• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΖΗΛΙΑ Ή ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ;


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ HOT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΦΩΤΟ)

Διέρρευσαν «καυτές» φωτογραφίες της νύφης του Καντάφι


Η DEMI MOORE ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ANN TEYLOR (ΦΩΤΟ)

Demi Moore: Η φωτογράφηση για την Ann Taylor


ΕΠΙΔΕΙΞΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βλ. Πούτιν από το Πεκίνο απήυ-θυνε μήνυμα στους Ευρωπαίους ηγέτες να στηρίξουν την Ελλάδα (στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την υποδοχή του)
Να επιδείξουν γενναιότητα στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και να στηρίξουν την Ελλάδα κάλεσε χθες τους Ευρωπαίους ηγέτες ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Την ίδια ώρα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ, ζητούσε από την ΕΕ να κινηθεί περισσότερο? επιθετικά ώστε να εξασφαλίσει επαρκές "οξυγόνο" στις χώρες που προωθούν σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Λίγες μόλις ημέρες μετά τη νέα παρέμβαση Ομπάμα τη σκυτάλη πήρε ο Βλ. Πούτιν, δηλώνοντας από το Πεκίνο, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι "πολιτικό και όχι οικονομικό".

ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ

Αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας εντοπίστηκαν σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο, ανακοίνωσαν οι αρχές. Η μέτρηση - της τάξεως των 3,35 μικροσιβέρτ την ώρα- είναι υψηλότερη από αυτές που έχουν καταγραφεί σε ορισμένες περιοχές της ζώνης αποκλεισμού της Φουκουσίμα, όπου το Μάρτιο, διπλό χτύπημα σεισμού και τσουνάμι προκάλεσε το δεύτερο μεγαλύτερο πυρηνικό ατύχημα στην Ιστορία, μετά από αυτό του Τσερνόμπιλ.

Ο Δ.ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Κυβέρνηση συνεργασίας θέλει ο Δ. Κρεμαστινός


Τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από καμία μονοκομματική κυβέρνηση οποιασδήποτε πλειοψηφίας τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κρεμαστινός.
Μιλώντας στο Ράδιο «9», ο κ. Κρεμαστινός τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, με ή χωρίς εκλογές, και τη συμμετοχή της Αριστεράς.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Βάσω Παπανδρέου 
Ετσι, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε χθες, κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής η οποία επεξεργάζεται το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου.
Και μπορεί ο αριθμός των βουλευτών της πλειοψηφίας που πήραν το λόγο να μην ήταν ανάλογος με εκείνον στον ΚΤΕ, το αντικείμενο ωστόσο των αιτιάσεών τους παρέμεινε αναλλοίωτο.
Αυτός ήταν προφανώς και ο βασικός λόγος που οδήγησε τον Ε. Βενιζέλο να δώσει τη διαβεβαίωση πως «με καλή διάθεση και την αναγκαία ευελιξία θα κάνουμε προσαρμογές, οι οποίες δεν θα ανεβάζουν το δημοσιονομικό κόστος, αλλά θα αποκαθιστούν το αίσθημα ότι μπορεί να έχουμε παραβλέψει κάτι ή να έχουμε αδικήσει μια ειδική κατηγορία εργαζομένων».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...