• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ




science2
Αν ρωτούσαμε σήμερα στο δρόμο » Τι  είναι προς το παρόν η μεγαλύτερη απειλή για τη γη;» θα παίρναμε σίγουρα πολλές καλές απαντήσεις, άλλα μόνο μια χούφτα φυσικοί θα ήξεραν τη σωστή. Στη συνήθως τόσο ειδυλλιακή  Ελβετία προετοιμάζει ένα πείραμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε μεγάλη ακτίνα. Με το παραμικρό λάθος, που θα ήταν ήδη η παρουσία ενός κόκκου σκόνης κατά τη διάρκεια του πειράματος, θα τεθεί σε λειτουργία μια αλυσιδωτή  αντίδραση την οποία δεν μπορεί να σταματήσει κανείς.

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ...''ΠΟΥΦ''

Η Bigelow Airspace, η εταιρεία που έγινε διάσημη όταν παρουσίασε τα σχέδιά της για φουσκωτά ξενοδοχεία σε τροχιά, απέλυσε τους 40 από τους 90 υπαλλήλους της αναγνωρίζοντας ότι η φιλοδοξία της δεν μπορεί να υλοποιηθεί υπό τις παρούσες συνθήκες.
Σε email του προς το δικτυακό τόπο Space.com, στέλεχος της εταιρείας εξήγησε ότι ο σχεδιασμός της NASA για το διάδοχο των διαστημικών λεωφορείων έχει καθυστερήσει.
«Ελπίζαμε ότι μέχρι το 2014 ή το 2015 η Αμερική θα μπορούσε και πάλι να εκτοξεύει μόνη της τους αστροναύτες της» ανέφερε ο Μάικ Γκολντ, διευθυντής της Bigelow στην Ουάσινγκτον.

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Άστραψε και βρόντηξε η Ελισάβετ στο Buckingham, καθώς η Kate - Catherine την έκανε έξαλλη! Τι έκανε η σύζυγος του πρίγκιπα William; Θέλησε να φωτογραφηθεί για λογαριασμό μεγάλου περιοδικού μόδας!
 Ποιός είδε την βασίλισσα και δεν την φοβήθηκε, λένε τα δημοσιεύματα, σαν έμαθε πως η Δούκισσα σκοπεύει να ποζάρει για λογαριασμό της αμερικανικής «Vogue», δίνοντας έτσι και την πρώτη της συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό.

Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ LADY GAGA ΣΤΗΝ T.V.

Το τηλεοπτικό κανάλι Lifetime αναμένεται να προβάλλει μια ιστορία που βασίζεται στην ζωή της Lady Gaga από την ηλικία των 16 μέχρι τα 22 με τίτλο “Fame Monster: The Lady Gaga Story”.
Αυτό το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ θα είναι βασισμένο στην βιογραφία της Lady Gaga που έχει γράψει η Maureen Calahan με τίτλο “Poker Face: The Rise And Rise Of Lady Gaga”.
Το σενάριο του ντοκιμαντέρ θα γράψει ο Norman Snider (Casino Jack), ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το casting για την εύρεση μιας σωσία της Lady Gaga σε ηλικία από 16 μέχρι 22 ετών. Βέβαια, η Lady Gaga δεν έχει ερωτηθεί για κάτι από όλα αυτά…

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του μουσείου του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην Αυστρία, στο Graz. Το σπίτι όπου μεγάλωσε ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια μετατράπηκε ύστερα από πρωτοβουλία του ίδιου σε μουσείο, με διάφορα σπάνια αντικείμενα από τις ταινίες του αλλά και από την εποχή που έκανε body-building.
Το σπίτι αγοράστηκε περίπου 446.000 ευρώ το 2009 και χρειάστηκαν δύο χρόνια ώστε να μετατραπεί σε μουσείο.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το γιο πρώην ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας κρατεί η Ασφάλεια Αττικής ανάμεσα στους πέντε (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) που συνελήφθησαν χθες και σήμερα για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στις 2 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το συγκεκριμένο άτομο ήταν ένας από τους 3 υπαλλήλους (οι άλλες δύο ήταν γυναίκες) που ακινητοποίησε με όπλο ο Αλβανός κακοποιός μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας στο αεροδρόμιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...