• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τρείς ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα 13 λεπτών στον Πειραιά

Τρείς ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα 13 λεπτών, σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε ένα περίπτερο και δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, μετά τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, με την απειλή όπλων λήστεψαν περίπτερο στην Ακτή Ποσειδώνος.
Λίγο αργότερα και με διαφορά λίγων λεπτών έγιναν άλλες δύο ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στην οδό Ρετσίνας 51 και οδό Αλιπέδου 15. Οι δράστες ήταν οπλισμένοι, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα. Η αστυνομία δεν αποκλείει οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις τρεις ληστείες.

Επίσης, αιματηρή επίθεση σημειώθηκε, στις 5.20 το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Φιλαδελφείας στις Αχαρνές. 'Αγνωστος πυροβόλησε με καραμπίνα υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο αυτί και στον ώμο. Στη συνέχεια, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, δεν τα κατάφερε και έτσι τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.
Στο σημείο της επίθεσης μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον υπάλληλο, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Μία ακόμα ληστεία σε βενζινάδικο διαπράχθηκε, στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, διέφυγαν και αναζητούνται.
Τέλος, στην οδό Ανδρομάχης στην Καλλιθέα, άγνωστος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/737030.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...