• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

SEE THROUGH CELEBRITIES I (ΦΩΤΟ)

Διάφανες Διάσημες part I

SEE THROUGH CELEBRITIES II (ΦΩΤΟ)

Διάφανες Διάσημες part IΙ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ KEVIN GAGA


Η νέα εκκεντρική εμφάνιση της Lady Gaga παρέα με ένα κριάρι!
Τις εκκεντρικές εμφανίσεις συνεχίζει η Lady Gaga παρά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε για το "φυσιολογικό" look που είχε επιλέξει πριν από μερικές εβδομάδες.
Αυτή τη φορά επέλεξε ένα βινύλ γαλάζιο ταγιέρ σε συνδυασμό με ένα εκκεντρικό αξεσουάρ που ξεκινούσε από το μάτι και έφτανε στα μαλλιά στην ίδια απόχρωση.
Το σύνολο φόρεσε στην εκπομπή The Jonathan Ross Show με παρτενέρ ένα κριάρι που άκουγε στο όνομα Kevin!

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα

Το καμπανάκι του κινδύνου για την υγεία των Ελλήνων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, κρούουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ. Σε έρευνά τους που δημοσιεύεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό «The Lancet» εντοπίζουν την ρίζα του προβλήματος στην δραστική περικοπή των κρατικών δαπανών για την Υγεία, αλλά και στην αγωνία για το αύριο που έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση των αυτοκτονιών και σπρώχνει πολύ κόσμο στις ουσίες.  

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

 
Οι γυναίκες που παίρνουν συμπληρωματικά πολυ-βιταμίνες για να έχουν καλύτερη υγεία και να ζήσουν περισσότερο, τελικά όχι μόνο δεν ζουν πιο πολλά χρόνια σε σχέση με αυτές που λαμβάνουν βιταμίνες μόνο από την τροφή τους, αλλά επιπλέον κινδυνεύουν ελαφρώς περισσότερο να πεθάνουν νεότερες, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης για τον Μέγα Αλέξανδρο, πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι, με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων της πολιτικής.
 Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το www.star.gr, μια μεγάλη έκθεση με τίτλο «Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Η αρχαία Μακεδονία», θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα περιοδικών εκθέσεων στο μουσείου του Λούβρου.

ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 
Οπως διευκρινίζει, τώρα, το Λουξεμβούργο ο Ζ.Κ. Γιούνκερ δήλωσε πως το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους μπορεί να ξεπεράσει το 21%, ποσοστό που συμφωνήθηκε κατά τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου.
Ο θόρυβος προκλήθηκε μετά από συνέντευξη του Γιούνκερ στην αυστριακή κρατική τηλεόραση, όπου τόνισε επίσης πως "πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε μια χώρα της ευρωζώνης να βρεθεί σε κατάσταση χρεοκοπίας".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...