• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κουτσομπολιά...τα τελευταία νέα

Τα τελευταία κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποια από αυτά, έτσι για ... ενημέρωση!
Διαβάστε τα τελευταία κουτσομπολιά της ελληνικής showbiz και κυρίως μην έχετε ενοχές! Το λένε και οι επιστήμονες!
Το κουτσομπολιό μπορεί να ωφελεί όποιον το κάνει, σύμφωνα με μία νέα βρετανική μελέτη. Όπως έδειξε, όσοι κουτσομπολεύουν αισθάνονται μεγαλύτερη στήριξη από τον κοινωνικό περίγυρό τους – και ενίοτε, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση!
Όπως διαπίστωσαν, όσο περισσότερο κουτσομπόλευαν οι εθελοντές, τόσο μεγαλύτερη κοινωνική στήριξη αισθάνονταν. Ωστόσο, το κουτσομπολιό δεν φάνηκε να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και την ικανοποίηση από τη ζωή τους.
«Το κουτσομπολιό συνήθως θεωρείται ως κάτι κακό», είπε η δρ Κόουλ. «Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι ορισμένες μορφές κουτσομπολιού, ιδίως αυτές που εμπεριέχουν επιδοκιμασία των άλλων, μπορεί να παρέχουν κάποια οφέλη στον κουτσομπόλη, παρά το γεγονός ότι συνήθως απορρίπτουμε τους κουτσομπόληδες».
Λοιπον ξεκινάμε:

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από χθες το απόγευμα η Φωτεινή Τσακίρη, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.Διαβάστε περισσότερα
Έπειτα από δώδεκα χρόνια χωρισμού η Κωνσταντίνα και ο πρώην σύζυγός της Βασίλης Δουκάκης, σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα, προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή.
Οι δυο τους διατηρούσαν -παρά τον χωρισμό- πολύ καλές σχέσεις, όμως τελευταία συνειδητοποίησαν ότι η παλιά φλόγα δεν έχει σβήσει και αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά.

"Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βίντεο με τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη"!

Ποια είναι η "αδυναμία" της Κολέτσα;

Νέα σελίδα στη ζωή της Δήμητρας, τι κάνει σήμερα ο Μικρούτσικος

Τίτλοι τέλους για Ουγγαρέζο - Κρυσταλλία

Η Παπαρίζου ξανθιά λόγω... χωρισμού!

Star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...