• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ GUILIANA RANCIC

Η Guiliana Rancic ήταν ειλικρινής σχετικά με την επιθυμία της να έχει ένα μωρό με τον Bill τον άντρα της, αλλά η ίδια είναι έτοιμη να περάσει σε τρίτο γύρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης,όμως  οι γιατροί ανακάλυψαν και κάτι άλλο: καρκίνο.
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή Today,η Rancic μοιραστηκε την διάγνωση της, λέγοντας στην Ann Curry:. "Έχω πρώιμο καρκίνο του μαστού αρχικού σταδίου"

Η ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΗΝΑ (KATE MOSS) ΤΟΥ MARC QUINN ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (VIDEO)

To διάσημο γλυπτό του Marc Quinn που απεικονίζει την Kate Moss σε μια στάση γιόγκα και έχει τον τίτλο Microcosmos Siren, πουλήθηκε στην τιμή των 577,250 λιρών, σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s. Η αρχική εκδοχή του αγάλματος με τον τίτλο Pink Sphinx πουλήθηκε και αυτό για  229,250 λίρες. Ο Βρετανός καλλιτέχνης πρωτοέφτιαξε το άγαλμα το 2006, πριν τη δημιουργἰα της χρυσής έκδοσης το 2008.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η BELEN RODRIGUEZ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει ένα ερασιτεχνικό βίντεο πορνό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο πρωταγωνιστεί γνωστή παρουσιάστρια. Πριν από λίγες ημέρες κάποιος πρώην φίλο της που ήθελε να την... εκδικηθεί ανέβασε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που την δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις!

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Η γέννηση και η ανάπτυξη του κυβερνοχώρου μεταμορφώνει τον κόσμο μας και φέρνει επανάσταση στην καθημερινότητα μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί ενδεχομένως μία παγκόσμια πρόκληση και απαιτεί  μία συντονισμένη ανταπόκριση απ’ όλους σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα η συζήτηση για το ποια μορφή θα πρέπει να έχει αυτή η ανταπόκριση έχει γίνει αποσπασματικά και χωρίς να εστιάζει κάπου συγκεκριμένα.

ΕΛΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ''ΔΙΕΡΗΞΕ'' ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι ενός σπιτιού στο Παρίσι, όπου ένας μετεωρίτης σε μέγεθος αβγού έσκασε σε στέγη.
Τραγική ειρωνεία, το όνομα της οικογένειας που έπεσε «θύμα» του αρχαίου μετεωρίτη που σφηνώθηκε στην οροφή του σπιτιού είναι Κομέτ (κομήτης).
Ο διαστημικός βράχος, βάρους 88 γραμμαρίων και μεγάλος σαν αβγό, έσπασε τα κεραμίδια της στέγης το καλοκαίρι, όταν οι Κομέτ έλειπαν σε διακοπές.

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ (VIDEO)

Του Βελισσάριου Δραγάτση
Μεγαλύτερη προσπάθεια, σκληρότερα μέτρα και ακόμα οξύτερες κοινωνικές αδικίες επικαλέστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στους δημοσιογράφους, την ώρα κατά την οποία έξω από το υπουργείο έπεφτε ξύλο.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας Ιταλός αναρχικός, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη διάρκεια των χτεσινών επεισοδίων στη Ρώμη, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε στο να προκαλεί επεισόδια, και προειδοποίησε ότι «ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει».

SEX ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (VIDEO)

Είναι πορνοστάρ και τα σαββατοκύριακα εργάζεται και ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Ο Alex Torres (με το παρατσούκλι Voodoo) είχε μια πολύ… παράτολμη ιδέα!
Αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την ρεσεψιονίστ της σχολής στην οποία εργάζονται και οι δύο, Hope Howell, σε… τρυφερές περιπτύξεις στον αέρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...