• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δικαστής - απεργία πείνας


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός τωνδικαστηρίων!

«Φως» στις γενετικές αιτίες της υπέρτασης

 «Φως» στις γενετικές αιτίες της υπέρτασης

Διεθνής μελέτη ερευνητών εντόπισε στο DNA 28 γενετικούς παράγοντες που σχετίζονται με την υψηλή πίεση του αίματος.

Εικοσιοκτώ (28) γενετικούς παράγοντες που σχετίζονται με την υψηλή πίεση του αίματος, εντόπισε στο DNA διεθνής μελέτη ερευνητών.
Οι 346 συμμετέχοντες επιστήμονες σε πάνω από 200 ερευνητικά κέντρα, που ανέλυσαν γενετικά δεδομένα από περίπου 275.000 ανθρώπους σε 24 χώρες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σχεδόν κάθε άνθρωπος διαθέτει έστω έναν από αυτούς τους παράγοντες.

Η ανακάλυψη αυτή είναι σημαντική, καθώς ρίχνει φως στις γενετικές αιτίες της υπέρτασης, πράγμα που αναμένεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη νέου τύπου αντιυπερτασιακών φαρμάκων.
Η υπέρταση, εμφανίζει κληρονομικότητα, όμως ο εντοπισμός σχετικών γονιδίων μέχρι τώρα, είχε συναντήσει δυσκολίες.
Τελικά, οι επιστήμονες βρήκαν 28 περιοχές του DNA (από τις οποίες οι 16 για πρώτη φορά συσχετίστηκαν με την πίεση) που εμπλέκονται τόσο στη διαστολική, όσο και στη συστολική πίεση. Κάθε μια γενετική περιοχή υπάρχει τουλάχιστον στο 5% του πληθυσμού, ενώ μερικές έως και στο 14%.
Πάντως, οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μέχρι στιγμής έχουν ανακαλύψει μόλις το 1% των γενετικών παραγόντων που σχετίζονται με την πίεση.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15427&subid=2&pubid=112069332

Αρχιεπίσκοπος: «Τα κόμματα ωχριούν μπροστά στην Εκκλησία»

Άστραψε και βρόντηξε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, μετά τις πολιτικές αντιδράσεις σε σχέση με την πρόθεση του να προτείνει υποψήφιους για τις προεδρικές εκλογές.
Μιλώντας στην  εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» και απαντώντας στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο οποίος έκανε λόγο για προσβλητικές παρεμβάσεις της Εκκλησίας έναντι των κομμάτων και των πολιτικών αρχηγών, ο Μακαριότατος ξεκαθάρισε ότι η εκκλησία δεν πολιτεύεται αλλά ενδιαφέρεται μόνο για τα εθνικά θέματα. Μάλιστα ανέφερε ότι η εκκλησία είναι ο αρχαιότερος θεσμός στην Κύπρο με πορεία 2000 ετών και έχει να προσφέρει πολλά. Υπέδειξε ότι τα κόμματα ωχρειούν  μπροστά στα όσα έχει να προσφέρει η εκκλησία της Κύπρου. «Δεν πρόκειται για παρέμβαση της Εκκλησίας. Οι ίδιοι δεν  κατάφεραν να βρουν μια συμφωνημένη εθνική γραμμή για να βαδίζουν σε αυτή».  Η εκκλησία, πρόσθεσε ο Μακαριότατος, «έρχεται να υποβοηθήσει και έπρεπε να το χαρούν. Έπρεπε να σπεύσουν να βοηθήσουν την Εκκλησία για να έρθει αυτός ο συντονισμός που θα είναι υπέρ της Κύπρου και του λαού της».

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ - ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ Εκρηξη σε γαλλικό πυρηνικό εργοστάσιο

Εκρηξη σε γαλλικό πυρηνικό εργοστάσιο
Άμεσα δημιουργήθηκε μια περίμετρος ασφαλείας, προ του ένδεχομένου διαρροής ραδιενέργειας.
Σύμφωνα με την Figaro, ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ολοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.
Τοπικό μέσο μετέδωσε ότι το σώμα του νεκρού εργάτη βρέθηκε απανθρακωμένο προσθέτοντας πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ραδιενεργού διαρροής.
Εκπρόσωπος της Γαλλικής Επιτροπής Ενέργειας δήλωσε επίσης ότι "προς το παρόν δεν υπάρχει διαρροή.
Ωστόσο όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής, περιμετρικά της εγκατάστασης έχει ήδη στηθεί ζώνη ασφαλείας.
Το εργοστάσιο διαχειρίζεται η εταιρεία Socodei, θυγατρική της EDF, της μεγαλύτερης ενεργειακής εταιρίας της Γαλλίας

Έρχεται το «Game of Thrones» σε video game

Έρχεται το «Game of Thrones» σε video game
H επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Α Song of Fire and Ice» του συγγραφέα George R. R. Martin αφού... μετονομάστηκε σε «Game of Thrones» και κατέκτησε τους τηλεθεατές παγκοσμίως μέσω του ομώνυμου σίριαλ, τώρα έρχεται και σε μορφή video game.
To «Game of Thrones: Genesis» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου και θα είναι παιγνίδι στρατηγικής. Το παιγνίδι θα περιέχει δύο game modes, Versus και Campaign και 4 επιλογές προς ανάπτυξη: Διπλωματία, Στρατό, Οικονομία και Δολιοφθορά.
http://www.mediagate.gr/Technologia/item/3502-Erchetai-to-%C2%ABGame-of-Thrones%C2%BB-se-video-game

Γυμνή στο twitter η Demi Moore!


  
Αυτή η γυναίκα είναι η απόλυτη σταρ και μας το αποδεικνύει κάθε φορά, χωρίς να αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. 
Η Demi Moore ανέβασε μια φωτογραφία της στο twitter, τη στιγμή που κάνει μπάνιο. 

 Ως λεζάντα έγραψε «Θυμηθείτε… έχετε τη δική σας πλάτη», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα. «Να θυμόμαστε ότι πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με τον εαυτό μας και να βρούμε το φως και την προστασία από μέσα μας», εξηγεί.

Και γυμνό και κοινωνικό μήνυμα...Αυτά είναι ποσταρίσματα παιδιά!
 
http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=144928

Ο πατέρας της Amy Winehouse σε αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θεωρεί ότι η αγαπημένη του κόρη πέθανε έπειτα από κρίση που σχετίζεται με την αποτοξίνωση της από το αλκοόλ, και κανείς δεν ήταν δίπλα της για να την σώσει.
Ο Mitch Winehouse έκανε την δήλωση του στη διάρκεια των γυρισμάτων για την συνέντευξη του στην εκπομπή του Anderson Cooper. Ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας ανέφερε ακόμη ότι στο αίμα της βρέθηκε ένα φάρμακο που χορηγείται για να βοηθήσει έναν ασθενή που εμφανίζεται συμπτώματα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.
Ο Mitch Winehouse παράλληλα πρόσθεσε ότι μετανιώνει που η κόρη του προσπάθησε να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ χωρίς την βοήθεια ενός γιατρού. Ωστόσο ανέφερε πως η κόρη του ήταν πολύ κοντά στο στόχο της, να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ. Όμως, κατά τα διαστήματα που η Amy απείχε από το αλκοόλ, την έπιαναν κρίσεις, και ο Mitch Winehouse εικάζει πως έπαθε μια τέτοια κρίση, την ημέρα που πέθανε.
Ακόμη, ο πατέρας της Amy WInehouse ανέφερε πως κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της κόρης του για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, όμως δεν τον κατηγορεί για τον θάνατο της, διότι η Amy απείχε από τις παράνομες ουσίες από το 2008.
Από την πλευρά του, ο Reg Traviss, σύντροφος της Amy Winehouse ως το θάνατο της, ανέφερε πως δύο ημέρες προτού η ταλαντούχα τραγουδίστρια πεθάνει είχαν περάσει ένα ήρεμο βράδυ βλέποντας φωτογραφίες και dvd.

Παγκόσμια Τράπεζα: Αναγκαία η ειρήνη με το Ισραήλ για την παλαιστινιακή οικονομία




Η Παλαιστινιακή Αρχή έχει σημειώσει "ουσιαστική πρόοδο" στην οικοδόμηση βασικών θεσμών, όμως η χρηματοπιστωτική κρίση και η επιβράδυνση της ανάπτυξης απειλούν αυτήν την επιτυχία της, προκύπτει από έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η Παγκόσμια Τράπεζα υπογραμμίζει πως η ειρήνη με το Ισραήλ είναι αναγκαία για την παλαιστινιακή οικονομία. "Για να μπορέσει η Παλαιστινιακή Αρχή να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και να εργαστεί για την εδραίωση των θεσμών, θα πρέπει να αρθούν οι πρόσφατοι ισραηλινοί περιορισμοί", επισημαίνεται στην έκθεση.

Η ανάπτυξη σημείωσε πρόοδο το 2009/2010 και το 2011 θα έπρεπε να φτάσει το 9%, όμως οι προβλέψεις είναι αρνητικές.

http://www.skai.gr/news/finance/article/179834/pagosmia-trapeza-anagaia-i-eirini-me-to-israil-gia-tin-palaistiniaki-oikonomia/

Περιοδεία Ερντογάν σε Αίγυπτο, Τυνησία και Λιβύη

Σήμερα ο Ερντογάν αρχίζει περιοδεία στις χώρες της Αραβικής Ανοιξης. Ο πρώτος του σταθμός θα είναι η Αίγυπτος - πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη τούρκου πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 15 χρόνια - και στη συνέχεια η Τυνησία και η Λιβύη. Τουρκικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίο που την τελευταία βδομάδα ο τούρκος πρωθυπουργός πρόσθεσε στο ταξίδι του την Τυνησία και τη Λιβύη οι οποίες είναι χώρες που επίσης έχουν ακτές στη Μεσόγειο.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε σύσκεψη στο τουρκικό ΥΠΕΞ αποφασίστηκε ο Ερντογάν να δώσει το μήνυμα ότι η Αγκυρα είναι αποφασισμένη να παίξει αποτελεσματικό ρόλο στη Μεσόγειο. Ασφαλώς βασικός στόχος αυτής της περιοδείας είναι να στείλει μηνύματα στον αραβικό κόσμο και να διαμορφώσει από την αρχή τις σχέσεις του με τα νέα καθεστώτα των χωρών αυτών, αναλαμβάνοντας νέο ρόλο στην περιοχή. Αναμένεται να κάνει ιστορική ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, κατά το παράδειγμα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, και να στηρίξει την Αραβική Ανοιξη. «Η λαϊκή βούληση είναι πάνω από όλα», θα πει ο τούρκος πρωθυπουργός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, και θα υπογραμμίσει τη σημασία του Ισλάμ και της δημοκρατίας. Ιδιαίτερα τώρα με την κρίση μεταξύ της χώρας του και του Ισραήλ, ο τούρκος πρωθυπουργός επιδιώκει να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες χωρίς να χάσει χρόνο. Αλλωστε η κρίση με το Ισραήλ ενισχύει τον Ερντογάν σε αυτό το ταξίδι του. Πάντως ο Νταβούτογλου δήλωσε χθες πως ο τούρκος πρωθυπουργός δεν θα επιχειρήσει τελικά να περάσει από την Αίγυπτο στη Λωρίδα της Γάζας.
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4656232

Τηλεφώνησε στον πρώην της 65.000 φορές!

Τηλεφώνησε στον πρώην της 65.000 φορές!
Σε μια ολέθρια σχέση φαίνεται ότι έμπλεξε ένας Ολλανδός στη Χάγη, o oποίος δέχτηκε το τελευταίο έτος 65.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την πρώην φίλη του, η οποία μάλιστα επέμεινε στο δικαστήριο ότι δεν είχαν χωρίσει.

Η επίμονη κυρία, 42 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα στο Ρότερνταμ. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν επίσης «αρκετά κινητά τηλέφωνα» και υπολογιστές.
Αν υποθέσουμε ότι η ερωτοχτυπημένη Ολλανδή πραγματοποιούσε τον ίδιο αριθμό κλήσεων σε καθημερινή βάση για ένα χρόνο, το θύμα πρέπει να άκουγε το τηλέφωνό του να χτυπά πάνω από 178 φορές την ημέρα,
Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές την Πέμπτη, η γυναίκα υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι ο αριθμός των κλήσεων δεν ήταν υπερβολικός, δεδομένου ότι διατηρούσε σχέση με το θύμα.
Όμως ο πρώην σύντροφός της, 62 ετών, είχε υποβάλλει καταγγελία για παρενόχληση από τον Αύγουστο.
Το δικαστήριο απαγόρευσε στη δράστη να τον ξανακαλέσει.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.otherside.gr/2011/09/tilefwnise-ston-prwin-65000/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «θα τα δώσω όλα για Μις Υφήλιος»

Με την ελπίδα ότι θα αναδείξει την ελληνική ομορφιά και θα στεφθεί Μις Υφήλιος περνάει τις τελευταίες ημέρες πριν την μεγάλη στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Θα τα δώσω όλα», λέει σε συνέντευξή της και περιγράφει όσα ζει στη Βραζιλία.

«Νιώθω λίγο απογοητευμένη μιας και περίμενα περισσότερη υποστήριξη από τους συμπατριώτες μου», παραπονιέται η Σταρ Ελλάς στην εφημερίδα «Real News». Όπως είχε γράψει το star.gr, η Ηλιάνα ταξίδεψε και είναι μόνη στο Σάο Πάολο, χωρίς να έχει στο πλευρό της ούτε έναν δικό της άνθρωπο...

Τι κάνει, όμως, η Ελληνίδα καλλονή μέχρι να έρθουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) οπότε και θα μάθουμε την ωραιότερη κοπέλα στον κόσμο για φέτος;

Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Πολιτισμού

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Ομάδα κουκουλοφόρων πυρπόλησε το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Από την εμπρηστική επίθεση εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε όχημα τύπου βαν, η οποία σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επεκτάθηκε προς το κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού, αλλά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Μετά την επίθεση ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4656143

Αλλαγή πλεύσης για τη Μεσόγειο

Η λεκάνη της Μεσογείου διέρχεται περίοδο ραγδαίων μεταβολών εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, ενώ τα υδάτινα αποθέματα εξαντλούνται από την υπερεκμετάλλευση των χωρών της Μεσογείου.
Ποιητική απεικόνιση του πολυτιμότερου απ' όλα τα υγρά 
Ποιητική απεικόνιση του πολυτιμότερου απ' όλα τα υγρά Είναι πλέον ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση επάρκειας καθαρού νερού για τους πολίτες και για την οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη των χωρών της Μεσογείου μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος βασισμένη στη χρηστή διακυβέρνηση, το διατομεακό συντονισμό, τη διαχείριση της ζήτησης του νερού και τη βιώσιμη αξιοποίηση μη συμβατικών υδάτινων πόρων.
Αλλωστε, στο πλαίσιο της Σύμβασης της Βαρκελώνης, υιοθετήθηκε το 2009 από τις χώρες που συμμετείχαν ο περιφερειακός στόχος της εξοικονόμησης νερού κατά 25% έως το 2025, με έτος αναφοράς το 2005. Οι πρακτικές αποτελεσματικής χρήσης του νερού έχουν πράγματι βελτιωθεί, ωστόσο, με την αύξηση του πληθυσμού, οι χώρες που αντιμετωπίζουν λειψυδρία οφείλουν πλέον να βασίζονται περισσότερο στη χρήση μη συμβατικών πηγών νερού.
Τι είναι όμως οι μη συμβατικοί υδάτινοι πόροι (ΜΣΥΠ); Παράγονται ως προϊόν εξειδικευμένων διαδικασιών, όπως η αφαλάτωση, η επαναχρησιμοποίηση χαμηλής ποιότητας νερού για άρδευση, η ανακύκλωση, η συλλογή του βρόχινου νερού και τα ημιακάθαρτα «γκρίζα» νερά.

Η Σαμοθράκη σε πρόγραμμα της Unesco

Αίτηση κατέθεσε η Σαμοθράκη σε πρόγραμμα της Unesco, ώστε να χαρακτηριστεί Παγκόσμιο Πάρκο Βιόσφαιρας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους ερευνητές του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικολογίας της Βιέννης, της καθηγήτριας και προέδρου Μαρίνα Φίσερ Κοβάλσκι (Marina Fischer-Kowalski) και του υποψήφιου διδάκτορα, περιβαλλοντολόγου Λάζαρου Ξενίδη και έχει τη στήριξη του δήμου Σαμοθράκης.

Ο κ. Ξενίδης δήλωσε πως «με χρηματοδότηση της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών, εκπονήθηκε αρχικά μελέτη σκοπιμότητας για να αποδειχτεί, εάν η Σαμοθράκη είναι κατάλληλη για το πρόγραμμα αυτό».

Η μελέτη περιελάμβανε τη συγκέντρωση πληροφοριών από παλιότερες έρευνες για την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον του νησιού, τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με τοπικούς κοινωνικούς εταίρους και τη συλλογή 1.511 ερωτηματολογίων από επισκέπτες του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=144946

Επαναφέρει ο Γερμανός αντικαγκελάριος τα σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας

Το ενδεχόμενο να επιτραπεί μία συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας, αν υπάρξουν τα απαραίτητα εργαλεία για αυτό, προκειμένου να σωθεί το ευρώ, επαναφέρει ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος, Φίλιπ Ρέσλερ, σε άρθρο του σε γερμανική εφημερίδα.

Όπως γράφει στη Welt της Δευτέρας, «δεν πρέπει να υπάρξουν απαγορεύσεις στις σκέψεις» για πιθανά σενάρια τερματισμού της κρίσης του ευρώ.

Ο κ. Ρέσλερ ζητά να καταστεί εφικτή η συντεταγμένη πτώχευση ως έσχατο βήμα. Στόχος ενός τέτοιου βήματος είναι «να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα του πληττόμενου κράτους, ενδεχομένως και μέσω της περιοδικής περιστολής κυριαρχικών δικαιωμάτων», γράφει ο κ. Ρέσλερ. Στη διαδικασία αυτή κατά τον υπουργό θα πρέπει να υπάρχει και «ουσιαστική συμμετοχή» των ιδιωτών πιστωτών.

Προσοχή στους οδηγούς: Οι χάκερ καραδοκούν!


Σήμα κινδύνου εξέπεμψε η εταιρεία McAfee, που εξειδικεύεται στην προστασία των λογισμικών από ιούς, όσον αφορά στην έλλειψη ασφάλειας των οδηγών αυτοκινήτων, που είναι -πλέον και αυτοί- εκτεθειμένοι στους χάκερ.

Σύμφωνα με έκθεση της εταιρείας, καθώς τα οχήματα αποκτούν ολοένα και περισσότερους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα και, παράλληλα, διασυνδέονται ασύρματα στο Διαδίκτυο, κακόβουλοι χάκερ θα μπορούσαν να πάρουν εξ αποστάσεως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ακόμα και να σβήσουν τον κινητήρα, ενώ ο οδηγός κινείται στον δρόμο.

Η McAfee προειδοποίησε ότι η πληθώρα ενσωματωμένου λογισμικού σε ένα αμάξι, από τους αερόσακους και τα ραδιόφωνα έως τα καθίσματα και τα συστήματα ελέγχου πλοήγησης, θα μπορούσε να προκαλέσει πολλαπλά και, εν δυνάμει, επικίνδυνα προβλήματα.

Η Ελένη Μενεγάκη λέει «αντίο» στην πρωινή ζώνη

Η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από 15 χρόνια λέει "αντίο" στην πρωινή ζώνη και από τις αρχές του Οκτώβρη θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές του Alpha στη μεσημεριανή πια εκπομπή της που θα ξεκινά στη 1.00 μ.μ.

Η Ελένη Μενεγάκη λέει «αντίο» στην πρωινή ζώνη
Η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από 15 χρόνια λέει "αντίο" στην πρωινή ζώνη και από τις αρχές του Οκτώβρη θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές του Alpha στη μεσημεριανή πια εκπομπή της που θα ξεκινά στη 1.00 μ.μ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού να ενισχύσουν, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, "τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands" ("Δέστε τους", "Οικογενειακές ιστορίες", "Κάτι ψήνεται") ως και το κεντρικό δελτίο των 8.00 μ.μ.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη είναι τα πρόσωπα που συνεχίζουν την πορεία τους στον Alpha, όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο σταθμός. Μαζί τους, η Aση Μπήλιου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη με το "Δέστε τους" καθώς και οι εκπομπές "Οικογενειακές ιστορίες" και "Κάτι ψήνεται". Κανονικά συνεχίζει το "Greek Idol", ενώ τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει και το πολυσυζητημένο ριάλιτι με την Αννα Βίσση. Εκτός καναλιού μένει το "Κους κους" με την Κατερίνα Καραβάτου.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23138&subid=2&pubid=63371093
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...