• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι


  Ένα μοντέλο από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» ότι είναι η αρραβωνιαστικιά του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τους ισχυρισμούς του Καβαλιέρε ότι δε συμμετείχε σε ροζ πάρτι γιατί έχει δεσμό με μια γυναίκα.
«Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (Μάιος 2009), όταν και χώρισε από τη γυναίκα του», επεσήμανε η Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην υποψήφια για τον τίτλο «Μις Μαυροβούνιο».

Το 20χρονο μοντέλο είπε ότι γνώρισε τον Μπερλουσκόνι στις αρχές Μαΐου του 2009, όταν ήταν 18 ετών, λίγο μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.
«Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο, σε κάτι εγκαίνια. Είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί», δήλωσε.
Η Βερόνικα Λάριο, σύζυγος του Καβαλιέρε, είχε ζητήσει διαζύγιο στις 3 Μαΐου, μετά τις αποκαλύψεις ότι ο ισχυρός άνδρας της Ιταλίας φιλοξένησε στις βίλες του μια 18χρονη Ναπολιτάνα, τη Νοέμι Λετίτσια.
Η Καταρίνα Κνέζεβιτς δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για τα γενέθλια του Μπερλουσκόνι, ο οποίος έκλεισε χθες τα 75 του χρόνια.
«Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών. Για μένα θα ήταν το ίδιο», σημείωσε.
Οι δηλώσεις του 20χρονου μοντέλου πάντως μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό της Ιταλίας αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, αφού έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου 1991.
Στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έγιναν για την υπόθεση της Ρούμπι Καρίμα, πολλές νεαρές γυναίκες που πραγματοποιούσαν συχνές επισκέψεις στις βίλες του Καβαλιέρε επιβεβαίωναν ότι έχουν δει το 20χρονο μοντέλο, το οποίο περιέγραψαν ως μια επικίνδυνη τρελή που πιέζει τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια ωστόσο τις χαρακτηρίζει ζηλιάρες υποστηρίζοντας ότι «λένε ό,τι να 'ναι για μένα επειδή θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου αλλά δεν τα κατάφεραν».
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας
 πηγή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...