• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ (ΦΩΤΟ)

(ΧΩΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ... ''Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ''

Μητροπάνος: «Τράβα σπίτι σου ρε ΓΙΩΡΓΟ»
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής δεν μασάει τα λόγια του και το απέδειξε άλλη μια φορά σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην Ελευθεροτυπία. Με σταράτα λόγια, ο Δημήτρης Μητροπάνος παρότρυνε τον πρωθυπουργό να πάει σπίτι του.
«Βγήκε στην αρχή ο Γιώργος και μας είπε «λεφτά υπάρχουν». Είχε συμφωνήσει να κόψει τη σχέση με τη Ρωσία, είχε δώσει κι άλλες υποσχέσεις κι έτσι τον έβγαλαν. Κι εκείνος προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός τα πούλησε όλα. Αλλά ο χρόνος θα τα ξεκαθαρίσει όλα. Σαν προδότης θα μείνει στην Ιστορία».

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ DEATH METAL (6 VIDEO)


ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΜΟΥ

Περισσότερες κατακτήσεις ως bodybuilder παρά ως sexsymbol


Άβυσσος η ψυχή των αντρών. Τι άλλο να σκεφτεί κανείς ακούγοντας την Τζόντι Μαρς, το πρώην μοντέλο με το πλούσιο ντεκολτέ και τις ζουμερές καμπύλες, να δηλώνει ότι ξεπέρασε την «ξηρασία» στην ερωτική της ζωή μόλις άρχισε το bodybuilding. Για επτά εβδομάδες η 32χρονη καλλονή ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων με βάρη και αυστηρή διατροφή εν όψει του βρετανικού πρωταθλήματος bodybuilding της Natural Physique Association, και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να το συγκρίνει κανείς με το σώμα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ εν καιρώ «Εξολοθρευτή».

ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ο ΓΥΦΤΟΣ

(Π)ΟΤΕ...ΞΗΛΩΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ


ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...