• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η KIM KARDASHIAN ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ SPANDEX

Η εν λόγω κυρία θεωρείται από τις σταρ με τους ωραιότερους γλουτούς. Γι’ αυτό και με κάθε ευκαιρία τους επιδεικνύει με τις πιο… τρελούς τρόπους όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία χθες το μεσημέρι εθεάθη μαζί με τον σύζυγό της Kris Humphries στο Λος Άντζελες λίγο πριν οι δυο τους βρεθούν στα στούντιο του CBS για τη διεξαγωγή του Dancing with the stars όπου συμμετέχει ο αδελφός της Rob Kardashian

ΟΙ ''ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ'' ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΜΥ ΡΟΣΟΥΜ (ΦΩΤΟ)


Έμυ Ρόσουμ έκανε φόρεσε το μαγιό της, έκανε το μπανάκι της και... μας άφησε έκθαμβους.

CYBERKIDS...ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ


Μια νέα πρωτοβουλία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάστηκε σήμερα, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η πρωτοβουλία αυτή, που υλοποιήθηκε από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφορά μια καινοτόμα, κοινωνικού χαρακτήρα, διαδικτυακή και διαδραστική εφαρμογή ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο (http://www.cyberkid.gov.gr), για μικρούς και μεγάλους.

ΣΕ ΡΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

antikwatch- miastala
HublotWatch ανακατασκευάζει τον μηχανισμό των Αντικυθήρων για ρολόι χειρός. Η Ελβετική εταιρείακατασκευής ρολογιών πολυτελείας Hublot «στρίμωξε» τον μηχανισμό των Αντικυθήρων–τον εξαιρετικής ακριβείας υπολογιστή της Αρχαίας Ελλάδας–σε ένα μοναδικό χειροποίητο ρολόι χειρός.
Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι ένας εξελιγμένος μηχανισμός που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα τον τελευταίο αιώνα π.Κ.Ε. Τότε, χάθηκε για τα επόμενα 2000 χρόνια, όταν ένα Ρωμαϊκό πλοίο βυθίστηκε κοντά στις ακτές των Αντικυθήρων ώσπου οι δύτες επιτέλους τον ανακάλυψαν ξανά το 1901.
Οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι εντυπωσιάστηκαν με την πολυπλοκότητά του και την ακρίβειά του–παρόμοιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στην αστρονομία έκαναν να εμφανιστούν ξανά τον 14ο αιώνα μ.Κ.Ε.–αλλά ο βαθμός της διάβρωσής του και ο αριθμός των κομματιών που του έλειπαν κατέστησαν δύσκολη την εξακρίβωση της λειτουργίας του για ακόμα έναν αιώνα.

ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΝΤΑΦΙ


Ο Μουαμάρ Καντάφι και ο γιος του Μουτασίμ ετάφησαν σήμερα τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία, έγινε γνωστό από ανώτερο αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης.

«Ο Καντάφι και ο γιος του, ο Μουτασίμ, ετάφησαν την αυγή σε μια μυστική τοποθεσία με τις αρμόζουσες τιμές. Αργότερα θα δώσουμε επισήμως στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε ο εν λόγω αξιωματούχος.

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Τις πληγείσες από το σεισμό πόλεις Έργκις και Βαν επισκέφθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό 7,2 βαθμών που έπληξε περιοχές της ανατολικής Τουρκίας.
Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του καταστροφικού σεισμού είναι 264 νεκροί και περίπου 1.300 τραυματίες, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάϊ ανακοίνωσε ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 239 άτομα, αλλά μερικά λεπτά αργότερα ο υπουργός Εσωτερικών Ντρίς Ναΐμ Σαχίν ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 264.

ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σε δηλώσεις του σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι εάν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή με 180 ψήφους, τότε "σίγουρα μας βλέπω να πηγαίνουμε σε εκλογές, εφόσον ο κ. Σαμαράς πιστεύω πως δεν θα το ψηφίσει".

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ Α'ΛΑ HOLYWOOD


Κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό- Συνελήφθη ένας οπλοφόρος
Ο τρίτος, ο οποίος συνελήφθη, μπήκε σε ταξί, αλλά ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρήκαν ένα πιστόλι.Στη συνέχεια οι δύο από αυτούς ακινητοποίησαν διερχόμενη οδηγό και αφού την απείλησαν, της άρπαξαν το αυτοκίνητο και έφυγαν από την περιοχή.
Ο συλληφθείς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός υπήκοος,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...