Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

TOGETHER FOR EVER

Για την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου, τη γνώμη του για τα τουρκικά σίριαλ, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει την κρίση μίλησε ο Γιάννης Παπαζήσης στην εκπομπή "Movies & Stars" του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.
Για την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου και το γάμο είπε: «Θέλω να ζω τα πράγματα με την εποχή τους. Από τα 20 μέχρι τα 30 μου δεν μου έλειψε τίποτα, έζησα ξέφρενα, είχα αμέτρητες εμπειρίες. Ερωτεύομαι πολύ εύκολα αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω άλλα πράγματα.
Με τη Βανέσα είμαστε ξανά μαζί, περνάμε τέλεια αλλά δεν σκέφτομαι το γάμο. Άλλωστε θα μπορούσα να κάνω και ένα και δύο παιδιά εκτός γάμου. Ο γάμος δεν με εκφράζει. Δεν έχω φωτογραφηθεί ποτέ με τη Βανέσα, δεν έχω στήσει ποτέ παπαρατσική φωτογράφιση και βέβαια δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό. Κατά τη γνώμη μου, τα στημένα παπαράτσι που βλέπουμε στα περιοδικά δεν βοηθούν την καριέρα κανενός. Βέβαια εξαρτάται τι καριέρα θέλεις να κάνεις... Εγώ όταν μου προτείνουν κάτι τέτοιο, σκέφτομαι γιατί πήγα 3 χρόνια στο Εθνικό...; Γι' αυτό δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτέ παπαρατσική φωτογράφηση.»
Στην ερώτηση πότε θα τους δούμε δημόσια μαζί, απάντησε: «Στην πρεμιέρα της ταινίας Σειρήνες στη Στεριά , θα είναι μαζί μου!»

Για τα τούρκικα σίριαλ, δήλωσε: «Είναι ένα φτηνό προϊόν που το παίρνουν και το πετάνε στη βραδινή. Νομίζω ότι είναι μία τρέλα της εποχής, που δεν μπορεί, θα τελειώσει. Που είναι τέλος πάντων αυτός ο Εζέλ να τον πλακώσω (γέλια)...Τέλος πάντων μόδα είναι θα περάσει δεν χάλασε και ο κόσμος ...Τι θα γίνουμε Τούρκοι; Αυτό αποκλείεται.»

Όσον αφορά στην οικονομική κρίση ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Μέχρι πρόσφατα σκεφτόμουν να την κάνω. Πλέον δεν γουστάρω να φύγω. Θέλω να μείνω. Έχω επιβάλλει στον εαυτό μου να μη βλέπει την κρίση. Θα ζήσω την κρίση όπως γουστάρω εγώ, με τον δικό μου χαρακτήρα, χαρούμενος, χαμογελαστός και ευδιάθετος.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...