• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Είδες πρωτοπορία το ΠΑΣΟΚ;Στέλνεις SMS στην Δ.Ε.Η. για την μείωση του τέλους στα ακίνητα


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ:
Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν το sms στον αριθμό 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους και τον αριθμό της παροχής τους διαχωριζόμενα με ένα κενό χαρακτήρα.
Η Γ.Γ.Π.Σ., αφού επεξεργαστεί τα στοιχεία, θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα για το αποτέλεσμα της αίτησης με γραπτό μήνυμα (sms) είτε ότι η αίτηση έγινε δεκτή είτε ότι έχει απορριφθεί.Στη συνέχεια η Γ.Γ.Π.Σ., παραδίδει ηλεκτρονικό αρχείο στη Δ.Ε.Η. και στους εναλλακτικούς προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος για τα πρόσωπα που απαλλάσσονται του ειδικού τέλους ή που δικαιούνται μειωμένο τέλους, με τον αντίστοιχο αριθμό παροχής

Το Kindle Fire tablet στην πρώτη θέση με 199$














Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε στις ασιατικές τεχνολογικές εταιρείες η Amazon, έπειτα από την διάθεση στην αγορά της νέας ηλεκτρονικής ταμπλέτας Kindle Fire. Οι ανταγωνιστές ήδη αρχίζουν να αισθάνονται την πίεση της τιμής καθώς η Amazon προσφέρει στους πελάτες το «Fire» στην χαμηλή τιμή των 199 δολαρίων.
Από την Samsung μέχρι την Sony οι μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ταμπλετών έχουν φιλόδοξα σχέδια για να επιφέρουν «πλήγματα» στην Apple η οποία είναι κυρίαρχος της αγοράς με το iPad. Kαι ενώ βάζουν την τιμή τους στην ίδια τιμή με αυτό, στα 499 δολάρια, καμία εταιρεία δεν έχει κατορθώσει να φτάσει σε υψηλό σημείο ανταγωνισμού.

Τουρκία-Σκόπια εναντίον Ελλάδας


 
Ο Ερντογάν συναντήθηκε αρχικά με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι, στη συνέχεια με τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ και με τον πρόεδρο της Βουλής Τράικο Βελιάνοφσκι, ενώ αργότερα θα είχε συνάντηση και με τον αρχηγό του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI Αλί Αχμέτι.
Οι προοπτικές ένταξεις της ΠΓΔΜ αλλά και της Τουρκίας στην Ε.Ε, θέματα διμερούς συνεργασίας αλλά και το ζήτημα της ονομασίας της γείτονος χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των σημερινών συνομιλιών του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του ομολόγου του Νίκολα Γκρουέφσκι.

Ilona Staller (Τσιτσιολίνα):Τότε και τώρα (ΦΩΤΟ)

Η Ilona Staller, η γνωστή σε όλους και ως Τσιτσιολίνα είναι ουγγρικής καταγωγής και  Ιταλίδα πορνοστάρ σήμερα ειναι 60 ετών.
Την αναγνωρίζετε;
Την αναγνωρίζετε;

Eco-city η πολιτεία του μέλλοντος σε κρατήρα ενός χιλιομέτρου (ΦΩΤΟ)




Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών στη βιομηχανική περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας στη Ρωσία.
Η Eco-City, όπως θα είναι η ονομασία της, θα κατασκευαστεί μέσα σε μία τεράστια τρύπα διαμέτρου ενός χιλιομέτρου και βάθους 550 μέτρων.
Το project αυτό βασίζεται στην ιδέα της δημιουργίας μίας «πράσινης» πόλης, η οποία θα είναι πλήρως προστατευμένη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Σιβηρία χάρη σε έναν τεράστιο γυάλινο θόλο που θα «σκεπάζει» ολόκληρη την πόλη.
Η νέα αυτή πόλη αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα μπορεί να φιλοξενήσει παραπάνω από 100.000 ανθρώπους!

"Πολύ πρώτο! Καλό πράγμα το κέικ με μαριχουάνα συνάδελφε" (VIDEO)

Υπάρχουν πολλά είδη κέικ... με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, φρούτα. Υπάρχουν όμως και αυτά που έχουν μαριχουάνα.
Ένα τέτοιο κατείχε ένας νεαρός από το Houston, ο οποίος ήταν έτοιμος να το καταναλώσει με φίλους του.
Ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενε ο 19χρονος  Nicholas Hill καθώς του το πήραν μέσα από τα χέρια.
Η είδηση δεν είναι ότι του το έκλεψαν, αλλά ποιοι το έκαναν αυτό. Σύμφωνα με ισχυρισμούς του νεαρού, το κέικ κλάπηκε από αστυνομικούς οι οποίοι και το έφαγαν στο περιπολικό!
Είχε προηγηθεί η σύλληψη των νεαρών μετά από έφοδο αστυνομικών, οι οποίοι βρήκαν το "αμαρτωλό" κέικ, αλλά όπως φαίνεται δεν το παρέδωσαν.

Μπλόκο στην τρόικα,απέκλεισαν το υπουργείο οικονομικών

Μπλόκο στην τρόικα από τους εργαζόμενους που απέκλεισαν το υπουργείο οικονομικών και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι αύριο προκειμένου να μποδίσουν την είσοδο στα μέλη της τρόικας.
Ήδη δύο χαμηλόβαθμα στελέχη της, που μετέβησαν εκεί το πρωί, αποδοκιμάστηκαν κι έφυγαν.
Στα υπόλοιπα υπουργεία και υπηρεσίες λήγουν σταδιακά οι καταλήψεις έως το τέλος της βάρδιας. Για ειρηνικές, συμβολικές διαμαρτυρίες έκανε λόγο μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς. «Θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα και να απαντήσουμε με δυναμικό τρόπο στις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχονται τα δικαιώματά μας», δήλωσε. 

Ξαναμένες ή όχι οι γυναίκες προχωρούν στην σεξουαλική πράξη

Της Εύης ΚυράναΩς πριν από λίγα χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι για να αισθανθεί μια γυναίκα σεξουαλική διέγερση, θα πρέπει πρώτα να αισθανθεί σεξουαλική επιθυμία. Θα πρέπει δηλαδή να κάνει σεξουαλικές σκέψεις, να αισθάνεται σεξουαλική ορμή και ίσως να έχει και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει για τους άνδρες, πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως δεν ισχύει για σημαντικό ποσοστό των γυναικών.
Μελέτη π.χ. σε γυναίκες (Basson, 2003) έδειξε ότι η πλειονότητα των γυναικών που βρίσκονται σε σταθερή μακροχρόνια σχέση συνήθως προχωρούν σε σεξουαλική επαφή χωρίς να προϋπάρχει η σεξουαλική επιθυμία. Για την ακρίβεια, πολλές γυναίκες αρχίζουν την επαφή αισθανόμενες σεξουαλικά ουδέτερα.

Ένα εκατομμύριο δολλάρια στη φιλανθρωπική οργάνωση Free the Children δίνει η Nelly Furtado



















Η δημοφιλής τραγουδίστρια Nelly Furtado ανακοίνωσε πως πρόκειται να δωρίσει να χρήματα που έλαβε για μια συναυλία της για την οικογένεια του πρώην ηγέτη της Λιβύης Moammar Gadhafi στη φιλανθρωπική οργάνωση “Free the Children” (Ελευθερώστε τα Παιδιά).
Η Furtado είχε λάβει ένα εκατομμύριο δολάρια για να τραγουδήσει ενώπιον μελών της οικογένειας Gadhafi, στην Ιταλία το 2007. Τον Φεβρουάριο, όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση αυτή, η Furtado είχε πει πως τα χρήματα αυτά θα τα δώριζε σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό, και την Τρίτη ανακοίνωσε πως το 1 εκατ. δολάρια θα πάνε στην οργάνωση “Free the Children”.
Η δωρεά της Furtado θα χρησιμοποιηθεί για το χτίσιμο σχολείου για κορίτσια στην Κένυα και σε ένα πρόγραμμα της οργάνωσης που υποστηρίζει και βοηθάει κορίτσια στην Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή.
http://www.ant1online.gr/showbiz/music/Pages/20119/e72de614-a927-457d-81dc-e37700171e87.aspx

Με το έτσι θέλω θα κατάσχουν τους μισθούς από τους οφειλέτες του δημοσίου
















Στην κατάσχεση μισθών οφειλετών του Δημοσίου προχωρά η εφορία λόγω των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία, μεταδίδει το ΑΠΕ.Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται και σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων αλλά και σε συντάξεις, διευκρινίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνοντας ότι προϋπόθεση είναι το εναπομείναν υπόλοιπο να μην είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ. Όπως αναφέρουν, το μέτρο δεν εφαρμόζεται για πρώτη φορά και πλέον -υπό τη δυσμενή οικονομική συγκυρία- θα εφαρμόζεται εντατικά.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/659688/Article.aspx

Τροποποίηση της εκλογικής νομοθεσίας ζητούν μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας



Με μποϊκοτάζ απειλεί τις βουλευτικές εκλογές στην Αίγυπτο ο συνασπισμός, που ουσιαστικά καθοδηγείται από μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δηλαδή η πιο καλά οργανωμένη παράταξη της αντιπολίτευσης.
Οι εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στην Αίγυπτο το Νοέμβριο, και η Μουσουλμανική Αδελφότητα απειλεί να τις μποϊκοτάρει εάν δεν υπάρξει τροποποίηση της εκλογικής νομοθεσίας, (συγκεκριμένα του άρθρου 5), σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται στα κόμματα να παρουσιάσουν τους υποψηφίους τους, για το ένα τρίτο των εδρών του κοινοβουλίου.
Αρνούμαστε να πάρουμε μέρος στις εκλογές εάν δεν τροποποιηθεί το άρθρο 5 επισημαίνεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε με αφορμή τη σύμπραξη μελών του κόμματος του Δημοκρατικού Συνασπισμού, το οποίο αποτελείται, κατά κύριο λόγο, από το κόμμα Ελευθερίας και Δικαιοσύνης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και του Φιλελεύθερου κόμματος Αλ Ουάφ.
http://www.skai.gr/news/world/article/181715/aiguptos-apeilei-na-boikotarei-tis-ekloges-i-mousoulmaniki-adelfotita/

Τρείς ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα 13 λεπτών στον Πειραιά

Τρείς ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα 13 λεπτών, σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε ένα περίπτερο και δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, με την απειλή όπλων λήστεψαν περίπτερο στην Ακτή Ποσειδώνος.
Λίγο αργότερα και με διαφορά λίγων λεπτών έγιναν άλλες δύο ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στην οδό Ρετσίνας 51 και οδό Αλιπέδου 15. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα. Η αστυνομία δεν αποκλείει οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις τρεις ληστείες.

Θέμα τιμής για την αστυνομία η σύλληψή των κουκουλοφόρων με τα καλάσνικοφ,μετά και τον βιασμό της άτυχης κοπέλας

Σοκ προκαλεί η δράση των κουκουλοφόρων με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι έχουν γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες και ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους αστυνομικούς.
Οι τρεις κακοποιοί που εισβάλουν σε σπίτια, χτύπησαν και πάλι, αλλά αυτή την φορά στην Γλυφάδα, σε διαμέρισμα που βρισκόταν ένα ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.
Οι δράστες αφού πρώτα έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα, κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της.
Οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα τιμής την σύλληψή τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους, βίντεο από κλειστό κύκλωμα και φαίνεται καθαρά  ένας από τους δράστες από την εισβολή στο σπίτι.

Πρέσβειρα της οργάνωσης PETA η χορτοφάγος Sophie Barrett


Η 21χρονη Sophie από το Colchester κατέχει από χθες τον τίτλο της πιο σέξι χορτοφάγου για το 2011 που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την φιλοζωική οργάνωση PETA.
H Sophie δουλεύει στον ελεύθερό της χρόνο ως μοντέλο, ενώ μετά τη χθεσινή της βράβευση θεωρείται αυτομάτως πρέσβειρα της οργάνωσης, ενώ κέρδισε και ρουχισμό, φαγητό και κρασιά αξίας 725 λιρών.
Όπως γίνεται αντιληπτό, τα συγκεκριμένα καλλιστεία ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει, ούτε ως προς την προβολή ούτε ως προς το επίπεδο του κάλλους των κοριτσιών που επιτηδευμένα προβάλλεται από τα μέσα. Παρ' όλ' αυτά, η φυσική ομορφιά της Sophie είναι παραπάνω από εμφανής.

Το πολώνιο-210 τώρα και στα τσιγάρα



Η ραδιενεργή ακτινοβολία έρχεται να προστεθεί στην καρκινογόνο δράση του βενζόλιου και άλλων τοξικών ουσιών του καπνού.

Εξετάζοντας εσωτερικά έγγραφα της βιομηχανίας, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν το 1998 στο πλαίσιο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού, οι ερευνητές έδειξαν ότι οι εταιρείες γνώριζαν από το 1959 για την ύπαρξη ραδιενεργού πολώνιου-210, ενός ισοτόπου που υπάρχει φυσικά στο έδαφος αλλά και στα λιπάσματα.
«Γνώριζαν ότι ο καπνός των τσιγάρων είναι ραδιενεργός και μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε καρκίνο, σκόπιμα όμως κράτησαν κρυφά αυτά τα στοιχεία» αναφέρει ο Χράιρ Καραγκουζιάν, καθηγητής Καρδιολογίας και μέλος της ερευνητικής ομάδας.
Τα συμπεράσματα δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Nicotine & Tobacco Research.
Ανήσυχες για τις επιπτώσεις του πολώνιου-210, οι καπνοβιομηχανίες ξεκίνησαν να μελετούν εις βάθος το θέμα μετά το 1960.

''Πεπόνια δολοφόνοι'' 13 άνθρωποι νεκροί















Δεκατρείς άνθρωποι πέθαναν και ακόμη 72 μολύνθηκαν στις ΗΠΑ, από λιστερίωση,
(μία λοίμωξη  που προκαλείται από κοινό συμβιωτικό οργανισμό, ο οποίος βρίσκεται
στο νερό,
τα βιομηχανικά επεξεργασμένα τρόφιμα και τα κόπρανα κατοικίδιων και άγριων
ζώων και εκδηλώνεται, σε βαριά μορφή, ως σηψαιμία, μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα,
ενδομήτριες
ή αυχενικές μολύνσεις σε εγκύους), αφού έφαγαν μολυσμένα πεπόνια, σύμφωνα
με δηλώσεις αξιωματούχων υγείας.
Ο αριθμός των θανάτων από λιστερίωση, υπερβαίνει ακόμη και εκείνον από
σαλμονέλα,
μετά από κατανάλωση μολυσμένων φιστικιών. Το 2009, στις ΗΠΑ,
είχαν πεθάνει εννέα άνθρωποι και είχαν προσβληθεί περισσότεροι από 700.

Στο Άθως ο Γ.Α.Π. για να εξομολογηθεί για τα αμαρτήματα που τον βαραίνουν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Όπως διαβεβαίωσε στο agioritikovima.gr  ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Γιώργος Ελενόπουλος, ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Άγιον Όρος προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν προς τιμήν του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ανάρρησή του στο θρόνο της Κωνσταντινούπολης.Μεταξύ άλλων,ο κ. Παπανδρέου,το πρωϊ της Κυριακής θα παρακολουθήσει την θεία λειτουργία που θα γίνει στον Ιστορικό Ναό του Πρωτάτου στην πρωτεύσουσα του Αγίου Όρους,στις Καρυές, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Πάντως,μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει εάν ο κ. Παπανδρέου θα διανυκτερεύσει στην Αθωνική Πολιτεία .

Στο Άγιον Όρος, επίσης, θα βρεθεί εκείνες τις ημέρες και ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανούκοβιτς, το ενδιαφέρον του οποίου για τη μοναστική Πολιτεία του Άθω, είναι μεγάλο και για έναν επιπλέον λόγο καθώς στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος η πλειοψηφία των μοναχών είναι Ουκρανικής καταγωγής.

Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Πηδηχτούλης μας βγήκε ο Ashton Kutcher και τα φόρεσε στην Demi Moore

Μια νεαρή γυναίκα κατηγορεί τον Ashton Kutcher ότι έχει απατήσει μαζί της τη Demi Moore και μάλιστα το σαββατοκύριακο που το ζευγάρι γιόρταζε έξι χρόνια γάμου!Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα RadarOnline το… «λάθος» συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο San Diego, ύστερα από… κατανάλωση αλκοόλ! Η 23χρονη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δε δημοσιοποιήθηκαν, λέγεται ότι έχει προσλάβει ένα γνωστό δικηγόρο του Χόλιγουντ και προς το παρόν κρύβεται.Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσαν αρκετά άτομα του κύκλου της.

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/236327/horizei-i-demi-moore/

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου εκδηλώνει πιο επιθετικούς όγκους στους άνδρες


Αναθεώρηση των κατευθυντηρίων οδηγιών για τον χρόνο διενέργειας της πρώτης κολονοσκόπησης, πιθανόν να προκαλέσει η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της μελέτης
Οι άνδρες που πάσχουν από καρκίνο του παχέος εντέρου, τείνουν να εκδηλώνουν πιο επιθετικούς όγκους, σε σχέση με τις συνομήλικες γυναίκες, σύμφωνα με νέα αυστριακή έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο JAMA (Journal of the American Medical Association).
Η νέα μελέτη συνιστά να αναθεωρηθούν οι ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες για την διενέργεια της πρώτης κολονοσκόπηση, ώστε να λαμβάνεται πλέον υπόψη και το φύλο, εκτός από την ηλικία.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Μόνικα Φέρλιτς της Αυστριακής Εταιρίας Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, εξέτασαν περίπου 44.500 άτομα που είχαν συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα κολονοσκόπησης στην Αυστρία μεταξύ των ετών 2007 - 2010.

Συμπλοκές σε αερομαχίες Ελληνικά και τουρκικά μαχητικά


Μετά από ένα και πλέον έτος χωρίς αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών, οι τούρκοι πιλότοι αντέδρασαν στην διαδικασία αναχαίτισης/αναγνώρισης που εφαρμόζουν παγίως τα ελληνικά αεροσκάφη αεράμυνας και στράφηκαν εναντίον τους.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν "εμπλοκές" (αερομαχίες) σε τρεις περιπτώσεις - η μια ιδιαίτερα σκληρή.
Για να γίνει ακριβώς αντιληπτό το περιστατικό πρέπει να σημειωθεί ότι περίπου απο τις αρχές του 2010 οι τούρκοι πιλότοι, σε αντίθεση με το παρελθόν, είχαν σχεδόν μηδενίσει την αντίδραση τους όταν πλησίαζαν τα ελληνικά μαχητικά για να τα "καταγράψουν" και συνέχιζαν την όποια - παράνομη - αποστολή τους.
Σήμερα, στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, μόλις οι τούρκοι είδαν τα ελληνικά αναχαιτίσθηκα αεροσκάφη, έστρεψαν τα δικά τους εναντίον τους με (θεωρητικό) σκοπο να εμποδίσουν την "καταγραφή" του αριθμού τους που είναι απαραίτητος για τα διπλωματικά διαβήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...