• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ GUILIANA RANCIC

Η Guiliana Rancic ήταν ειλικρινής σχετικά με την επιθυμία της να έχει ένα μωρό με τον Bill τον άντρα της, αλλά η ίδια είναι έτοιμη να περάσει σε τρίτο γύρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης,όμως  οι γιατροί ανακάλυψαν και κάτι άλλο: καρκίνο.
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή Today,η Rancic μοιραστηκε την διάγνωση της, λέγοντας στην Ann Curry:. "Έχω πρώιμο καρκίνο του μαστού αρχικού σταδίου"
Η οικοδέσποινα στην τηλεόραση, μόνο 37, είπε ότι ο γιατρός της απαίτησε  να βγάλει μια μαστογραφία πριν από την εξωσωματική γονιμοποίηση που προσπαθούμε ξανά. «Δεν ήμουν προετοιμασμένος για να πάρωι μια μαστογραφία μέχρι να γίνω 40 ετών, παραδέχτηκε. Περίμενα ποτέ στα πιο τρελά όνειρά μου κάτι να είναι λάθος.
Ευτυχώς, ο καρκίνος είχε ανιχνευθεί πολύ νωρίς, και στην πρόγνωση η Giuliana είναι εξαιρετική. "Θα είμαι εντάξει, γιατί το βρήκα νωρίς. Κάνω χειρουργική επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα, και στη συνέχεια θα πάω σε ακτινοβολία για έξι και μισή εβδομάδες ", είπε.
Το αστέρι λέει μετά τη θεραπεία της, αυτή και ο Bill θα επαναλάβει τα σχέδια για μωρό, και αυτή προτρέπει όλες τις γυναίκες τους θαυμαστές της να λάβουν στα σοβαρά την υγεία τους. «Νομίζω ότι πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι είμαστε ανίκητοι», είπε. "Πρέπει να αρχίσει η εφαρμογή στους εαυτούς μας για να κάνουμε την λίστα."
Σου ευχόμαστε να γίνεις καλά σύντομα, Giuliana!
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...