• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΦΑΪ ΚΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ

Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα και το μεγάλο στοίχημα για την Ελένη Μενεγάκη. Από τη μία το μεσημέρι και κάθε μεσημέρι, Δευτέρα με Παρασκευή, η «Ελένη» θα προσπαθήσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μια νέα ζώνη ύστερα από δεκαέξι χρόνια για την Ελένη Μενεγάκη και όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερο άγχος για το νέο αυτό εγχείρημα. Η ξανθιά και γοητευτική παρουσιάστρια μέχρι και χθες το απόγευμα έκανε πρόβα στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να είναι καθ’ όλα έτοιμη για τη σημερινή πρεμιέρα.
Αν και είχε ακουστεί ότι η Ελενα Παπαρίζου θα ήταν εκείνη που θα της έκανε ποδαρικό, οι πληροφορίες θέλουν να είναι στις πρώτες εκπομπές αλλά όχι στη σημερινή. Ωστόσο ένα άλλο μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής, η Αννα Βίσση, θα είναι καλεσμένη της. Η Ελληνίδα σούπερ σταρ θα βγει τηλεφωνικά για να πει στην Ελένη τις ευχές της αλλά και να δώσει στους τηλεθεατές μια ιδέα για το δικό της project.Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να μην αλλάζει σε γενικές γραμμές τη φιλοσοφία της εκπομπής της, με μοναδική αλλαγή ότι στο πλατό συχνά-πυκνά θα φιλοξενεί και καθημερινούς ανθρώπους που η ζωή τους παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η Ελένη δίπλα στον απλό πολίτη θα μπορούσε να είναι η νέα της ενότητα, αφού στο σύνολό τους οι δημοσιογράφοι του καναλιού καλούνται από το ρεπορτάζ τους να αλιεύουν ανάλογες περιπτώσεις. Κατά τα άλλα, η Ελένη και φέτος -αν και άλλη ώρα- θα έχει δίπλα της τους μόνιμους συνεργάτες της, όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Αση Μπήλιου. Το πλατό της «Ελένης» έχει κάποιες μικροαλλαγές, αλλά δεν είναι κάτι διαφορετικό και ξένο από αυτό που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Μπορεί η Ελένη να μετράει δεκαέξι χρόνια στην παρουσίαση του πρωινού και να έχει αρκετή εμπειρία πια, όμως τώρα που «μετακόμισε» στη μεσημεριανή ζώνη δεν παύει να έχει το ίδιο δημιουργικό άγχος πριν από την πρεμιέρα, γι’ αυτό ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο συζητούσε με τους συνεργάτες της τις τελευταίες λεπτομέρειες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...