• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

TOGETHER FOR EVER

Για την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου, τη γνώμη του για τα τουρκικά σίριαλ, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει την κρίση μίλησε ο Γιάννης Παπαζήσης στην εκπομπή "Movies & Stars" του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.
Για την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου και το γάμο είπε: «Θέλω να ζω τα πράγματα με την εποχή τους. Από τα 20 μέχρι τα 30 μου δεν μου έλειψε τίποτα, έζησα ξέφρενα, είχα αμέτρητες εμπειρίες. Ερωτεύομαι πολύ εύκολα αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω άλλα πράγματα.

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

Τα δάκρυα της Jennifer Aniston! Γιατί έκλαψε η  διάσημη ηθοποιός;
Ιδιαίτερα συναισθηματική και ευσυγκίνητη είναι τον τελευταίο καιρό η Jennifer Aniston. Η γνωστή ηθοποιός, βέβαια, δεν πέρασε και λίγα τον τελευταίο καιρό με το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.
Παρόλα αυτά, η Jen που βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη πια στιγμή της ζωής της με τον σύντροφό της Justin Theroux δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στον ανθρώπινο πόνο. Η γνωστή ηθοποιός με το ζεστό χαμόγελο έδειξε για ακόμη μια φορά την ευαίσθητη πλευρά της, όταν άκουσε μια ασθενή που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο του στήθους, να της διηγείται την συγκλονιστική της ιστορία.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ο Πούτιν, παρουσιάζοντας με άρθρο του στην «Ιζβέστια» την Ευρασιατική Ενωση, ξεκαθάρισε ότι δεν  αναβιώνει τη Σοβιετική Ενωση, καθώς θα ήταν «απλοϊκό να αναπαλαιώσουμε ή να αντιγράψουμε  ό,τι ήδη έμεινε στο  παρελθόν» (φωτ. Reuters) 
Ο Πούτιν, παρουσιάζοντας με άρθρο του στην «Ιζβέστια» την Ευρασιατική Ενωση, ξεκαθάρισε ότι δεν αναβιώνει τη Σοβιετική Ενωση, καθώς θα ήταν «απλοϊκό να αναπαλαιώσουμε ή να αντιγράψουμε ό,τι ήδη έμεινε στο παρελθόν» (φωτ. Reuters) Απορρίπτοντας τη λογική της αναπαραγωγής ή αναβίωσης της Σοβιετικής Ενωσης, ο Β. Πούτιν χαρακτηρίζει «απλοϊκό να προσπαθούμε να αναπαλαιώσουμε ή να αντιγράψουμε ό,τι ήδη έμεινε στο παρελθόν», αλλά και «θέλημα της εποχής» να υπάρξει ενοποίηση σε μια νέα πολιτική και οικονομική βάση αρχών.
Σύμφωνα με το σχέδιο Πούτιν, που εντάσσεται στο στρατηγικό πρόγραμμά του «Στρατέγκια - 2020», η Ευρασιατική Ενωση θα είναι ένα επόμενο, πιο υψηλό, στάδιο ενοποίησης σε σχέση με την υπάρχουσα Τελωνειακή Ενωση, που ολοκληρώθηκε με την οριστική άρση λειτουργίας δασμών και συνοριακών τελωνείων από 1ης Ιουλίου και το Ενιαίο Οικονομικό Πεδίο (ΕΟΠ) μεταξύ Ρωσίας, Λευκορωσίας και Καζαχστάν.

1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ο Αμερικανός Σολ Πέρλμουτερ θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 10 εκατ. σουηδικών κορονών (1,5 εκατ. δολάρια) με τον Αυστραλοαμερικανό Μπράιαν Σμιντ και τον Αμερικανό Ανταμ Ρις. Μετέχοντας σε δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 -ο Πέρλμουτερ στη μία και οι Σμιντ και Ρις στην άλλη- οι τρεις επιστήμονες έκαναν αγώνα δρόμου για τη χαρτογράφηση της επέκτασης του Σύμπαντος μέσω της μελέτης ενός ιδιαίτερου τύπου σουπερνόβα (supernova, ελληνιστί υπερκαινοφανής).

ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (VIDEO)



Συνεχίζεται η ένταση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα όπου κατέληξαν νωρίτερα οι πορείες των μαθητών-φοιτητών, των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.

Χ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ:ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ












Ερώτημα που θα σχετίζεται με τη δημοσιονομική κρίση της χώρας θα περιέχεται στο πρώτο δημοψήφισμα που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Εσωτερικών Χ. Καστανίδη στη Βουλή.
«Το ερώτημα που θα διατυπωθεί θα είναι ερώτημα που αφορά τα θεμελιώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεδομένης της συγκεκριμένης οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης», τόνισε ο κ. Καστανίδης κατά τη ,διάρκεια συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου και πρόσθεσε πως «ο ελληνικός λαός σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή οφείλει να πάρει θέση επί του δημοσιονομικού προβλήματος, μαζί με όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους οργανωμένους φορείς της κοινωνίας των πολιτών».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...