Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

GUESS WHO ?

Ποια διάσημη έχει μπυροκοιλιά;


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΣΕΞΥ ΦΩΤΟ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ

Η απόλυτη λατίνα σταρ και μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον κόσμο, η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα μοναδικό αφιέρωμα από όλες τις φωτογραφίσεις της.

Ο DANIEL (MILAGRO) ΒΓΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ (VIDEO)

Στον Daniel, πριν τρείς εβδομάδες έκαναν ευθανασία μαζί με άλλους 18 σκύλους, σε ένα καταφύγιο ζώων της Αλαμπάμα που δεν μπορούσε να φιλοξενήσει άλλα αδέσποτα.Όταν ο υπάλληλος που ήταν υπεύθυνος ξεκλείδωσε τον θάλαμο αερίων, είδε έκπληκτος το συγκεκριμένο σκύλο να περιμένει στην πόρτα κουνώντας την ουρά του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΣΙΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ;

Η διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού εργοστασίου στη Φουκουσίμα ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι άρχισε να διοχετεύει μείγμα ύδατος και βορικού οξέος σε έναν από τους αντιδραστήρες, όπου μια νέα αντίδραση πυρηνικής σχάσης ενδέχεται να σημειώθηκε.
Η Tepco διευκρίνισε ότι πρόκειται για τον αντιδραστήρα Νο2 του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα Νταΐτσι, το οποίο επλήγη σοβαρά από τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ

Επανεκκίνηση του οικοδομικού «οργασμού» σε Δ. Οχθη και Ανατολική Ιερουσαλήμ έκανε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, καθώς ανακοίνωσε ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επέκταση των οικισμών Εβραίων εποίκων, με 2.000 νέες κατοικίες (φωτ. Reuters)  
Επανεκκίνηση του οικοδομικού «οργασμού» σε Δ. Οχθη και Ανατολική Ιερουσαλήμ έκανε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, καθώς ανακοίνωσε ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επέκταση των οικισμών Εβραίων εποίκων, με 2.000 νέες κατοικίες (φωτ. Reuters) Επειτα από έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επέκταση οικισμών Εβραίων εποίκων στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη και γύρω από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με 2.000 νέες κατοικίες, όπως είχε πρόσφατα η κυβέρνησή του αποφασίσει.

ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ Η ΚΑΤΣΕΛΗ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφάτως αποπεμφθείσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη (πάνω) δεν εμφανίζεται αρνητική στο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει καμία επίσημη κρούση από πλευράς ΠΑΣΟΚ στην
κ. Κατσέλη.

Η ΗΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ

Στη μετόπη που στόλιζε τη βόρεια πλευρά του Παρθενώνα οι αρχαιολόγοι έχουν αναγνωρίσει την Ηρα και την Αθηνά  
Στη μετόπη που στόλιζε τη βόρεια πλευρά του Παρθενώνα οι αρχαιολόγοι έχουν αναγνωρίσει την Ηρα και την Αθηνά Ισως γι' αυτό οι χριστιανοί τις σεβάστηκαν και δεν τις πελέκησαν, όπως έκαναν σε πολλές άλλες μετόπες του αρχαιοελληνικού ναού.
«Στο ανάγλυφο της μετόπης αυτής, του λεγόμενου "Ευαγγελισμού", είναι φανερό το μεταβατικό στάδιο από τον αυστηρό ρυθμό στον κλασικό, καθώς η απόδοση των πτυχώσεων ακολουθεί μικτούς τρόπους», μας είπε χθες, μετά την ασφαλή προσγείωσή του, η διευθύντρια της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης, Μαίρη Ιωαννίδου. Το ανάγλυφο του φειδιακού αυτού χειροτεχνήματος διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, παρ' ότι φέρει ένα παχύ στρώμα από ατμοσφαιρικούς ρύπους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...