• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα κλαίνε ολα τ'αλάνια...732 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηαν στην Εύβοια

Πολύ  σίγουρος για τον εαυτό του  ήταν ο χασισοκαλλιεργητής που  κρυβόταν πίσω από την τεραστίων  διαστάσεων φυτεία στην Εύβοια. Παρ’ όλο που οι αστυνομικοί εντόπισαν την δύσβατη περιοχή όπου καλλιεργούσε τα 732 δενδρύλλια κάνναβης, εκείνος δεν… κουνήθηκε από το σπίτι του στο Μενίδι Αττικής! Και εκεί συνελήφθη, έχοντας μαζί του πλήθος πειστήρια για την δραστηριότητά του!

Οι  συντονισμένες έρευνες για τον  «εγκέφαλο» της χασισοκαλλιέργειας που εντοπίστηκε στις 31 Αυγούστου στα Καμπιά Διρφύων, οδήγησαν στα ίχνη του 56χρονου καλλιεργητή. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του στις Αχαρνές, τον συνέλαβαν και βρήκαν 78 γραμμάρια κοκαΐνης με 37 γραμμάρια λευκής σκόνης που προοριζόταν για τη νόθευσή της, 284 γραμμάρια «φούντας», ένα βάζο γεμάτο σπόρους κάνναβης, τέσσερα χασισόδεντρα ύψους 5 ως 10 cm και δεκάδες είδη για την περίφραξη και την στήριξη δενδρυλλίων! Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.



Ένα τετράδιο με ονόματα, χρηματικά ποσά και ημερομηνίες θα ρίξει φως στις «πελατειακές» σχέσεις που είχε ένα ζευγάρι αλλοδαπών το οποίο είχε πλημμυρίσει με κοκαΐνη την Σαντορίνη! Όλα ξεκίνησαν όταν μια 27χρονη Ουκρανή που βρίσκεται παράνομα στη χώρα συνελήφθη έχοντας μαζί της ένα δέμα με 50 γραμμάρια κοκαΐνης που είχε σταλεί από μια 51χρονη ομοεθνή της με παραλήπτη ένας Αλβανό. Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, αλλά στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν μια κλεμμένη ταυτότητα, μια απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης 1.650 ευρώ και το πολύτιμο πελατολόγιό του. Η νεαρή Ουκρανή οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ένα κιλό ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας 23χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, όταν έκαναν έλεγχο στο όχημα και ανακάλυψαν τα ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Από την  Έδεσσα ακολουθούσαν τα ίχνη μιας 31χρονης οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας, αλλά στην Θεσσαλονίκη τη συνέλαβαν όπου διαπίστωσαν ότι διατηρεί δύο σπίτια από τα οποία διακινεί ποσότητες ηρωίνης! Εκτός από την ηρωίνη που βρέθηκε διαλυμένη σε μισό λίτρο… νερό, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 1.510 ευρώ, στην κατοχή της ύποπτης κατασχέθηκε και ένα… σπαθί μήκους 51 εκατοστών!

Μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας στην κατοχή ενός 23χρονου Αλβανού και ενός 29χρονου Βούλγαρου, όταν τους έκαναν έλεγχο στην περιοχή Κοντόκαλι. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=147954
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...