• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ''ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ''

Δύο κατ' αρχήν συμφωνίες «έκλεισαν» οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας χθες στο Βερολίνο. Η μία αφορά τη διάσωση του ευρώ και της ευρωζώνης και η δεύτερη αφορά τη διάσωση της Ελλάδας. Η πρώτη είναι αδιαπραγμάτευτη και δεσμευτική. Η δεύτερη τελεί υπό αίρεσιν: «εφ' όσον η Ελλάδα εφαρμόσει τα υπεσχημένα», τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.

SATURN ΤΕΛΟΣ...ΜΟΝΟ MEDIA MARKT




 Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών στο μέλλον.
Με άξονα τα παραπάνω, 3 νέα καταστήματα προστίθενται στο δίκτυο της Media Markt, αυτά της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

Ποιο διάσημο μοντέλο έχει φρικάρει με την κυτταρίτιδά της;
Αυτή η κοπέλα έχει ακούσει να της σέρνουν πολλά τελευταία.
Το σούπερ μοντέλο Kate Moss λέγεται πως έχει πάθει εμμονή με την κυτταρίτιδά της. Για το λόγο αυτό κάνει εντατικές ασκήσεις στους μηρούς της προκειμένου να βελτιώσει το δέρμα της!
Η 37χρονη έχει πανικοβληθεί με την κυτταρίτιδά της, ειδικά μετά το πρόσφατο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με τον Mario Testino.

ΦΙΛΕΝΑΔΑ; ''ΓΛΥΨΕ'' ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

 Η Ζέτα-παρουσιάστρια-και η Άννα-μοντέλο-μας χάρισαν μια μοναδική εικόνα. Όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία το μοντέλο είναι αυτό που απολαμβάνει το...φιλι περισσοτερο απο την Ζέτα η οποία ΠΟΖΑΡΕΙ...Σύμφωνα με τους Κινέζους μια εικόνα μπορεί να είναι χίλιες λέξεις, μόνο που έδω μια εικόνα είναι δύο τεράστιες γλώσσες. Κι εγώ αναρωτιέμαι...
Αυτά τα κορίτσια τα μικροκαμωμένα, που έκρυβαν τόσο μεγάλες γλώσσες;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...