• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μολυσμένο με χρώμιο στο νερό Αρμενίου του δήμου Κιλελέρ

Picture 0 for Χρώμιο στο νερό του Αρμενίου Λάρισας
Ακατάλληλο για οικιακή χρήση πέραν των βοηθητικών εργασιών κρίθηκε το νερό στο δημοτικό διαμέρισμα Αρμενίου του δήμου Κιλελέρ, καθώς ανιχνεύθηκαν στις γεωτρήσεις υψηλές τιμές χρωμίου.
Εκτός από τους ανθρώπους και τα ζώα να πρέπει να ποτίζονται με εμφιαλωμένο νερό, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Παιδική & εφηβηκή ψυχολογία λόγω κρίσης

Η σημερινή οικονομική κρίση που σαφώς σχετίζεται και με κρίση αξιών και αρχών, και μάλιστα οι ανισότητες, είναι δύσκολο να μην επηρεάσουν μια από τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δηλαδή τα παιδιά και τους εφήβους της χώρας μας. Η απώλεια της εργασίας, η οικονομική δυσπραγία και ανέχεια συνεπάγεται ανασφάλεια, άγχος, κατάθλιψη, ένταση στις σχέσεις των ενηλίκων και πολύ πιθανά, αν και όχι απαραίτητα, δυσμενείς επιπτώσεις και στα παιδιά τους.

60α γενέθλια για τον Sting....Να τα εκατοστήσεις φίλε




















Ο Sting γιόρτασε τα 60α γενέθλια του με μια μοναδική συναυλία, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί διάσημοι φίλοι του, όπως ο Bruce Springsteen, η Lady Gaga, η Mary J. Blidge, ο Will.I.Am, ο Stevie Wonder, και ο Billy Joel.
Ο Sting διοργάνωσε για τα γενέθλια του μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία, στο Beacon Theater της Νέας Υόρκης, τα έσοδα από την οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που αγωνίζεται κατά της φτώχειας.
Επί σκηνής, ο Sting άνοιξε τη συναυλία τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες “Englishman in New York”, “All This Time”, “Seven Days”, και “If You Love Somebody Set Them Free”. Αργότερα, η φωνή του ενώθηκε με εκείνες των διάσημων φίλων του, ερμηνεύοντας μοναδικά σε ντουέτα τα τραγούδια του. 

Είκοσι χρόνια φυλακή για μία συναυλία

Ένα απάνθρωπο έγκλημα συνέβη πριν από τρία χρόνια σύμφωνα με ρεπορτάζ του My Fox Chicago, όταν ο 39χρονος Robert Lyons μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του γιατί δεν τον άφησε να παρακολουθήσει συναυλία της Avril Lavigne.O 39χρονος άντρας είχε ζητήσει από την μητέρα του να μεταβεί στα ταμεία γνωστού συναυλιακού χώρου και να του αγοράσει εισιτήρια αλλά εκείνη είχε αρνηθεί, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι με ένα μπουκάλι κονιάκ και στην συνέχεια να χρησιμοποιήσει ένα θραύσμα του για να την μαχαιρώσει εννέα φορές.Την περασμένη Παρασκευή έγινε η πρώτη ακροαματική διαδικασία της δίκης,με τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών για φόνο Α` βαθμού. 
πηγή

Περίεργα Piercings Και Παράξενη Body Art


Από την αυγή της ανθρωπότητας έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να ξεπερνούμε τον εαυτό μας, βάφουμε διάφορα μέρη του σώματός μας και κάνουμε την πρακτική σωματικών ακρωτηριασμών και τροποποίησης. Mainstream πλαστική χειρουργική κατά ένα μέρος, υπάρχει ένα πλήθος από  λαούς που κάνουν πονηρά πράγματα για το σώμα τους για να επιτευχθεί μια μικρή «μόνιμη βελτίωση". Αυτή είναι μια "μελέτη" από τα πιο παράξενα έχουμε βρει μέχρι σήμερα ...

Έτσι, μελετήσαμε  φωτογραφίες  από το πιο περίεργο τατουάζ, στο παράξενο piercings, και την πιο άγρια ​​τέχνη σώματος του κόσμου.

Πόση ασχήμια πια;

Βραχογραφίες στη Γαλλία,αποκαλύπτουν μικρούς καλλιτέχνες


Σε πρόσφατο συνέδριο του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, με θέμα την αρχαιολογία της παιδικής ηλικίας, αποκαλύφθηκαν πτυχές της ζωής των παιδιών κατά την παλαιολιθική περίοδο, περίπου 13.000 χρόνια πριν. Οι αρχαιολόγοι, μελετώντας ένα από τα γνωστότερα προϊστορικά σπήλαια που φέρουν βραχογραφίες στη Γαλλία, εκείνο του Ρουφινιάκ στην Ντορντόν, γνωστό ως σπήλαιο των εκατό μαμούθ, διαπίστωσαν ότι τα νήπια της εποχής του λίθου πήγαιναν σε ένα είδος... παιδικού σταθμού, όπου ενθαρρύνονταν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες στην τέχνη της ζωγραφικής των σπηλαίων. Εκφράζονταν χρησιμοποιώντας μια τεχνική αυλακώσεων με τα δάχτυλα - περνούσαν τα δάκτυλά τους πάνω από μαλακό κόκκινο πηλό, σχηματίζοντας διακοσμητικές γραμμές, απλές και πιο σύνθετες.

Ενάμιση αιώνα ζωής έκλεισε χθες το ελληνικό γραμματόσημο

Εναν και μισό αιώνα μετά την εκτύπωση του πρώτου ελληνικού γραμματοσήμου, την 1η Οκτωβρίου 1861, στο Παρίσι, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοίγουν το θησαυροφυλάκιό τους και εκθέτουν μοναδικούς θησαυρούς της φιλοτελικής ιστορίας μας, στο Ζάππειο Μέγαρο, έως τις 9 Οκτωβρίου.
Ο μεγάλες κεφαλές του Ερμή έκαναν καλό ποδαρικό για τα ελληνικά γραμματόσημα, αφού αυτά τα μαγικά χαρτάκια, μαζί με τα άλλα των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, έγιναν από τα πλέον περιζήτητα μεταξύ των όπου γης συλλεκτών, αφού θεωρούνται αριστουργήματα. Τον αγγελιοφόρο των θεών του Ολύμπου σχεδίασε ο καλλιτέχνης Albert Barre, διευθυντής του Γαλλικού Νομισματοκοπείου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...