• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ

Ποιο διάσημο μοντέλο έχει φρικάρει με την κυτταρίτιδά της;
Αυτή η κοπέλα έχει ακούσει να της σέρνουν πολλά τελευταία.
Το σούπερ μοντέλο Kate Moss λέγεται πως έχει πάθει εμμονή με την κυτταρίτιδά της. Για το λόγο αυτό κάνει εντατικές ασκήσεις στους μηρούς της προκειμένου να βελτιώσει το δέρμα της!
Η 37χρονη έχει πανικοβληθεί με την κυτταρίτιδά της, ειδικά μετά το πρόσφατο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με τον Mario Testino.
"H Kate νιώθει αρκετά ανασφαλής αυτή τη στιγμή και εργάζεται σκληρά για να επανέλθει το σώμα της στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Θα γίνει σύντομα 38 χρονών και αρχίζει να αγχώνεται για τις συνέπειες πάνω στο σώμα της της έξαλλης ζωής και των καταχρήσεων που έχει κάνει εδώ και χρόνια", αναφέρει πηγή.
"Κάνει καθημερινά εντατικές ασκήσεις μέσα στο δικό της γυμναστήριο στο νέο της σπίτι... αν και η αλήθεια είναι πως δεν είναι φαν της γυμναστικής, τη βρίσκει βαρετή και χάσιμο χρόνου. Αλλά για τους επόμενους έξι μήνες η Kate έχει κλείσει πολύ καλές δουλειές οπότε πρέπει να βρίσκεται σε άψογη φόρμα", συμπληρώνει το περιβάλλον της. Να λοιπόν που και η Kate Moss είναι μια κοινή θνητή!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...