• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

H Jenny from the block και το πονηρό dvd

Η Jennifer Lopez μας έχει συνηθίσει στην εικόνα μίας ευτυχισμένης μητέρας δύο παιδιών και περήφανης συζύγου του επίσης τραγουδιστή Marc Anthony. Δε θα έπρεπε όμως να ξεχνάμε πως πριν τη δημιουργία αυτής της υπέροχης οικογένειας, η «Jenny from the block» είχε και αυτή μία πιο δραστήρια ζωή με φλερτ, έρωτες και περιπέτειες.
Το κορίτσι από το Bronx με αυτά και με εκείνα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ταινία τρυφερών προσωπικών στιγμών και περιπτύξεων με τον πρώην σύζυγό της Ojani Noa και απ' ότι φαίνεται έχει χάσει τον ύπνο της.
Προσωρινά, μετά από κινητοποίηση δικηγόρων και δικαστικών διαταγών, το ροζ dvd έχει μπλοκαριστεί και δε μπορεί να κυκλοφορήσει εάν πρώτα δε συμφωνήσει σε αυτό και η λατίνα star.
Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η Jennifer θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς αυτά τα είκοσι λεπτά μέσα στο video θα μπορούσαν να της στοιχίσουν μία καριέρα έντεκα χρόνων.

Έχουν και οι celebrities τα προβλήματά τους!

http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/18126-Poia-sexi-celebrity-prwtagwnistei-se-roz-dvd

Επείγουσες προετοιμασίες για την προστασία των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Ρωσίας


Mε έκτακτη αναφορά της η ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ατομικής ενέργειας (FAAE), προειδοποίησε τις ρωσικές αρχές για να ξεκινήσουν επείγουσες προετοιμασίες για την προστασία των πυρηνικών της εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών της πυραύλων, προ του κινδύνου μιας ηλιακής έκρηξης η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος έως και την πυροδότηση των ίδιων των πυρηνικών κεφαλών των πυραύλων!
Μάλιστα στην αναφορά γίνεται λόγος για την ηλιακή έκρηξη X1.9 που σημειώθηκε εχθές  προερχόμενη από την ηλιακή κηλίδα "1302"  –έτσι όπως έχει χαρτογραφηθεί στην επιφάνεια του Ήλιου- με αποτέλεσμα μεγάλες περιοχές της Χιλής να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση λίγα λεπτά μετά την ηλιακή αυτή έξαρση.

220 τόννοι ράβδων αργύρου ανακαλύφθηκαν στο βυθό

Ασήμι βάρους 220 τόνων στο ναυάγιο του "Gairsoppa"
Η αμερικανική εταιρεία Odyssey Marine Exploration ανακοίνωσε χθες το βράδυ τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του ναυαγίου του βρετανικού φορτηγού πλοίου "Gairsoppa", το οποίο βυθίστηκε το 1941 από γερμανικό υποβρύχιο μαζί με το φορτίο των 220 τόννων ράβδων αργύρου που μετέφερε, έναν θησαυρό που η εταιρεία σχεδιάζει να ανελκύσει την άνοιξη.Σύμφωνα με την εταιρεία, ο θησαυρός αυτός, η σημερινή αξία του οποίου εκτιμάται στα 150 εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί τον πολυτιμότερο θησαυρό που βρέθηκε ποτέ στον βυθό της θάλασσας.

Οι ερευνητές κατόρθωσαν να εντοπίσουν το ναυάγιο χάρη σε τηλεχειριζόμενο υποβρύχιο όχημα σε βάθος 4.700 μέτρων στον βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού, ανοικτά της Ιρλανδίας.
Τον Φεβρουάριο 1941, το πλοίο μήκους 125 μέτρων, που προερχόταν από την Ινδία, κατευθυνόταν προς τη Βρετανία μεταφέροντας φορτίο τσαγιού και μετάλλων.

Εφτά πολίτες και τέσσερις στρατιώτες τραυματίστηκαν σε συμπλοκές Σέρβων κατοίκων και της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ

Γερμανοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ σπεύδουν με πυροσβεστήρες στο φυλάκιο Γιάρινιε

Στις συμπλοκές Σέρβων κατοίκων του βορείου Κοσόβου με άντρες της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ (KFOR), κοντά στη συνοριακή διάβαση Γιάρινιε, τραυματίστηκαν εφτά πολίτες και τέσσερις στρατιώτες. Σύμφωνα με σερβικές πηγές έξι πολίτες φέρουν τραύματα από βλήματα πυροβόλου όπλου.
Ο Μίλαν Γιακόβλιεβιτς, διευθυντής του κέντρου Υγείας της Μιτρόβιτσα όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες, επιβεβαίωσε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από πυροβόλα όπλα και έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκαν οι τραυματίες για την αφαίρεση των βλημάτων.

Το δημόσιο υπέγραψε σύμβαση με ασφαλιστικές εταιρείες για παροχή κρεβατιών στους πελάτες του

556 κλίνες του ΕΣΥ σε ασφαλιστικές εταιρείες

Η συνεργασία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες είναι πλέον πραγματικότητα. Το μεσημέρι της Τρίτης υπογράφηκε η σχετική σύμβαση που αφορά τη διάθεση 556 κλινών των Δημοσίων Νοσοκομείων σε ασφαλισμένους ιδιωτικών εταιρειών. Τη σύμβαση υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των επτά μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) παρουσία του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου, ο οποίος δήλωσε ότι τον Μάρτιο του 2012 ολοκληρώνεται μία από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο χώρο της Υγείας (λίστα φαρμάκων, μεταμοσχεύσεις, επέκταση προγράμματος ΟΚΑΝΑ, συνεργασία ΕΣΥ με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, εφαρμογή «πακέτων νοσηλείας»).

Ρωσία,Αμερική,Ισραήλ και Βρετανία έδιωξαν το Πίρι Ρέις (VIDEO)

Τις κινήσεις του Piri Reis παρακολουθούν από κοντά ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο, ένα βρετανικό και ένα ρωσικό.
Στην περιοχή υπάρχουν επίσης ισραηλινά σκάφη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Πιρι Ρεις έχει εκδιωχθεί από την περιοχή του οικοπέδου 12 από τα σκάφη των τεσσάρων χωρών που προαναφέρθηκαν. Πάντως, αν έτσι έχουν τα πράγματα, το μήνυμα της διεθνούς κοινότητας είναι και προφανές και σαφές.
Το «Πίρι Ρέις» άρχισε από τις 4.30 χθες το απόγευμα έρευνες για εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το «Πίρι Ρεϊς» κινείτο σήμερα κατά μήκος του οικοπέδου 12 και συγκεκριμένα 50 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάφου, με τη συνοδεία δυο πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.  Μάλιστα στις 11 το πρωί, τέσσερα ζεύγη τουρκικών F16 πετάξαν πάνω από το οικόπεδο «Αφροδίτη».
Οι κινήσεις του Πιρι Ρεϊς, αλλά και του τουρκικού στόλου βρίσκονται υπό το άγρυπνο μάτι των Υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας.

Είδε την Rihanna ημίγυμνη και του ανέβηκε το......αίμα στο κεφάλι το.....πάνω


Φούντωσε ο γεωργός όταν είδε την προκλητική Rihanna ημίγυμνη μέσα στο χωράφι του! Οι προκλητικές κινήσεις της sexy τραγουδίστριας από τα Barbados ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι του 61χρονου αγρότη Alan Graham, με αποτέλεσμα να τραβήξει απότομα το χειρόφρενο από το τρακτέρ του φωνάζοντας: «Πάρτε την έξω από το χωράφι μου!».

Οι πύλες της Κολάσεως


Στο Darvaza, ένα μικρό χωριό στο Τουρκμενιστάν,υπάρχει αυτός ο εντυπωσικός κρατήρας με διάμετρο 60  και 20 βάθος. Πρόκειται για ένα υπόγειο σπήλαιο με φυσικό αέριο που κατέρρευσε από το 1971. Προφανώς στις φλόγες και να δείτε ότι ήταν ένα πεδίο φυσικού αερίου. Από τότε καίγεται χωρίς να σταματήσει και κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει. Το Darvaza λοιπόν, επίσης γνωστό και ως Οι Πύλες της Κολάσεως, είναι χωρίς αμφιβολία ένα πραγματικό show με ένα άγγιγμα του μυστηρίου
http://kitabixo.blogspot.com/

Εώς και 50% τσεκουρεύουν τις επικουρικές


Ρεπορτάζ Ηλίας Γεωργάκης
Μεσοσταθμική μείωση 15% των επικουρικών συντάξεων από την 1η Νοεμβρίου 2011 στα ελλειμματικά επικουρικά ταμεία, τα οποία χορηγούν επικουρική σύνταξη που υπερβαίνει το 20% του συντάξιμου μισθού, προανήγγειλε χθες ο υπουργός Απασχόλησης Γιώργος Κουτρουμάνης. Πρόκειται για μειώσεις που αναμένεται να φθάσουν ακόμη και στο 40% για τα ελλειμματικά ταμεία με υψηλές επικουρικές συντάξεις.
Διευκρινίζεται ότι η μείωση θα αφορά και τους ήδη συνταξιούχους και θα υπολογιστεί στις συντάξεις που θα διαμορφωθούν μετά την επιβολή της παρακράτησης από 1/9/2011, ύψους 3%-10% στις επικουρικές άνω των 300 ευρώ. Τα στοιχεία που έχει συλλέξει και αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας είναι ότι το ποσοστό αναπλήρωσης σε ορισμένα Ταμεία είναι άνω του 35% και φτάνει έως το 65%! Στο ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ, στο μεγαλύτερο επικουρικό ταμείο με έλλειμμα που ανέρχεται σε 600 εκατ. ευρώ και με 650.000 ασφαλισμένους, μεσοσταθμικά η μείωση θα ανέλθει στο 15% αλλά σε όσα Ταμεία αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα (ΔΕΗ, Δημόσιο) μπορεί να φτάσει και το 50% της επικουρικής σύνταξης.

Σεληνιασμένοι μοναχοί αυτοπυρπολούνται

  Απίστευτο! Μοναχοί αυτοπυρπολήθηκαν στο Θιβέτ

Όπως ανέφεραν οργανώσεις για τα δικαιώματα των Θιβετιανών,δύο νεαροί Θιβετιανοί βουδιστές μοναχοί αυτοπυρπολήθηκαν αφού προηγουμένως απηύθυναν έκκληση για θρησκευτική ελευθερία και για την επιστροφή του εξόριστου Δαλάι Λάμα.
Οι 18χρονοι μοναχοί ήταν από τη μονή Κίρτι, που βρίσκεται στην κομητεία Αμπα της επαρχίας Σετσουάν και αποτελεί προπύργιο όσων διαμαρτύρονται για την κινεζική πολιτική σε σχέση με τις θρησκευτικές ελευθερίες.
Σύμφωνα με τους μάρτυρες, οι μοναχοί πριν αυτοπυρποληθούν  φώναξαν «θέλουμε θρησκευτική ελευθερία» και «ζήτω ο Δαλάι Λάμα».

http://www.madata.gr/epikairotita/world/136302.html

Ψηφιοποίησαν τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας (VIDEO)


Τη δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης σε σπάνια χειρόγραφα, τα οποία ανακαλύφθηκαν το 1947 στη Νεκρά Θάλασσα και χρονολογούνται μεταξύ του 2ου και 1ου π.Χ. αιώνα έχουν πλέον οι χρήστες του Διαδικτύου. To Μουσείο της Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκονται τα σπάνια ευρήματα, σε συνδυασμό με τη Google προχώρησε στην ψηφιοποίηση τους, επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι εικόνες των χειρογράφων έχουν ανάλυση έως και 1.200 megapixels, επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάσουν σε τέτοιο βάθος που θα μπορούσαν να εξετάσουν ακόμη και το δέρμα στο οποίο έχουν γραφεί.

Ε! Κάρλα κράτα και κανα λαγοπόδαρο για καλό και για κακό μαζί σου

Η αλλαγή της διάθεσης των Γάλλων απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί, όπως αποτυπώθηκε από τις εκλογές για τη Γερουσία, δεν έχει ξεφύγει της προσοχής της Κάρλας Μπρούνι. «Αποφεύγω να μιλήσω για την εγκυμοσύνη μου γιατί οι Γάλλοι δεν ενδιαφέρονται γι' αυτήν» δηλώνει σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του BBC η πρώτη κυρία της Γαλλίας λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί του γάλλου προέδρου. Η αδιαφορία των γάλλων πολιτών για την προσωπική ζωή του προεδρικού ζεύγους της χώρας τους είναι, όμως, ο ένας λόγος.
Ο άλλος είναι ότι, όπως πολλές μέλλουσες μαμάδες, η Κάρλα Μπρούνι αποφεύγει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της για να μην πέσει… θύμα γρουσουζιάς. «Είμαι προληπτική, επομένως ναι, είμαι πολύ προσεκτική. Αλλά πάντως δεν υπάρχουν και πολλά για να πω. Τόσο πολλές γυναίκες περιμένουν παιδιά» δήλωσε.

Πόσοι βουλευτές του πασοκ θα παραιτηθούν σήμερα;

Το πρακτορείο τονίζει, όμως, ότι παρά τις διαρροές, η κυβέρνηση θα έχει την απαραίτητη ψηφοφορία για να περάσει τα μέτρα. Όπως σημειώνει το Bloomberg, ο Γιώργος Παπανδρέου δοκιμάζει σήμερα τη συνοχή της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ενώ αυτός θα βρίσκεται στο Βερολίνο και θα είναι σε κρίσιμο δείπνο με την Α. Μέρκελ.
Δεν αποκλείεται ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν πριν την ψηφοφορία, αναφέρει πολιτικός αναλυτής στο Bloomberg, σχετικά με την αποψινή ψηφοφορία τη Βουλή για το νέο χαράτσι.


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=112193251

Στο σφυρί το 23,1% του Ο.Λ.Π.

Εως τα τέλη του έτους θα διατεθεί στην αγορά το 23,1% του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ Α. Ε.) μέσω εταιρείας ειδικού σκοπού (ΕΕΣ), όπως γνωστοποίησε χθες στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Aνωμερίτης, ενημερώνοντας για τις πολιτικές εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου στον ΟΛΠ.
Κατά τον ίδιο, οι διαδικασίες θα κινηθούν από το υπουργείο Οικονομικών και το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Επίσης, τόνισε ότι το 2012 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η λειτουργία του Αττικού Λιμενικού Συστήματος για το οποίο το υπουργείο Οικονομικών αναθέτει εντός των ημερών σε σύμβουλο τη σύνταξη της σχετικής πρότασης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...