Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Τα έξι ποιο εκπληκτικά ξενοδοχεία στον κόσμο

1. Genting Highlands (Μαλαισία):
Αυτό είναι πολύ εκπληκτικό και πραγματικά εντυπωσιακό. Διαθέτει 6.118 δωμάτια και είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, σύμφωνα με το Guinness World Records.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατεία, το εμπορικό κέντρο και ισπανικό λόμπι αυλή που είναι συνδεμένα με αυτό το ξενοδοχείο.
Genting Highlands, Μαλαισία το θαυμάσιο ξενοδοχείο του κόσμου δημοσιεύτηκε από Nadeem

Τα πιο τρομακτικά κέικ που μπορούν να σας δαγκώσουν

Η τούρτα είναι μια μορφή του ψωμιού που ως επί το πλείστον εξυπηρετεί για γενέθλια ή οποιοδήποτε χαρμόσυνο γεγονός.Ο συνδυασμός της είναι συνήθως το αλεύρι, η ζάχαρη, τα αυγά και το βούτυρο με μερικές διαφορετικές γεύσεις, όπως ζαχαροπλαστική, σοκολάτα και βανίλια.
Αυτά συνήθως είναι ήρεμα επιδόρπια και δεν δίνετε καμία μάχη, όταν θέλετε να τα φάτε.Ο Scott Hove είναι ένα πρόσωπο που δημιουργεί ένα νέο είδος κέικ. Έδωσε ένα όνομα για την μοναδική δημιουργία του "Τα θανάσιμα Επιδόρπια σας". Αυτά τα κέικ μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να σας δαγκώσουν. Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα κέικ μπορεί να δαγκώσει; Εδώ μπορείτε να δείτε τα πιο εκπληκτικά παράξενα κέικ που έχουν σχεδιαστεί για να σας δαγκώσουν αυτά αντί εσείς αυτά.
Το κέικ Bite Back PNK Flaviour

Αυτό θα πει να υποστηρίζεις την ομάδα σου


Smart vs Lamporghini


Πόσο χαζή μπορεί να είσαι κοπέλα μου;

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΠΟΣΟ ΖΑΒΑΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...