• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

TERI POLO NUDE PHOTOS

Η Τέρι Πόλο έγινε στο ευρύ κοινό γνωστή από τις τανίες της σειράς Γαμπρός της Συμφοράς, όμως στην Αμερική και πιο πρίν την θεωρούσαν μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς και με τη γυμνή της φωτογράφιση το επιβεβαιώνει με κάθε δυνατό τρόπο!

Η HOT BEYONCE ΣΤΟ HARPERS BAZAAR (ΦΩΤΟ & VIDEO)


Η Μπιγιονσέ φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar και φρόντισε να κάψει και πάλι… καρδιές.

ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ;ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Οι γυναίκες που καπνίζουν μπαίνουν στην κλιμακτήριο τουλάχιστον έναν χρόνο νωρίτερα απ’ ό,τι οι μη καπνίστριες, σύμφωνα με δύο νέες αναλύσεις προγενέστερων μελετών.
Η πρώτη έδειξε πως οι καπνίστριες μπαίνουν στην κλιμακτήριο σε ηλικία 43 έως 50 ετών, ενώ οι γυναίκες που ουδέποτε κάπνισαν μπαίνουν μεταξύ 46 και 51 ετών.
Το εύρημα προέρχεται από την ανάλυση αρκετών προγενέστερων μελετών, στις οποίες είχαν συμμετάσχει περίπου 6.000 γυναίκες από τις ΗΠΑ, την Πολωνία, την Τουρκία και το Ιράν.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ

Ένα πειραματικό εμβόλιο για την ελονοσία φάνηκε να μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου στο πλαίσιο μεγάλης κλινικής δοκιμής που διεξάγεται σε παιδιά στην Αφρική. Τα ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα μαρτυρούν ότι το εμβόλιο μπορεί να αποτελέσει την πρώτη αποτελεσματική προληπτική θεραπεία ενάντια στη θανατηφόρα ασθένεια.

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μαζική επιχείρηση εκκαθάρισης της πλατείας Συντάγματος από τους διαδηλωτές - ειρηνικούς και μη-  βρίσκεται σε εξέλιξη από την Αστυνομία.
Διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, χρησιμοποιώντας χημικά και βόμβες κρότου - λάμψης έχουν εκδιώξει χιλιάδες διαδηλωτές προς το Ζάππειο και την Βουκουρεστίου, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρούν να καταλάβουν και το νότιο σημείο της πλατείας προς την οδό Ερμού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΜΠΕΝΥ

«Δεν υπάρχει επόμενη ημέρα για την χώρα εάν δεν λειτουργήσουμε τώρα» ανέφερε από το Βήμα της Βουλής  στην κεντρική ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε μία ομιλία που είχε ως στόχο τους βουλευτές αλλά και τους απεργούς, επιχείρησε να πείσει για την αναγκαιότητα ψήφισης του νόμου. «Την εβδομάδα αυτή μέχρι την Κυριακή το βράδυ δίνουμε τη μάχη των μαχών.

ΞΕΣΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

Τουρκικά στρατεύματα με την υποστήριξη μαχητικών επιχειρούν κατά θέσεων των Κούρδων ανταρτών στο έδαφος του βόρειου Ιράκ, σε αντίποινα για το θάνατο 24 στρατιωτών σε επιθέσεις του PKK στην τουρκική επαρχία Χακάρι. Πρόκειται για τις βαρύτερες απώλειες για τον τουρκικό στρατό από το 1992 και ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ προειδοποίησε με σκληρή εκδίκηση.

Η Bank of America Merrill Lynch ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Το σενάριο μιας ελληνικής χρεοκοπίας κερδίζει έδαφος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με νέα έρευνα της Bank of America Merrill Lynch, που δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διεθνών επενδυτών πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει τελικά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα στη χρεοκοπία,

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...