• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

60α γενέθλια για τον Sting....Να τα εκατοστήσεις φίλε




















Ο Sting γιόρτασε τα 60α γενέθλια του με μια μοναδική συναυλία, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί διάσημοι φίλοι του, όπως ο Bruce Springsteen, η Lady Gaga, η Mary J. Blidge, ο Will.I.Am, ο Stevie Wonder, και ο Billy Joel.
Ο Sting διοργάνωσε για τα γενέθλια του μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία, στο Beacon Theater της Νέας Υόρκης, τα έσοδα από την οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που αγωνίζεται κατά της φτώχειας.
Επί σκηνής, ο Sting άνοιξε τη συναυλία τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες “Englishman in New York”, “All This Time”, “Seven Days”, και “If You Love Somebody Set Them Free”. Αργότερα, η φωνή του ενώθηκε με εκείνες των διάσημων φίλων του, ερμηνεύοντας μοναδικά σε ντουέτα τα τραγούδια του. 

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στη συναυλία του Sting ήταν και οι Herbie Hancock και Rufus Wainwright.
Προς το τέλος της συναυλίας, όλα τα αστέρια της μουσικής ενώθηκαν με τον Sting και τραγούδησαν τη μεγάλη του επιτυχία “Every Breath You Take”. Στο τέλος της συναυλίας, επί σκηνής εμφανίστηκε η σύζυγος του καλλιτέχνη, Trudie Styler, η οποία κάλεσε πάνω στη σκηνή και μια σκοτσέζικη μπάντα, για να ευχηθεί και εκείνη στον σύζυγο της για τα γενέθλια του.
Ο Sting, εμφανώς συγκινημένος, και με την σύζυγο του αγκαλιά, ευχαρίστησε το κοινό που έδωσε το παρών στην μοναδική αυτή συναυλία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...