• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η IRINA SHAYAK ΣΕ VIDEO GAME



















Οι θαυμαστές της εκρηκτικής Ρωσίδας Irina Shayak δε θα μπορούν μόνο να την απολαμβάνουν στα περιοδικά και στην τηλεόραση αλλά και να… παίζουν μαζί της! Η Ρωσίδα καλλονή βγήκε σε video game υποδυόμενη την Μίλα Μπέλοβα η οποίο στο παιχνίδι πρέπει να κάνει τη διαδρομή από το Σαν Φραντσίσκο στη Νέα Υόρκη για να κερδίσει.

H BRITNEY SPEARS KAI O JASON TRAWICK ΣΤΟ ΝΕΟ HOT VIDEO (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή ποπ σταρ Britney Spears μοιράζεται χωρίς ενδοιασμούς τις προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της στο νέο της video clip για το single «Criminal» που ετοιμάζει.
Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Jason Trawick συμμετέχουν σε ένα πολύ ερωτικό video που τους δείχνει σε πολύ προσωπικές ερωτικές σκηνές για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

ΜΟΥΣΙΚΗ Α'ΛΑ GOOGLE

Το Google Music, η νέα υπηρεσία παροχής υλικού γύρω από τη βιομηχανία της μουσικής, έρχεται τον επόμενο μήνα, τουλάχιστον για την αγορά της Αμερικής, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές από δισκογραφικές εταιρίες.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ

Μία στις 2.000 είναι η πιθανότητα να πέσει στο κεφάλι κάποιου ανυποψίαστου ανθρώπου ένας ανενεργός γερμανικός δορυφόρος που θα συντριβεί κάπου στη Γη.
Όπως ανακοίνωσε το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστήματος, οι ερευνητικός δορυφόρος ROSAT έχει πάψει να επικοινωνεί με τη Γη και βρίσκεται σε φθίνουσα τροχιά που θα προκαλέσει τη συντριβή του κάποια στιγμή από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Την επιστολή που απέστειλε στην διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στις 27 Σεπτεμβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχε στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΝ.
Ο κ.Βενιζέλος διαβεβαιώνει την κυρία Λαγκάρντ για την ταχεία εφαρμογή όλων των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρυθμισεων "ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για την προθυμία και την ικανότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους".

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΩΝΑΣΗ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Μέσα σε τόνους σκουπιδιών ψάχνει να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ο λόγος για την 91 ετών ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση, Όλγα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, η κόρη του Γεωργίου Ωνάση ζει την απόλυτη φτώχεια.
Οι ένδοξες ημέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ η ίδια δήλωσε πως «δεν έχω πάρει τίποτε περισσότερο από την κληρονομιά της οικογένειας, εκτός από μια μικρή σύνταξη που μειώθηκε στα 300 ευρώ λόγω περικοπών. Αδυνατώ να πιστέψω σε τι σημείο έχει φτάσει η χώρα μας».

ΕΤΑ: ΤΕΛΟΣ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Οριστικό τέλος στον ένοπλο αγώνα της έβαλε η βασκική αυτονομιστική οργάνωση ΕΤΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στη βασκική εφημερίδα Gara.Τα 50 χρόνια του ένοπλου αγώνα της ΕΤΑ έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 850 άνθρωποι.
Την περασμένη Δευτέρα στη χώρα των Βάσκων διεξήχθη «συνέδριο ειρήνης» κατά το οποίο ξένοι ηγέτες και πρώην πολιτικοί έκαναν έκκληση στην οργάνωση να σταματήσει τον ένοπλο αγώνα.

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΣ (VIDEO)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...