• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια
ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου!
Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ
καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να
είναι ειλικρινής. Διάβασε τα παρακάτω και...
δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

BE CAREFUL KATIE THERE'S PAPARAZZI AROUND

Sexy ατύχημα για την…

Sexy ατύχημα είχε γνωστή ηθοποιός! Η… sexy αλλά και μανούλα Katie Holmes προσπαθούσε να μαζέψει τα παιχνίδια της κόρης της, αλλά δεν υπολόγισε καλά όταν έσκυψε με αποτέλεσμα να αποκαλύψει ένα μέρος του στήθους της στον φωτογραφικό φακό! Ε, και αυτή τη έβαλε τόσο ανοιχτή μπλούζα δεν ήξερε ότι οι φωτογράφοι την κυνηγούν… Άραγε τι είπε ο Tom Cruise όταν είδε τις φωτογραφίες στα περιοδικά;

Η ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ

Τι νομίζατε; πως οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας δεν έχουν και αυτές τις κακές τους στιγμές; Όχι, γιατί αν το πιστεύατε αυτό, πλανάστε! Υπέρτατη απόδειξη η Tara Palmer Tomkinson. Πρόκειται για 39χρονη κοσμική κυρία, η οποία μάλιστα ήταν καλεσμένη και στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William με την Catherine Middleton.

ΓΑΛΛΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ

 
Συνάδελφοι της ήξεραν ότι υπέφερε από κατάθλιψη και έμοιαζε εξαιρετικά εύθραυστη, ενώ δεν τα πήγαινε καλά με μαθητές της και είχε εκφραστεί επιθετικά σε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων την προηγούμενη μέρα.

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ


Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Πέμπτη ότι οι ΗΠΑ «έχουν όλες τις επιλογές στο τραπέζι» για την αντιμετώπιση του Ιράν, κάτι που εκλαμβάνεται ως έμμεση απειλή για ανάληψη στρατιωτικής δράσης.

ACCELERATE SCIENCE-ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Έκθεση του CERN, του «Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών», με τίτλο «Accelerating Science - Επιταχυνόμενη Επιστήμη: Αναζητώντας τα μυστήρια του Σύμπαντος» εγκαινιάζεται την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ».

iCloud , ΓΝΩΜΕΣ

Η έννοια του λεγόμενου... "σύννεφου" (cloud) στην αγορά της πληροφορικής μετρά πλέον μια δεκαετία σχεδόν - αν υπάρχει ωστόσο μία λειτουργία και υπηρεσία που θα εξοικειώσει το ευρύ κοινό με την πρακτική αξία της έννοιας αυτής, πιθανότερη να αποδειχθεί ως τέτοια είναι το iCloud της Apple. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει "κάπου στο Internet" - στους κεντρικούς servers της αμερικανικής εταιρείας ουσιαστικά, αλλά η γεωγραφική τοποθεσία στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει σημασία - αποθηκευτικό χώρο που μετράται σε MB και GB όπως έχουμε συνηθίσει από τους σκληρούς δίσκους των προσωπικών μας υπολογιστών.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΥΠΕΡ Α.Π.Ε.


Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Οπως σημειώνεται η μεγάλη αύξηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, σε συνδυασμό με τις υψηλές ταρίφες με τις οποίες πληρώνονται τα φωτοβολταϊκά, έχει εκτινάξει το έλλειμμα του λογαριασμού που τηρεί ο ΔΕΣΜΗΕ για να πληρώνει τους παραγωγούς ΑΠΕ στα 200 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ



Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, έλαβε από δικαστήριο της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, που συνελλήφθη το βράδυ της Πέμπτης για ομοφυλοφιλικά όργια μαζί με έναν 18χρονο και έναν … 15χρονο νεαρό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...