• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Περίεργα Piercings Και Παράξενη Body Art


Από την αυγή της ανθρωπότητας έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να ξεπερνούμε τον εαυτό μας, βάφουμε διάφορα μέρη του σώματός μας και κάνουμε την πρακτική σωματικών ακρωτηριασμών και τροποποίησης. Mainstream πλαστική χειρουργική κατά ένα μέρος, υπάρχει ένα πλήθος από  λαούς που κάνουν πονηρά πράγματα για το σώμα τους για να επιτευχθεί μια μικρή «μόνιμη βελτίωση". Αυτή είναι μια "μελέτη" από τα πιο παράξενα έχουμε βρει μέχρι σήμερα ...

Έτσι, μελετήσαμε  φωτογραφίες  από το πιο περίεργο τατουάζ, στο παράξενο piercings, και την πιο άγρια ​​τέχνη σώματος του κόσμου.

Elaine Davidson: The Queen Of Piercings

 
Ξεκινάμε με το αγαπημένο Scot όλων, Elaine Davidson. Η Elaine κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα τρυπήματα (πάνω από 6000 μέχρι σήμερα).
Check out Elaine Davidson's Facebook Page!

Pauly Unstoppable

 
Με λίγη δουλειά, μπορείτε κι εσείς να μοιάσει με τον Pauly τον ασταμάτητο. Δεν είστε σίγουροι τι σκεφτοταν αυτός ο τύπος ...
Check out Pauly Unstoppable's "Official" Website Here

Dennis Avner AKA η καταδιωκτή Γάτα

 
Η καταδιωκτηκή γάτα εργαστηκε για να κάνει τον εαυτό του 100 τοις εκατό σαν της γάτας. Έχει ακόμη και μια ουρά animatronic. Σοβαρά.
Dennis Avner's Website "The Stalking Cat"

Η στιγμή του ξωτικου έχει αρχίσει

 
Το Lord of the Rings η τριλογία φαίνεται να έχει αναστήσει την δημοτικότητα των ξωτικών. Γεια σου, νομίζουμε ότι είναι πάρα πολύ δροσερό, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτιά ξωτικού.

Body Corset κανείς;

 
Χμμμ ... αυτό φαίνεται λίγο επώδυνο. Παρατηρήστε πως το δέρμα φαίνεται να τραβιέται;

Και ένας ακόμη κορσές σώματος


Τhe Enigma

 
Το Αίνιγμα έχει ένα πλήρες παζλ, παζλ  τατουάζ σώματος και διάφορες τροποποιήσεις του σώματος, είναι μουσικός και έχει ενεργήσει στα αρχεία δεδομένων X. Ήταν παντρεμένος  ένα χρόνο με την κυρία παρακάτω, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης tat που εργαστηκε πάνω του.Τώρα εχει πάνω από 200 ... Περισσότερα για το Αίνιγμα

Και ακόμα άλλος ένας κορσές σώματος

 
Προφανώς, αυτά είναι αρκετά δημοφιλή ...

Αποκτήστε το δικό σας Tattoo

 
Αν ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό τατουάζ, μπορείτε να το κάνετε ακριβώς πάνω στο παλιό σας καλή δουλεία άπο το World Wide Web.  

Katzen the Lady Tiger

 
H Katzen έχει ένα πλήρες τατουάζ σώματος που αποτελείται από τιγρέr ρίγες (προφανώς). Τα μουστάκια συνδέονται μέσω των piercings....Μιάου .

Just Call Him Spike??

 

Μόδα Δέσιμο

 
Ή Δέσιμο μόδας. Εσείς αποφασίζετε.

Το ανθρώπινο μπρελόκ

 
Εδώ είναι ένας τρόπος για να μην χάσετε τα κλειδιά σας. Πιστεύετε ότι αυτό το πρόσωπο που κρατά τα κλειδιά των φίλων του και των γειτόνων του για αυτούς;Είναι πολύ κλειδιά ...ΑΟΥΤΣ

Μισώ τα Piercings

 
Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ολόσωμο τατουάζ; Από τα μέρη που μπορούμε να δούμε έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ για το  μπλουζάκι μάγκα.

Horny Dude;

 
Τα τρυπήματα και οι λήσεις είναι αρκετά , αλλά τι γινεται με τις προσκρούσεις;  
Κερατάκια;

Ο τυχερός Diamond Rich

 
Ενώ η κυρία στην αρχή αυτού του αυτό το μικρού σαφάρι είναι ο πιο διάτρητος άνθρωπος στον κόσμο, αυτός ο τύπος είναι ο πιο γεματος τατουάζ,άνθρωπος  από αυτό το πόστ έτσι κι αλλιώς. Λήσεις καλύπτουν ολόκληρο το σώμα του, συμπεριλαμβανομένα  μέσα στο το στόμα και τα αυτιά του.  
Ναι.

Ένα κεφάλι καρφίτσα

 
Συγνώμη ... δεν μπορούσα να αντισταθώ στον τίτλο αυτό.

Δεν θα μπορούσε να αισθάνεται καλά. Πιθανώς αρκετά κουραστικό είναι να τα πάρει έξω τη νύχτα.

Μια ιστορία σε γραφή Braille στην πλάτη της;

 
Αυτό μοιάζει σε μας ...

Κατεργαριά

 
Θα είμαστε πρόθυμοι να στοιχηματίσετε αυτός ο τύπος δεν έχει μια καριέρα που απαιτεί πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Πιθανώς εχει σουξέ στα πάρτυ του halloween.

Wolverine ;

 
Έτσι φαίνεται  ...

Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει

 
Ή μέχρι να μολυνθεί το piercing μου...

Zip It Up

 
Σκεφτεστε ότι  αυτό είναι photoshop; Ίσως, αλλά είναι ένα καλός στην δουλειά του αν είναι photoshop . Δείτε τη σκιά στο πηγούνι;  
Γνώμες;

Αμυχή

 
Ένα εξαιρετικό παράδειγμα της αμυχής(scarification). Βασικά, η αμυχή είναι ακριβώς αυτό που η λέξη σημαίνει: ουλές από βλάβη στο δέρμα σχηματίζεται σε ένα κομμάτι της τέχνης του σώματος.

Τι είναι αυτό;

 
Ναι, είναι τρυπήματα στα πλευρά κάποιου ... αλλά γιατί;

Δεν ξέρουμε. Ίσως εσείς;

Δεν υπάρχουν λόγια ...

 
Ή υπάρχουν;

Η Lizardman-Erik Sprague

 
Δείτε βιο του κάτω στο Wiki

Δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε το πρωί; Δεν είστε μόνοι, και έχουμε ένα φακό μόνο για εσάς! 

Σκουλαρίκια Γυαλιά οράσεως

 
Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε να είστε διορατικός αμφισβητητε και πάντα χάνενετε τα γυαλιά σας ... έχουν γυαλιά σας;Απλώς διαπέρασε στην γέφυρα της μύτης σας.  
Δαιμόνιος!

Πάντα έτοιμοι για ένα ποτήρι κρασί;

 
Αν αυτό  είναι photoshop (και δεν νομίζω ότι είναι), θα ορίσουμε αυτόν τον τύπο για το πιο περίεργο piercing του μήνα.Διαφωνείτε; Αλήθεια; Ένα κρασοπότηρο μέσα από τα χείλη του;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...