• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πρέσβειρα της οργάνωσης PETA η χορτοφάγος Sophie Barrett


Η 21χρονη Sophie από το Colchester κατέχει από χθες τον τίτλο της πιο σέξι χορτοφάγου για το 2011 που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την φιλοζωική οργάνωση PETA.
H Sophie δουλεύει στον ελεύθερό της χρόνο ως μοντέλο, ενώ μετά τη χθεσινή της βράβευση θεωρείται αυτομάτως πρέσβειρα της οργάνωσης, ενώ κέρδισε και ρουχισμό, φαγητό και κρασιά αξίας 725 λιρών.
Όπως γίνεται αντιληπτό, τα συγκεκριμένα καλλιστεία ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει, ούτε ως προς την προβολή ούτε ως προς το επίπεδο του κάλλους των κοριτσιών που επιτηδευμένα προβάλλεται από τα μέσα. Παρ' όλ' αυτά, η φυσική ομορφιά της Sophie είναι παραπάνω από εμφανής.


Η Barrett σταμάτησε να τρώει κρέας στα 7 της, ενώ δηλώνει πως το αγαπημένο της φαγητό είναι οι κόκκινες πιπεριές. Η νικήτρια δήλωσε: "Θεώρησα ότι θα έχει πλάκα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις ιδέες της χορτοφαγίας. Υπάρχει η προκατάληψη ότι οι χορτοφάγοι δεν δείχνουν υγιείς, αλλά ήθελα να δείξω σε όλους ότι κι εμείς έχουμε μια κανονική ζωή".



































http://www.cosmo.gr/body-and-mind/Omorfia/sophie-barrett-h-pio-seksi-xortofagos-toy-2011.1389062.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...