• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΣ FAIL VIDEO 2011



ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΠΑΣ

Σε άκρως τρυφερές και ερωτικές στιγμές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Pippa Middleton και τον αγαπημένο της Alex Loudon τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Αντίθετα με τις φήμες περί χωρισμού, οι δυο τους εξακολουθούν να είναι μαζί και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι πολύ ερωτευμένοι.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ

Θα επιζήσει η προεδρία Χριστόφια της ακραίας πολιτικής απομόνωσης στην οποία έχει περιέλθει ο ανώτατος άρχων της Κυπριακής Δημοκρατίας; Το βέβαιο είναι πάντως ότι μετά την δημοσιοποίηση την Τρίτη του πορίσματος της διορισμένης από το Υπουργικό Συμβούλιο Μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής, ήτοι του νομικού Πόλυ Πολυβίου, σχετικά με τη φονική έκρηξη στη βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου οδεύει προς μεγάλες ανατροπές.
Οι πολιτικές ευθύνες, όχι μόνο «θεσμικές» αλλά και «προσωπικές», που το πόρισμα αποδίδει στον Κύπριο πρόεδρος σχετικά με τις αποφάσεις για τη φύλαξη του μοιραίου φορτίου εκρηκτικών έδωσαν το έναυσμα για μια ομοβροντία από πλευράς των πολιτικών κομμάτων, πλην ΑΚΕΛ, τα οποία ζητούν με παραπλήσιες δηλώσεις την παραίτηση του Δημήτρη Χριστόφια ή την πρόωρη προκήρυξη εκλογών.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΦΑΪ ΚΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ

Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα και το μεγάλο στοίχημα για την Ελένη Μενεγάκη. Από τη μία το μεσημέρι και κάθε μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή, η «Ελένη» θα προσπαθήσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μια νέα ζώνη ύστερα από δεκαέξι χρόνια για την Ελένη Μενεγάκη και όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερο άγχος για το νέο αυτό εγχείρημα. Η ξανθιά και γοητευτική παρουσιάστρια μέχρι και χθες το απόγευμα έκανε πρόβα στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη σημερινή πρεμιέρα.

ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ

Θα μπορούσε κάποιος να το πει και ως "η χαρά των διαρρηκτών", το νέο επίτευγμα της επιστήμης, από ερευνητές στην Ταϊβάν. Οι επιστήμονες επηρρεάστηκαν από την κονσόλα του Nintendo, Wii και εφηύραν την τεχνολογία ενός «αόρατου» κλειδιού, που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν μια πόρτα απλώς κάνοντας μπροστά της χειρονομίες με το χέρι τους. Η ανακάλυψη κέρδισε το χρυσό βραβείο στην τετραήμερη διεθνή έκθεση «έξυπνης» τεχνολογίας στην Ταϊπέι.

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ;

Περίεργο  δημοσίευμα ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σκέφτηκε να παραιτηθεί το τελευταίο διάστημα, αναρτήθηκε αργά χθες το βράδυ στην ηλεκτρονική έκδοση των γερμανικών Financial Times. Tο σχετικό ρεπορτάζ, πάντως αναφέρει ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης επικοινώνησε με την εφημερίδα και απέρριψε τις πληροφορίες κάνοντας λόγο για ανοησία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...