• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πατέρας της Amy Winehouse σε αποκαλυπτική συνέντευξη

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θεωρεί ότι η αγαπημένη του κόρη πέθανε έπειτα από κρίση που σχετίζεται με την αποτοξίνωση της από το αλκοόλ, και κανείς δεν ήταν δίπλα της για να την σώσει.
Ο Mitch Winehouse έκανε την δήλωση του στη διάρκεια των γυρισμάτων για την συνέντευξη του στην εκπομπή του Anderson Cooper. Ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας ανέφερε ακόμη ότι στο αίμα της βρέθηκε ένα φάρμακο που χορηγείται για να βοηθήσει έναν ασθενή που εμφανίζεται συμπτώματα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ.
Ο Mitch Winehouse παράλληλα πρόσθεσε ότι μετανιώνει που η κόρη του προσπάθησε να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ χωρίς την βοήθεια ενός γιατρού. Ωστόσο ανέφερε πως η κόρη του ήταν πολύ κοντά στο στόχο της, να νικήσει τον εθισμό της στο αλκοόλ. Όμως, κατά τα διαστήματα που η Amy απείχε από το αλκοόλ, την έπιαναν κρίσεις, και ο Mitch Winehouse εικάζει πως έπαθε μια τέτοια κρίση, την ημέρα που πέθανε.
Ακόμη, ο πατέρας της Amy WInehouse ανέφερε πως κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της κόρης του για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, όμως δεν τον κατηγορεί για τον θάνατο της, διότι η Amy απείχε από τις παράνομες ουσίες από το 2008.
Από την πλευρά του, ο Reg Traviss, σύντροφος της Amy Winehouse ως το θάνατο της, ανέφερε πως δύο ημέρες προτού η ταλαντούχα τραγουδίστρια πεθάνει είχαν περάσει ένα ήρεμο βράδυ βλέποντας φωτογραφίες και dvd.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως σχεδίαζαν να κάνουν ένα ταξίδι κοντά στα γενέθλια της. Ωστόσο, ανέφερε πως δυσκολευόταν να βρει την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει στην Amy για τον εθισμό της.

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Κάμντεν του Λονδίνου στις 23 Ιουλίου. Τα αίτια θανάτου της δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί, και οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως στο αίμα της υπήρχε ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν το αλκοόλ έπαιξε ρόλο στον θάνατο της.

http://www.ant1online.gr/showbiz/music/Pages/20119/a90b3b93-5a4e-4ca8-aca5-718aeddc3510.aspx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...