• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

SEX ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (VIDEO)

Είναι πορνοστάρ και τα σαββατοκύριακα εργάζεται και ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Ο Alex Torres (με το παρατσούκλι Voodoo) είχε μια πολύ… παράτολμη ιδέα!
Αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την ρεσεψιονίστ της σχολής στην οποία εργάζονται και οι δύο, Hope Howell, σε… τρυφερές περιπτύξεις στον αέρα!

Και παρότι βρίσκονταν αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια του εδάφους… φαίνεται πως φρόντισαν να μην αφήσουν «ίχνη» που θα τους έβαζαν σε μπελάδες αργότερα!
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του KGET η βιντεοσκόπηση έγινε πολύ πρωινές ώρες, έτσι ώστε να μην τους δει κανείς και να μην προκαλέσουν κανέναν, που ενδεχομένως… θα κοιτούσε ψηλά στον ουρανό!
Η αστυνομία της περιοχής και η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ερευνούν την υπόθεση και το αν θα έπρεπε να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πιλότου.
Ενώ είναι νόμιμο το να κάνει κανείς σεξ σε ιδιωτικό αεροπλάνο, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, Ian Gregor, αναφέρει ότι κάθε πράξη που θα μπορούσε να αποσπάσει τον πιλότο εν ώρα πτήσεις θα μπορούσε να συνιστά παραβίαση των ομοσπονδιακών κανονισμών.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...