• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

SATURN ΤΕΛΟΣ...ΜΟΝΟ MEDIA MARKT




 Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών στο μέλλον.
Με άξονα τα παραπάνω, 3 νέα καταστήματα προστίθενται στο δίκτυο της Media Markt, αυτά της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn.
Στo πλαίσιo προσαρμογής του δικτύου στα νέα δεδομένα, τα καταστήματα του Φαλήρου, του Saturn Σταθμού Λαρίσης και του Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη θα διακόψουν τις εργασίες τους, ενώ σχεδόν το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του ομίλου.

Το δίκτυο της Media Markt θα αποτελείται πλέον από 10 καταστήματα, στις περιοχές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αργυρούπολης, Καλλιθέας και Γέρακα για την ευρύτερη περιοχή Αττικής, Πυλαίας, Σταυρούπολης και Σταθμού για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και το κατάστημα που λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας.
Το διευρυμένο δίκτυο της Media Markt αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα προς τους Έλληνες καταναλωτές, προσφέροντας ακόμη χαμηλότερες τιμές, την πληρέστερη γκάμα επώνυμων προϊόντων στην Ελληνική αγορά, άρτια και φιλική εξυπηρέτηση, καθώς και άνετο parking 200 τουλάχιστον θέσεων σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης σε σχέση με το παρελθόν.
Η ελληνική θυγατρική εταιρεία με την πλήρη στήριξη της μητρικής της εταιρείας MediaSaturnHolding, επεξεργάζεται σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς Media Markt σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.
Στοιχεία για τη Media-Saturn
Με καθαρά έσοδα ύψους 19,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσωπικό που το 2009 υπερέβαινε τα 60.000 άτομα, η Media Markt και η Saturn είναι τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη. Η επιτυχία αυτών των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων χαμηλού κόστους, στο ικανό προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Ο κάθε γενικός διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα, και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και για την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση. Οι εταιρείες Media Markt και Saturn έχουν ανεξάρτητη διαχείριση η μια από την άλλη και είναι ανταγωνιστικές εταιρείες λιανικής. Ο Όμιλος εταιρειών Media-Saturn, με κύρια μέτοχο τη METRO AG, διαθέτει επί του παρόντος περισσότερα από 800 καταστήματα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...