• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ



Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, έλαβε από δικαστήριο της κατεχόμενης Λευκωσίας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, που συνελλήφθη το βράδυ της Πέμπτης για ομοφυλοφιλικά όργια μαζί με έναν 18χρονο και έναν … 15χρονο νεαρό.
Όπως διέρρευσαν οι κατοχικές αρχές ο πρώην υπουργός «επέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με δύο ανήλικους και έναν ενήλικα'' και κατηγορείται για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης», αφού στην κατεχόμενη Κύπρο η ομοφυλοφιλία διώκεται.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, είναι μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του κυπριακού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  από τα κατεχόμενα,  όπως τις μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ έπειτα από διαρροές από την κατοχική αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Σαρρής, συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...