• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Παντόφλα περιμένει τον Justin Theroux


Ένα δημοσίευμα του αμερικανικού Star Magazine βάζει ξανά φωτιά στο πιο γνωστό ερωτικό τρίγωνο του Hollywood: Brad Pitt- Jennifer Aniston- Angelina Jolie, αφού αποκαλύπτει πως ο νυν σύντροφος της παρατημένης Aniston γουστάρει κρυφά την γυναίκα για την οποία την χώρισε ο Brad Pitt, την sexy Angelina Jolie.
Η Jenifer δεν ξέρει τί να κάνει μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του πληροφορίες για μια συζήτηση εξομολόγηση που είχε ο σύντροφός της ηθοποιός και σεναριογράφος Justin Theroux με έναν φίλο του τον Keith Middlebrook.
Σύμφωνα με τον Keith οι δυο τους μίλησαν «για το γράψιμο, τις γυναίκες και τα ναρκωτικά».
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο Justin όταν ρωτήθηκε με ποια γυναίκα έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις απάντησε με την Angelina Jolie! Μάλιστα ο Keith ισχυρίζεται ότι όταν το άκουσε ο ίδιος γέλασε και σχολίασε «Μα το μόνο πάχος που έχει επάνω της είναι στα χείλια της!» και ο Justin απάντησε «Μα μόνο εκεί το χρειάζεται!»
Τώρα κατά πόσο αυτά ισχύουν κανείς δεν ξέρει πάντως την κρεβατομουρμούρα και την παντόφλα από την Jennifer δεν την γλυτώνει ο Justin.
 πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...