• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τα έξι ποιο εκπληκτικά ξενοδοχεία στον κόσμο

1. Genting Highlands (Μαλαισία):
Αυτό είναι πολύ εκπληκτικό και πραγματικά εντυπωσιακό. Διαθέτει 6.118 δωμάτια και είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, σύμφωνα με το Guinness World Records.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατεία, το εμπορικό κέντρο και ισπανικό λόμπι αυλή που είναι συνδεμένα με αυτό το ξενοδοχείο.
Genting Highlands, Μαλαισία το θαυμάσιο ξενοδοχείο του κόσμου δημοσιεύτηκε από Nadeem


2. Hotel Marques de Riscal Elriego (Ισπανία):
Είναι ένα πολύ διάσημο ξενοδοχείο της Ισπανίας. Είναι σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry. Ολοκληρώθηκε το 2006 και το κόστος του είναι περίπου $ 100 εκατομμύρια.
Το στυλ του είναι πολύ θαυμαστό και δείχνει μεγάλη έλξη για τους θεατές του.
Hotel Marques de Riscal Elriego (Ισπανία), καταπληκτική και θαυμάσια ξενοδοχείο της Ισπανίας δημοσιεύτηκε από nadeen


3. Dog Bark Park Inn Cottonwood (ΗΠΑ):
Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται στις ΗΠΑ. Μέσα από αυτό το όμορφο ξενοδοχείο σε ξενώνα bed and breakfast που είναι διακοσμημένο με γλυπτά. Μπορείτε να δείτε ρελέ ένα Beagle, μια αίθουσα στην σοφίτα και πολλούς χώρους ύπνου. Το όνομα αυτού του όμορφου σκύλου είναι γλυκιά Willy και το μικρό δίπλα του είναι γνωστή ως Toby.
Dog Bark Πάρκο πιο εκπληκτικό πάρκο των ΗΠΑ, δημοσιεύτηκε από Nadeem


4. Ariau Amazon Towers Hotel Arau Creek (Βραζιλία):
Βρίσκεται 35 χιλιόμετρα μακριά από Manuas στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ένα ξενοδοχείο χτισμένο στον Αμαζόνιο στην θάλασσα και στο δάσος.
Ariau Amazon Towers Hotel εξαιρετικό ξενοδοχείο του κόσμου δημοσιεύτηκε από Nadeem


5. Daspark Hotel (Αυστρία):
Βασίζεται σε μια μοναδική ιδέα. Διαθέτει μικρά δωμάτια σε σωλήνες αποχέτευσης που είναι τα μικρότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Αυτό το μοναδικό και καταπληκτικό ξενοδοχείο χτίστηκε το 2004.
Οι σωλήνες που έχουν χρησιμοποιούνται τρεις τοιχογραφίες από τον αυστριακό καλλιτέχνη Thomas Latzel. Κάθε σωλήνας ζυγίζει 9,5 τόνους. Αυτό το ξενοδοχείο είναι αρκετά δροσερό το καλοκαίρι και ακόμα ζεστό το χειμώνα. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό μόνο το Μάιο έως τον Οκτώβριο.
Daspark Ξενοδοχείο καταπληκτικό ξενοδοχείο


6. Bubble Hotel (Γαλλία):
Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα πάρκο στοRoubaix, της Γαλλίας. Το ξενοδοχείο Bubble είναι ένας συνδυασμός από διαφορετικά δωμάτια φούσκες.Αυτά τα δωμάτια φούσκες γίνονται με ανακυκλωμένο πλαστικό και διατηρείται κάτω από την πίεση σιωπηλού φυσητήρα. Αυτά είναι δεδομένα για το μίσθωμα, όπως ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.


Πηγή  
Πηγή
Πηγή
Πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...