• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τα πιο δηλητηριώδη βατράχια του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Υπέροχες πράσινο βάτραχο
Οι βάτραχοι είναι ζώα των ζωολογικών κατηγορία που ονομάζεται αμφίβιο αεροπλάνο. Πρόκειται για ψυχρόαιμα σπονδυλωτά ζώα. Έχουν μια διαφορά από τα ερπετά, επειδή έχουν έλλειψη κλίμακας και γενικά ζουν στο νερό.Υπάρχουν πολλά είδη βατράχων που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο.Ως επί το πλείστον χαρακτηρίζονται από το χρώμα. Μερικά βατράχια να ρυθμίζουν το χρώμα τους ανάλογα με τον καιρό και τη θερμοκρασία.
Είναι τα πιο φανταστικά βατράχια που έχετε ποτέ δει ακόμα. Δείτε την υπέροχη θέα των διαφορετικών πολύχρωμα και εντυπωσιακών βατράχων του κόσμου.

Κυρίως οι άνθρωποι διατηρούν βατράχους και τους εχουν στο σπίτι τους για χάρη της απόλαυσης. Αλλά αυτά τα βατράχια μπορεί να είναι επικίνδυνα γι 'αυτούς. Εδώ μπορείτε να μάθετε για τα επιβλαβή και θανατηφόρα δηλητηριώδη βατράχια.

Θαυμαστά Μπλε Frog
Strawberry Frog Poison Dart:
Αυτά τα είδη βατράχων έχουν έντονο κόκκινο δέρμα και το μικρό βέλος βάτραχος φράουλα.Ως επί το πλείστον βρίσκονται στην Κεντρική Αμερική. Αυτού του είδους οι βάτραχοι είναι πολύ επικίνδυνοι για τον άνθρωπο.
Red Frog Poison
Παίρνει δηλητήριο από την κατανάλωση ακάρεων. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που αντί να τα μυρμήγκια, όπως πιστευόταν παλαιότερα, είναι διαφορετικά μικροσκοπικά είδη από το  που βρίσκονται στο δέρμα του βατράχου. Η κύρια αιτία του δηλητήριου στο βάτραχο είναι τα ακάρεα.
Υπέροχο κόκκινο βάτραχος δηλητήριο
Splash-backed Frog Poison:
Έχει μαύρο και λευκό δέρμα. Βρίσκεται στο τροπικό δάσος του Εκουαδόρ και του Περού. Έχει πολύ επικίνδυνο δηλητήριο στο δέρμα του και είναι σε θέση να σκοτώσει πέντε ανθρώπους σε ένα χρόνο. Φαίνεται ωραίος και όμορφος βάτραχος, αλλά αυτό είναι ένα απο τους πιο επιβλαβείς βάτραχους του κόσμου.
Υπέροχο μαύρο και άσπρο βάτραχος 4
Χρυσό Frog Poison:
Είχει  ένα θανάσιμο δηλητήριο.Βρίσκεται στην
Ολλανδία και μπορεί να σκοτώσει μέχρι 20 άτομα και δύο μεγάλες ελέφαντες της Αφρικής.
Υπέροχες κίτρινο βάτραχος
Ο άνθρωπος μπορεί να πεθάνει ακόμη και αν τον αγγίζει.Το δηλητήριο φτάνει απευθείας στην καρδιά.
υπέροχη χρυσή βατράχους δηλητήριο του ο κόσμος
Φαντασματικός Frog Poison:
Αυτή η επιβλαβής βάτραχος είναι μικρό αλλά η τοξικότητα διαψεύδει το μέγεθός του. Το δηλητήριο του μπορεί εύκολα να σκοτώσει τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους. Ο αριθμός αυτών των βατράχων είναι πολύ χαμηλος. 
Κόκκινο και yelllow δηλητήριο βάτραχος
Βαφή Βάτραχος Dart:
Αυτό το δηλητήριο είναι προς χρήση για αυτοάμυνα και υπάρχει σε διάφορα χρώματα. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος βάτραχος των βατράχων με δηλητήριο. Το δηλητήριο του βατράχου χρησιμοποιείται επίσης από τις φυλές fro για κυνηγετικό σκοπό.
Prisionours Μαύρο Frog
Red-backed Frog Poison:
Μοιάζει με ένα μικρό και θαυμάσιο βάτραχο και επίσης κάνει οποιαδήποτε σοβαρή βλάβη στον άνθρωπο και έχει  δύναμη το δηλητήριο του για να σκοτώσει και ζώα. Έχει μια μεγάλη άμυνα εναντίον οποιουδήποτε εχθρού.Το δηλητήριο του είναι πολύ επικίνδυνο, όπως σαν το δηλητήριο  ένος μεγάλου φιδιού.
Poisonours Κόκκινο και μαύρο βάτραχος
Μαύρος-με πόδια βατράχου Dart:
Είναι το 2ο πιο τοξικό βάτραχι του κόσμου. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βάτραχο στη Δυτική Κολομβία. Είναι μικρότερο από ό, τι άλλα βατράχια. Επίσης, είναι λιγότερο επικίνδυνο από άλλα. Αλλά ακόμα το δηλητήριο του μπορεί να σκοτώσει κάποιον.
υπέροχο μικρό βάτραχο
Giant Frog Φύλλο:
Είναι πολύ ενδιαφέρον βάτραχος και είναι γνωστός και ως βάτραχος μαϊμού. Είναι ένα πολύ απειλητικός. Μπορεί να γίνει αιτία του καρκίνου και του AIDS και για άλλες επικίνδυνες ασθένειες. Αυτός ο βάτραχος εγχέει ο ίδιος το δηλητήριο στο σώμα του άλλου.
Όμορφη πράσινα βατράχια
Υπέροχο Frog Poison:
Αυτός ο υπέροχος δηλητηριώδης βάτραχος είναι επίσης γνωστός ως ριγέ βάτραχος. Βρίσκεται ως επί το πλείστον στην Κεντρική Αμερική. Το δηλητήριο του βατράχου είναι χαμηλό ως 0,8 μικρογραμμάρια, αλλά και επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Είναι αιτία για καρδιακή ανεπάρκεια.
υπέροχη βάτραχος δηλητήριο του κόσμου
Μπλε Frog Poison Dart:
Αυτό βάτραχος δηλητήριο έχει χαμηλή ποιότητα, αλλά εξακολουθεί να είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο. Ζει στη Νότια Αμερική. 2 μικρογραμμάρια δηλητήριο μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο εύκολα. Δεν μπορεί να σκοτώσει κάθε αρπακτικό και δεν προειδοποιεί από μακριά από τη φωνή και τον  χρωματισμό.
Μπλε Pison Frog του hte κόσμο
Golfodulcean Frog Poison:
Αυτός ο υπέροχος βάτραχος έχει εντυπωσιακά χρώματα. Περιέχει αισθητά λιγότερο δηλητήριο από τα τρία είδη μπροστά του όσον αφορά στα μερίδια της τοξικότητας.
Υπέροχες Giolen πράσινο δηλητήριο βάτραχος
Corroboree Frog:
Αυτοί οι επικίνδυνοι βάτραχοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από κίτρινες ρίγες τους και βρίσκονται στην Αυστραλία. Αυτός ο βάτραχος μπορεί να παράγει δηλητήριο από μόνος του.Τρωει παράσιτα και  έντομα. Αυτός είναι ένας όμορφος βάτραχος, αλλά έχει δηλητήριο για τους άλλους.
Amazing ρυμούλκησης Frog Χρώμα δηλητήριο βάτραχος βάτραχος του κόσμου
πηγή
Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...