• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα άλμα εις ύψος διαφορετικό από τα άλλα (VIDEO)

Άφησε για λίγο τα αθλητικά του καθήκοντα για να πηδήξει πάνω από τρία Mini Cooper. Ο λόγος για τον πρωταθλητή του άλματος εις μήκος J.J. Jegede, ο οποίος έκανε ένα διάλλειμμα από την προετοιμασία του για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και επιχείρησε ένα διαφορετικό άλμα.
Ο φέρελπις αθλητής πραγματοποίησε ένα άλμα έξι μέτρων στο Potters Fields του Λονδίνου,για να βοηθήσει στην έναρξη λειτουργίας των εκδόσεων για τα μοντέλα Μini Λονδίνου για το 2012.
Ο Jerede έτρεξε σε ένα στίβο επιτάχυνσης που υψώθηκε στο ύψος της οροφής των αυτοκινήτων Mini και πήδηξε σε ένα εξίσου υψηλό σκάμμα άμμου μέχρι την άλλη πλευρά.

Tina Fay και Eva Longoria τα τσέπωσαν για τα κάλα φέτος

Το Forbes ανακοίνωσε την φετινή του λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικές σειρές του Hollywood και μπορεί οι Νοικοκυρές σε Απόγνωση να πρωτοστατούν όμως την απόλυτη πρωτιά κλέβουν η Tina Fay και η Eva Longoria.
Πρώτη λοιπόν στη λίστα είναι η Tina Fay η πρωταγωνίστρια του 30 Rock (πότε επιτέλους θα δούμε αυτή τη σειρά στην ελληνική τηλεόραση;) η οποία μοιράζεται την πρώτη θέση με την εκρηκτική και σέξι λατίνα Eva Longoria από τις Νοικοκυρές σε Απόγνωση.

Κινητό coffe shop είχε κάνει το αυτοκίνητο

 Στην Ιόνια Οδό Άρτας, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας,αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άντρας και  δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο. Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά εγκατέλειψε το όχημα στην Αμφιθέα Άρτας και τράπηκε σε φυγή, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μεγάλοι σάκοι, που περιείχαν εξήντα τέσσερα (64) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (113. 635) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οδηγός του οχήματος ήταν 48χρονος Ελληνας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου δράστη συνεχίζονται. 

Τέλος οι γέννες στην Ελλάδα,μείωση 50% στο επίδομα τοκετού

Καταιγίδα περικοπών προβλέπει ο κανονισμός παροχών υγείας στο νέο Ταμείο, κάτω από την «ομπρέλα» του οποίου μπαίνουν 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, του ΟΓΑ, του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των άγριων περικοπών είναι το βοήθημα τοκετού, που περικόπτεται κατά τουλάχιστον 50%.
Οι μεγάλοι χαμένοι, όπως φαίνεται από το σχέδιο που κατέθεσαν στη Βουλή τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας και Υγείας, είναι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, καθώς το βοήθημα τοκετού ξεπερνούσε ακόμη και τα 1.750 ευρώ. Σύμφωνα με τον νέο «τιμοκατάλογο» καθιερώνεται ενιαίο χρηματικό ποσό για βοήθημα τοκετού που δεν ξεπερνά τα 900 ευρώ. Εάν η κύηση είναι δίδυμη τότε το βοήθημα αυξάνεται στα 1.200 ευρώ, ενώ στην περίπτωση τριδύμων φτάνει τα 1.600 ευρώ.

Μήπως σου περισσεύει ένα ''χάπι πατσά'' γιατί ήπια πολύ αλκοόλ σήμερα;

 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ερευνητή του πανεπιστημίου της Αδελαΐδας, Μαρξ Χάτσισον, στα  επόμενα τρία χρόνια θα διατίθεται στην αγορά ένα χάπι που θα  περιορίζει τις επιπτώσεις του αλκοόλ στα κύτταρα.
Το χάπι θα χορηγείται με ιατρική συνταγή και θα απευθύνεται κυρίως στα άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες "αντοχές" στο αλκοόλ και μεθάνε εύκολα και γρήγορα.
Τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα έρευνας -που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση "British Journal of Pharmacology"- έδειξαν ότι στη διάρκεια πειραμάτων που διεξήγαγαν Αυστραλοί και Αμερικανοί ερευνητές σε ποντίκια, όσα πειραματόζωα έπαιρναν το χάπι και είχαν προηγουμένως καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ παρέμεναν νηφάλια και δεν αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα, όπως π.χ. απώλεια ισορροπίας.
πηγή

Δεν χωρίζουμε,είναι η απάντηση


















Ο 33χρονος ηθοποιός, στο μήνυμα του, την Πέμπτη, ανέφερε πως «όταν υποθέτεις πως γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζει, τότε κάνεις ρεζίλι και εσένα και εμένα». Νωρίτερα, σε άλλη ιστοσελίδα, ο Kutcher είχε «ανεβάσει» το hit των Public Enemy “Don’t Believe the Hype” (μτφ: Μην πιστεύεις τις υπερβολές).
Οι φήμες περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού έχουν κατακλύσει τα media το τελευταίο διάστημα, και «φούντωσαν» όταν έγινε γνωστό πως η Demi Moore και ο Ashton Kutcher πέρασαν χωριστά το σαββατοκύριακο της έκτης επετείου τους. Στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα ανέφερε πως ο Kutcher απάτησε την σύζυγο του εκείνο το σαββατοκύριακο.
Κανείς από τους δύο ηθοποιούς ή εκπρόσωποι τους δεν έχουν σχολιάσει επισήμως τις φήμες για τον χωρισμό τους.
πηγή

Σούφρωναν τα λεφτά από τους λογαριασμούς όταν καθυστερούσαν τις δοσεις συν ότι έβαζαν και τόκους


 Σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννη Κουτσούκου, το οποίο διαβιβάστηκε τη Τετάρτη στη Βουλή, τα τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα έχουν ήδη υποβάλλει σχετικά υπομνήματα για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των καταναλωτών και συγκεκριμένα για παράνομη πρόκληση ζημιάς κατά την παροχή υπηρεσιών τους και τη χρήση καταχρηστικών γενικών όρων συναλλαγών.
Μάλιστα, αναμένεται η τοποθέτηση της Τραπέζης της Ελλάδος πριν εκδοθεί απόφαση από το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας.   
Όπως αναφέρει και η "Ελευθεροτυπία",  η έρευνα ξεκίνησε  τον Αύγουστο του 2011, μετά από καταγγελίες ενώ η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή είχε υποστηρίξει ότι η μονομερής ανάληψη μισθών και συντάξεων από λογαριασμούς μισθοδοσίας είναι μη νόμιμη και καταχρηστική και προειδοποίησε ότι θα επιβάλλονται κυρώσεις.   

Αυτό θα πει ατυχία...διαβάστε για επτά από αυτές

1.) Ann Hodges
Γιατί είναι άτυχη: Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει χτυπηθεί από μετεωρίτη!
Η Αν Χότζες (1923 – 1972) απο την Sylacauga της Alabama, έγινε γνωστή  όταν, στις 30 Νοεμβρίου 1954, άπλωνε τη μπουγάδα της και είδε τον ήλιο να δύει στην ανατολή. Γυρνώντας προς τη δύση είδε και ένα δεύτερο ήλιο σε κανονική θέση.
Τελικά αποδείχτηκε ότι ο πρώτος ήλιος ήταν ένας μετεωρίτης ο οποίος μάλιστα έσπασε σε κομμάτια. Ένα θραύσμα τρύπησε την οροφή της και ένα την τραυμάτισε στα πόδια. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει χτυπηθεί από μετεωρίτη στην ιστορία.

Είμαι θύμα μίας δίκης που ισοδυναμεί με λιντσάρισμα

Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, για άλλη μία φορά επέμεινε ενώπιον του δικαστηρίου στην αθωότητά της και υποστήριξε ότι είναι «θύμα μίας δίκης που ισοδυναμεί με λιντσάρισμα».
Πρόσθεσε απευθυνόμενη στους δικαστές σε υψηλούς τόνους ότι «θα έπρεπε να έχετε αναγγείλει μιαν αθωωτική απόφαση και να έχετε τερματίσει την ταπείνωση της Ουκρανίας. Όμως εσείς συνεχίζετε το σόου».
Μιλούσε όρθια και σχεδόν δακρυσμένη στον πρόεδρο του δικαστηρίου: για βδομάδες τον αψηφούσε απευθύνοντάς του τον λόγο καθισμένη στο εδώλιο.
Ως υπεύθυνο για την πολιτική, όπως λέει, δίωξη εναντίον της κατονόμασε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος «με θεωρεί επικίνδυνη πολιτική αντίπαλο–και δικαίως», είπε η Τιμοσένκο.

Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι


  Ένα μοντέλο από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του Καβαλιέρε ότι δε συμμετείχε σε ροζ πάρτι γιατί έχει δεσμό με μια γυναίκα.
«Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (Μάιος 2009), όταν και χώρισε από τη γυναίκα του», επεσήμανε η Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην υποψήφια για τον τίτλο «Μις Μαυροβούνιο».

Πω,πω ''ομορφιές''...Ιδού πέτρα του σκανδάλου

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα η φωτογραφία της πέτρας του σκανδάλου στον γάμο του Ashton Kutcher και της Demi Moore. Το όνομα της είναι Sara Leal, είναι 23 ετών και οι κακές γλώσσες θέλουν τον ηθοποιό να κοιμήθηκε μαζί της την Παρασκευή, ενώ θα έπρεπε να γιορτάζει με τη γυναίκα του την 6η επέτειο του γάμου τους. Για την ακρίβεια, η μοιχεία διαπράχθηκε σε σουίτα του 12ου ορόφου του ξενοδοχείου Hard Rock Hotel στο San Diego της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός είπε στην ερωμένη του ότι έχει χωρίσει με τη Demi Moore απλώς δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμη.
πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...