• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Το γιο πρώην ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας κρατεί η Ασφάλεια Αττικής ανάμεσα στους πέντε (τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα) που συνελήφθησαν χθες και σήμερα για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στις 2 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το συγκεκριμένο άτομο ήταν ένας από τους 3 υπαλλήλους (οι άλλες δύο ήταν γυναίκες) που ακινητοποίησε με όπλο ο Αλβανός κακοποιός μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας στο αεροδρόμιο.

Ο γιος του πρώην αστυνομικού φέρεται να έδωσε τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου στον δράστη ενώ η αστυνομία τον θεωρεί ως εγκέφαλο της ληστείας.
Οι Αρχές Ασφαλείας ερευνούν κατά πόσο ο πατέρας του υπαλλήλου (πρώην αστυνομικός) εμπλέκεται στην υπόθεση. Μέχρι στιγμής, από τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.
Την ίδια στιγμή ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές κατά πόσο ένα ανώτατο στέλεχος της τράπεζας που βρίσκεται στις παρυφές της διοίκησης έχει και αυτό σχέση με την όλη υπόθεση, αφού ήταν άνθρωπος που είχε ιδιαίτερη φιλική σχέση με τον πατέρα του υπαλλήλου.

Στην όλη υπόθεση ερευνάται και η συμμετοχή στη ληστεία γνωστού καταστηματάρχη που βρίσκεται πέριξ της πλατείας Εξαρχείων.
Απ’ ότι έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή αμέσως μετά τη ληστεία ο Αλβανός που την πραγματοποίησε επιβιβάστηκε σε ταξί με τα χρήματα και αποχώρησε από το αεροδρόμιο. Στην κατάθεσή του ο οδηγός ταξί είπε στους αστυνομικούς το σημείο που άφησε τον Αλβανό με τα χρήματα, με αποτέλεσμα το περιβόητο «βαλιτσάκι» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να ενεργοποιηθεί και να διαπιστωθεί το σπίτι στο οποίο έφθασε ο Αλβανός με τα χρήματα και να συλληφθεί.
Χθες ως γνωστόν συνελήφθησαν δύο άνδρες και μια γυναίκα και στο σπίτι του Αλβανού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός από το όπλο και 790.000 ευρώ. Στη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι των Εξαρχείων όπου και εντόπισαν 290.00 ευρώ καθώς και ένα πιστόλι REPLICA. Η Ασφάλεια Αττικής θεωρεί ότι οι 5 που ανακρίνει έχουν άμεση συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία της τράπεζας , ενώ προσπαθεί να διαπιστώσει κατά πόσο ο πατέρας του υπαλλήλου, πρώην αστυνομικός συνδέεται ή όχι με την υπόθεση.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...