• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ BILD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΩΝΑΣΗ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Μέσα σε τόνους σκουπιδιών ψάχνει να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Ο λόγος για την 91 ετών ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση, Όλγα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, η κόρη του Γεωργίου Ωνάση ζει την απόλυτη φτώχεια.
Οι ένδοξες ημέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ η ίδια δήλωσε πως «δεν έχω πάρει τίποτε περισσότερο από την κληρονομιά της οικογένειας, εκτός από μια μικρή σύνταξη που μειώθηκε στα 300 ευρώ λόγω περικοπών. Αδυνατώ να πιστέψω σε τι σημείο έχει φτάσει η χώρα μας».

Η Bild συνάντησε την 90χρονη γυναίκα στην κουζίνα εκκλησίας να φορά ένα γούνινο παλτό, ενώ μετά την παρακολούθησε να ψάχνει μέσα σε κάδους απορριμμάτων πράγματα που θα μπορούσαν να της εξασφαλίσουν λίγα ευρώ, πουλώντας τα.
Με την Αθηνά Ωνάση δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, ενώ από το 2003 είχε κόψει επιχορηγήσεις σε μακρινούς συγγενείς, οικογενειακούς φίλους και συνεργάτες των Ωνάσηδων. Έτσι, εκτός από την 90χρονη Όλγα Ωνάση, που ήταν παντρεμένη με εξάδελφο του Αριστοτέλη και έπαιρνε 9.000 δολάρια το χρόνο, η Αθηνά έκοψε το επίδομα που έδινε στη Μαίρη Ωνάση, χήρα του Αρη Ωνάση, εξαδέλφου του μεγιστάνα.
Το επίδομα κόπηκε και από τον Γιώργο Τζαφέρο, Έλληνα εξ Αμερικής, που ήταν οδηγός-σωματοφύλακας της μητέρας της, Χριστίνας, και του θείου της Αλέξανδρου. 
Χωρίς επίδομα παρέμεινε τον τελευταίο χρόνο της ζωής του και ο Μίριαλ Λεμόντ, μάγειρας του Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ ποτέ στα χέρια του δεν ξαναείδε τα 3.000 γαλλικά φράγκα και ο Θεόφιλος Μπόσκο, Γάλλος μπάτλερ και υπεύθυνος γενικών καθηκόντων της Χριστίνας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...