• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ληστεία με άρωμα Hollywood στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πρωτοφανής ληστεία με λεία ύψους σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σημειώθηκε το απόγευμα στο υποκατάστημα της Alpha Bank   στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν ένας άνδρας, παριστάνοντας μηχανικό που θα πραγματοποιούσε εργασίες ανακαίνισης, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, πήρε τα χρήματα και στη συνέχεια έφυγε ανενόχλητος με ταξί.

SEXY WEBCAM SHOW &... SURPRISE!!!


Ένα εκατομμύριο δολλάρια αξίζουν τα βυζιά της


Η πρώην σύντροφος του Hugh Hefner και πρώην κουνελάκι του Playboy, Holly Madison, ασφάλισε τα… στήθη της έναντι του ποσού του ενός εκατ. δολαρίων καθώς, όπως λέει, η χυμώδης ξανθιά… είναι η κύρια πηγή εσόδων της αυτό τον καιρό!
Η 31χρονη είπε ότι ασφάλισε το μπούστο της επειδή ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της και τους υπόλοιπους συνεργάτες της στο «καυτό» σόου που συμμετέχει στο Λας Βέγκας.

Τον.....πέταξε έξω ο George

Η ηθοποιός που έκανε την έκπληξη είναι η Marisa Tomei, που πρωταγωνιστεί με τον Clooney στην νέα του ταινία, «The Idles Of March».
Καλεσμένη στην εκπομπή του Conan O´Brien, η 46χρονη σταρ μίλησε και για το πώς πέρασαν με τον George και την Evan Rachel Wood (το παρεάκι που βλέπετε στη φωτό εδώ δίπλα) στη βίλα του στη λίμνη Como, λίγο πριν μεταβούν στην Βενετία για το περίφημο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Παντόφλα περιμένει τον Justin Theroux


Ένα δημοσίευμα του αμερικανικού Star Magazine βάζει ξανά φωτιά στο πιο γνωστό ερωτικό τρίγωνο του Hollywood: Brad Pitt- Jennifer Aniston- Angelina Jolie, αφού αποκαλύπτει πως ο νυν σύντροφος της παρατημένης Aniston γουστάρει κρυφά την γυναίκα για την οποία την χώρισε ο Brad Pitt, την sexy Angelina Jolie.
Η Jenifer δεν ξέρει τί να κάνει μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του πληροφορίες για μια συζήτηση εξομολόγηση που είχε ο σύντροφός της ηθοποιός και σεναριογράφος Justin Theroux με έναν φίλο του τον Keith Middlebrook.

Τα πιο δηλητηριώδη βατράχια του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Υπέροχες πράσινο βάτραχο
Οι βάτραχοι είναι ζώα των ζωολογικών κατηγορία που ονομάζεται αμφίβιο αεροπλάνο. Πρόκειται για ψυχρόαιμα σπονδυλωτά ζώα. Έχουν μια διαφορά από τα ερπετά, επειδή έχουν έλλειψη κλίμακας και γενικά ζουν στο νερό.Υπάρχουν πολλά είδη βατράχων που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο.Ως επί το πλείστον χαρακτηρίζονται από το χρώμα. Μερικά βατράχια να ρυθμίζουν το χρώμα τους ανάλογα με τον καιρό και τη θερμοκρασία.
Είναι τα πιο φανταστικά βατράχια που έχετε ποτέ δει ακόμα. Δείτε την υπέροχη θέα των διαφορετικών πολύχρωμα και εντυπωσιακών βατράχων του κόσμου.

Δεύτε λάβετε τας φοροκάρτας προαιρετικώς,γιατί μετά...

Διαβάστε παρακάτω, τις ερωτήσεις και απαντήσεις για την κάρτα αποδείξεων, όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες πάντως δεν λύνουν όλες τις απορίες και ειδικότερα αυτήν  για το πόσο ακόμα θα υποχρεώνονται οι πολίτες να εκτελούν χρέη λογιστή, για όφελος της κυβέρνησης.
Τι είναι η Κάρτα Αποδείξεων;
Η Κάρτα Αποδείξεων είναι μια προσωπική κάρτα συλλογής εξόδων, ώστε ο φορολογούμενος να συλλέγει και να υποβάλει αυτόματα τις αποδείξεις που θα του δώσουν τη δυνατότητα έκπτωσης κατά την εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης, χωρίς άλλη διαδικασία.
Πώς λειτουργεί η κάρτα συλλογής αποδείξεων;
Κάθε κάρτα διαθέτει έναν μοναδικό αριθμό. Ο κάτοχος της κάρτας δηλώνει στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) τον αριθμό της κάρτας που του χορηγήθηκε είτε κατ’ ευθείαν σε ειδική διαδικτυακή εφαρμογή της ΓΓΠΣ, είτε μέσω SMS, συνδέοντας το ΑΦΜ του με την κάρτα, σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες στη πίσω πλευρά της κάρτας. Στη συνέχεια, η κάρτα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή που επιλέγει ο φορολογούμενος.
Πώς θα προμηθευτώ την κάρτα;

Ντόρα το αυγό ήταν κλούβιο ή φρέσκο;


































Σήμερα κατά την διάρκεια της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη με φίλους και μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός.Άγνωστος πέταξε ένα αυγό πίσω από τον τοίχο του κάστρου που βλέπετε στην φωτογραφία χωρίς να γίνει αντιληπτός  και να συλληφθεί. Το αυγό έπεσε στο διπλανό τραπέζι από την πρόεδρο λερώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Υπάνθρωποι πέταξαν κάτω από γέφυρα στο λιμάνι του Πειραιά τον φίλο των αγανακτισμένων

Η ιστορία ξετυλίγεται τα ξημερώματα Σαββάτου όταν αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση για σκύλο πεταμένο στο λιμάνι του Πειραιά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...