• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κουτσομπολιά...τα τελευταία νέα

Τα τελευταία κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποια από αυτά, έτσι για ... ενημέρωση!
Διαβάστε τα τελευταία κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz και κυρίως μην έχετε ενοχές! Το λένε και οι επιστήμονες!
Το κουτσομπολιό μπορεί να ωφελεί όποιον το κάνει, σύμφωνα με μία νέα βρετανική μελέτη. Όπως έδειξε, όσοι κουτσομπολεύουν αισθάνονται μεγαλύτερη στήριξη από τον κοινωνικό περίγυρό τους – και ενίοτε, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση!
Όπως διαπίστωσαν, όσο περισσότερο κουτσομπόλευαν οι εθελοντές, τόσο μεγαλύτερη κοινωνική στήριξη αισθάνονταν. Ωστόσο, το κουτσομπολιό δεν φάνηκε να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και την ικανοποίηση από τη ζωή τους.
«Το κουτσομπολιό συνήθως θεωρείται ως κάτι κακό», είπε η δρ Κόουλ. «Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι ορισμένες μορφές κουτσομπολιού, ιδίως αυτές που εμπεριέχουν επιδοκιμασία των άλλων, μπορεί να παρέχουν κάποια οφέλη στον κουτσομπόλη, παρά το γεγονός ότι συνήθως απορρίπτουμε τους κουτσομπόληδες».
Λοιπον ξεκινάμε:

Η άσχημη γλυκιά φώκια της Ρωσίας



Ο φωτογράφος Anatoly Strakhov εντόπισε σε μία παραλία του Tyuleniy Island της Ρωσίας μια φώκια διαφορετική από αυτές που ξέρουμε... Το μικρό θηλαστικό ήταν μόνο του και φαίνεται πως περίμενε με αγωνία την οικογένεια του. Μάταια όμως…

Η οικογένειά της φαίνεται πως την εγκατέλειψε λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής της! Η μικρή φώκια πάσχει από αλμπινισμό, μια αρρώστια που έχει κύριο χαρακτηριστικό το λευκό χρώμα στο δέρμα.

Η διαφορετικότητα που παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά της την έκαναν ανεπιθύμητη στην αγέλη που την εγκατέλειψε.

Η περιπέτειά της -ευτυχώς- είχε αίσιο τέλος καθώς, για καλή της τύχη ,τη βρήκαν φιλόζωοι- εθελοντές και την μετέφεραν σε ενυδρείο. 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=385463&cid=17

Έκλεψαν μπαλόνια που περιείχαν κρυφές κάμερες

. Η εγκατάσταση πριν και μετά 
                           Η εγκατάσταση πριν και μετά
Τα μπαλόνια τοποθετήθηκαν στην πλατεία από το ΕΜΣΤ την περασμένη Πέμπτη. Η εγκατάσταση «Red Eyed Sky Walkers», ενταγμένη στις εικαστικές δράσεις που διοργανώνει το ΥΠΠΟΤ και ο Δήμος Αθηναίων, καταστράφηκε ολοσχερώς. Αγνωστοι έκλεψαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όλα τα μπαλόνια, αφήνοντας μόνο τα σακιά με άμμο που τα συγκρατούσαν. Μέσα στα μπαλόνια υπήρχαν ασύρματες βιντεοκάμερες που επρόκειτο να καταγράφουν τις κινήσεις των περαστικών και να τις προβάλλουν σε οθόνη κοντινού μπαρ, ως σχόλιο για τη δημόσια ασφάλεια, τις ατομικές ελευθερίες, την εκούσια ή ακούσια παρακολούθηση. «Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και για τη χώρα μας, αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην το βάλουμε κάτω. Τέχνη και παιδεία είναι τα μόνα μας όπλα. Το ΕΜΣΤ θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις σ' αυτή την προσπάθεια» καταλήγει η Αννα Καφέτση. Το έργο, λόγω του υψηλού κόστους της δημιουργίας του, είναι δύσκολο να επανατοποθετηθεί στην πλατεία.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=312451

Η εταιρία συμβούλων Roland Berger επεξεργάστηκε σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας

 
Όπως αναφέρει η εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo), το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης 'Treuhand' (Τρόιχαντ) των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης.
Στην εταιρεία αυτή θα ενταχθούν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και όσα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου είναι ιδιωτικοποιημένα στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κ.α., αλλά όχι "πολιτιστικά αγαθά".
Την συνολική αξία τους υπολογίζει η εταιρία Roland Berger σε 125 δις ευρώ. Εξ αυτών προτείνει να διατεθούν τα 60 δις για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης και το υπόλοιπο να αναλάβει ο προσωρινός μηχανισμός στήριξης EFSF. Με τον τρόπο αυτό το χρέος της Ελλάδας "θα μειώνονταν από το 145% στο 90% του ΑΕΠ", δήλωσε στη WiWo, ο διευθυντής της Roland Berger, Μάρτιν Βίτι.
Η Wiwo επισημαίνει πως το σχέδιο έχει κοινοποιηθεί στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος είπε ότι "αυτές οι σκέψεις είναι στη γραμμή που σκεφτόμαστε κι εμείς".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=312710

Βραβείο 1ου ανδρίκου ρόλου θα έπερνε αν ήταν ηθοποιός ένας διαιτητής (VIDEO)

Παίκτες να κάνουν θέατρο για να εκβιάσουν σφύριγμα από διαιτητές έχουμε δει πολλές φορές. Φαίνεται όμως πως οι ρόλοι αντιστράφηκαν…

Σε αγώνα για την τέταρτη κατηγορία της Βραζιλίας, ο διαιτητής Ροντρίγκο Νούνιες απέβαλε τον Ζεόρζε κι εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα. Τη στιγμή που τον πλησίασε σε απόσταση… βολής, ο ρέφερι κατέρρευσε πιάνοντας το κεφάλι του και στη συνέχεια έγραψε στο φύλλο αγώνος πως ο παίκτης τον χτύπησε στο πρόσωπο. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν προκύπτει από το βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά ότι απλώς πατάει το πόδι του διαιτητή και τον ανατρέπει.

«Δεν τον άγγιξα. Σίγουρα μετανιώνω για την έντονη αντίδρασή μου, αλλά δεν τον χτύπησα σε καμία περίπτωση. Ο διαιτητής μπορεί να κερδίσει εύκολα το Όσκαρ», είπε ο ποδοσφαιριστής, που πάντως απειλείται σε κάθε περίπτωση με βαριά «καμπάνα». 

http://www.sport-fm.gr/article/503294


Η Τουρκία απειλεί και ο Χριστόφιας ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας (VIDEO)


Ο Πρόεδρος Χριστόφιας ενημέρωσε τα πέντε μόνιμα μέλη για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις απειλές της Τουρκίας σε βάρος της Κύπρου με αφορμή τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με διπλωματική πηγή τα πέντε μόνιμα μέλη, βρήκαν ενδιαφέρουσα τη θέση της κυπριακής πλευράς για συνεκμετάλλευση μετά τη λύση, αλλά και την άποψη του Προέδρου πως από τα πιθανά έσοδα θα ωφεληθούν οι Τουρκοκύπριοι ακόμη και χωρίς λύση.
Το τρυπάνι θα μπει και σε άλλα οικόπεδα εντός των επόμενων 12 μηνών διαβεβαιώνει στο μεταξύ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας.
Σε δηλώσεις του στο Ροϊτερς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθαρίζει ότι η δεύτερη φάση αδειοδοτήσεων θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ενός έτους, μη αποκλεισμένου του ενδεχόμενου αυτό να γίνει και νωρίτερα.
Μάλιστα υποδεικνύει ότι στις νέες γεωτρήσεις, εκτός της Noble θα λάβουν μέρος και άλλες εταιρείες.
Απάντησε στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης
Από το βήμα της εκδήλωσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, ο Πρόεδρος Χριστόφιας έδωσε σκληρή απάντηση στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την αναφορά του, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ, ότι ανεξαρτήτως συνθηκών, από τα κοιτάσματα φυσικού αερίου θα επωφεληθούν και οι Τ/κ.

Έξαρση του φαινομένου των απαγωγών λόγω της οικονομικής κρίσης


«Ντελίβερι» οι απαγωγείς της 22χρονης στην Καστοριά


Οι  απ

αγωγές από ανθρώπους της διπλανής πόρτας και με λευκό ποινικό μητρώο προβληματίζουν τις αρχές ασφαλείας , ύστερα  κι από την εξιχνίαση της απαγωγής της 22χρονης φοιτήτριας στην Καστοριά πριν από λίγες ώρες.   Η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη μετά από  τρεις ημέρες ομηρείας κι αφού ο πατέρας της, δικηγόρος και πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων, κατέβαλε λύτρα της τάξης των 43.000 ευρώ.  Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας οι δύο    έλληνες οργανωτές της απαγωγής  ήταν ένας 43χρονος, μάγειρας σε πιτσαρία των Ιωαννίνων, και άμεσος συνεργός του ένας 32χρονος  «ντελίβερι» που εργαζόταν στο ίδιο κατάστημα.
Οι δύο δράστες  ουδέποτε είχαν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για οποιοδήποτε αδίκημα. Στην απαγωγή είχε συνεργασθεί  κι ένας 37χρονος  Αλβανός που εργαζόταν  περιστασιακά σε διάφορες δουλειές.  Κι αυτός είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Τώρα κλαίνε ολα τ'αλάνια...732 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηαν στην Εύβοια

Πολύ  σίγουρος για τον εαυτό του  ήταν ο χασισοκαλλιεργητής που  κρυβόταν πίσω από την τεραστίων  διαστάσεων φυτεία στην Εύβοια. Παρ’ όλο που οι αστυνομικοί εντόπισαν την δύσβατη περιοχή όπου καλλιεργούσε τα 732 δενδρύλλια κάνναβης, εκείνος δεν… κουνήθηκε από το σπίτι του στο Μενίδι Αττικής! Και εκεί συνελήφθη, έχοντας μαζί του πλήθος πειστήρια για την δραστηριότητά του!

Οι  συντονισμένες έρευνες για τον  «εγκέφαλο» της χασισοκαλλιέργειας που εντοπίστηκε στις 31 Αυγούστου στα Καμπιά Διρφύων, οδήγησαν στα ίχνη του 56χρονου καλλιεργητή. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του στις Αχαρνές, τον συνέλαβαν και βρήκαν 78 γραμμάρια κοκαΐνης με 37 γραμμάρια λευκής σκόνης που προοριζόταν για τη νόθευσή της, 284 γραμμάρια «φούντας», ένα βάζο γεμάτο σπόρους κάνναβης, τέσσερα χασισόδεντρα ύψους 5 ως 10 cm και δεκάδες είδη για την περίφραξη και την στήριξη δενδρυλλίων! Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Χαμένες οι θυσίες των πολιτών λένε οι δημοσκοπήσεις


Η ΝΔ εμφανίζεται να προηγείται στην πρόθεση ψήφου του ΠΑΣΟΚ σε δυο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σε εφημερίδες της Κυριακής, ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι και στις δύο ως πρώτο κόμμα θεωρούνται οι αναποφάσιστοι και όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή άκυρο, καθώς πλησιάζουν το ένα τρίτο του εκλογικού σώματος.

Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ με διαφορά 5,8%, ωστόσο τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν ιστορικά χαμηλά αφού η ΝΔ έχει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ μόλις 15,5%. Το ΚΚΕ ακολουθεί με  7,4% και στην τέταρτη θέση σκαρφαλώνει ο ΛΑΟΣ με 5,6%. Ο ΣΥΡΙΖΑ σφυγμομετρείται στο 5% ενώ στην Βουλή φέρονται να μπαίνουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,3%. Η Δημοκρατική Αριστερά ακολουθεί με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,2% ενώ το Άρμα Πολιτών καταγράφει 1,6% και άλλο κόμμα επιλέγει το 3,3%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει 32,6% (λευκό - άκυρο - αποχή - αναποφάσιστοι).

Με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων φθάνει τις 8 μονάδες (ΝΔ 29,3 % - ΠΑΣΟΚ 21,3%). Όπως προκύπτει από την ιδία δημοσκόπηση το 79% πιστεύει ότι πήγαν χαμένες οι θυσίες των πολιτών τους τελευταίους 12 μήνες ενώ 6 στους 10 πολίτες φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Από μπουκαλού...καλόγρια


Ο σκηνοθέτης των τολμηρών ταινιών της δεκαετίας του '70, Όμηρος Ευστρατιάδης, επιστρέφει, με μούσα του τη Τζούλια Αλεξανδράτου!
Στις 10 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία "Οι Πόντιοι", στην οποία η Τζούλια Αλεξανδράτου υποδύεται την καλόγρια... Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας δεν έχουμε ακόμη, εκείνο που έγινε γνωστό όμως είναι ότι, σύμφωνα με την εφημερίδα Εσπρέσο, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που θα συμμετείχε επίσης στην ταινία, αποχώρησε επειδή δε δέχθηκε να συνεργαστεί με την Αλεξανδράτου!
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Τζούλια θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, με ένα τολμηρό θεατρικό έργο του γνωστού σκηνοθέτη, το οποίο θα ονομάζεται "Διονυσιακά Όργια" και η Τζούλια θα εφανίζεται γυμνή στη σκηνή!


http://www.sigmalive.com/lifestyle/showbiz/421249
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...