• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στημένο Τζόκερ, Λόττο

Τόσα χρόνια ακούμε ότι το Λόττο και το Τζόκερ είναι στημένα, αλλά παρ' όλα αυτά, εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε σαν βολικά κορόιδα (πρώτος εγώ) που είμαστε.
Ίσως συνεχίζουμε μόνο και μόνο επειδή έχουμε ανάγκη να πιαστούμε από μια ελπίδα ότι κάτι θα πάει καλά και θα μας πέσουν οι "τυχεροί" αριθμοί....

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η διαδικασία έχει ως εξής:
- Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που κλείνουν τα μηχανήματα των πρακτορείων, το Κεντρικό Σύστημα γνωρίζει ποιοι συνδυασμοί αριθμών δεν έχουν παιχτεί από κανέναν.
- Υπάρχουν 2 σετ από μπαλάκια, όπου το ένα σετ είναι βαρύτερο από το άλλο, ή το ένα σετ είναι ηλεκτρομαγνητικά ισχυρότερο από το άλλο.
- Οι υπεύθυνοι επιλέγουν από το "πειραγμένο" σετ τα "τυχερά" μπαλάκια/αριθμούς που θέλουν να βγουν στην κληρωτίδα και τα οποία μπαλάκια καταλήγουν στην έξοδο της κληρωτίδας επειδή ακριβώς είναι βαρύτερα ή ισχυρότερα μαγνητισμένα.

Γι' αυτό άλλωστε - χρόνια τώρα - όλα είναι προκατασκευασμένα και βλέπουμε τα συνεχόμενα πολλαπλά Τζακ-Ποτ να πέφτουν Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο (περίοδοι που καταβάλλονται τα Δώρα των μισθωτών).

Το θέμα είναι πού κατευθύνονται τα κέρδη? Πάνε σε "ημέτερους" του κυκλώματος που εμφανίζονται ως νικητές, ή δεν τα κερδίζει κανένας και τα μοιράζονται τα στελέχη του ΟΠΑΠ?

Βλέπω ότι πολύς κόσμος έχει "ψιλιαστεί" την κομπίνα και διάβασα σε κάποιο forum μια πολύ καλή ιδέα, που λέει να ζυγίζονται τα μπαλάκια μπροστά στις κάμερες πριν από κάθε κλήρωση, καθώς και να περνούν από ηλεκτρομαγνητικό τεστ. Μόνο έτσι θα ενισχυθεί η αδιαβλητότητα των κληρώσεων.
Αλλιώς, θα πρέπει να μπορέσουμε επιτέλους να συντονιστούμε, ώστε να κάνουμε κάποιες ενέργειες (αποχή, διαβήματα κ.λπ.) για να σταματήσουμε αυτή την κομπίνα.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_2701.html

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ
ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΣΟ ΕΣΤΩ
ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΆ..ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ
ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ..ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία: Ντου στα στούντιο του Οπάπ που γίνονται οι κληρώσεις και με την απειλή όπλων/αράπη ή και δηλητηριωδών πασχαλίτσων να τους αναγκάσεις να κάνουν ξανά και ξανά την κλήρωση μέχρι να σταματήσουν να βγαίνουν οι ΙΔΙΟΙ αριθμοί ΣΕ ΚΑΘΕ κλήρωση και όλα αυτά LIVE

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο σου φίλε μου, με όλο το σεβασμό, κινείται στα όρια του θλιβερού. Με συγχωρείς που ξεκινάω έτσι, αλλά βρίθει ανακριβειών και ψευδών στοιχείων.
Καταρχάς, θα ξεκινήσω το σχολιασμό με την αναφορά σου ότι τις περιόδους Πάσχα, Χριστουγέννων και μέσων Αυγούστου, τα διαδοχικά ΤΖΑΚ-ΠΟΤ αυξάνονται.
Πάμε λοιπόν στα στατιστικά στοιχεία του Τζόκερ, των τελευταίων ετών, για να δούμε αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το έτος 2011, εμφανίστηκαν 8 διαδοχικά ΤΖΑΚ-ΠΟΤ την περίοδο Φεβρουαρίου - Μαρτίου, 8 ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, τον Απρίλιο, 10 ΤΖΑΚ-ΠΟΤ από μέσα Αυγούστου έως Σεπτέμβρη, άλλα 10 ΤΖΑΚ-ΠΟΤ την περίοδο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και τα λοιπά. Συνεπώς αυτό που λέτε πρί αύξησης των ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στις εορτές του έτους, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από μέσα έως τέλη Δεκέμβρη σημειώθηκαν συνολικά 2 ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, ενώ στις αρχές Γενάρη έγιναν μόνο 3 διαδοχικά ΤΖΑΚ-ΠΟΤ.

Το έτος 2010 παρατηρούμε Δεκέμβρη να σημειώνονται 8 διαδοχικά ΤΖΑΚ-ΠΟΤ. Την περιόδο γύρω από το Πάσχα, σημειώνονται 14 συνεχή ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, αλλά τον Αύγουστο του 2007, μόνο 2, το Πάσχα του 2006 μόνο 4, τα Χριστούγεννα του 2005 μόνο 3, και τα λοιπά. Είναι λοιπόν, τουλάχιστον ακραίο, το να συμπεράνει κανείς ότι σε κάποιες περιόδους, τα ΤΖΑΚ-ΠΟΤ αυξάνονται επίτηδες.

Μπορείς να διασταυρώσεις τα παραπάνω στοιχεία, από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ο.Π.Α.Π. για το Τζόκερ, τα οποία βρίσκονται στη σελίδα: http://www.opap.gr/web/guest/joker-draw-results
Το ΓΙΑΤΙ προκύπτουν τόσα ΤΖΑΚ-ΠΟΤ εν γένει, θα το καταλάβεις στην πορεία.

Κάθε ανεξάρτητος συνδυασμός στο ΤΖΟΚΕΡ, ονομάζεται στήλη. Το ερώτημα που προκύπτει είναι, πόσες είναι δυνατές στήλες 5+1 που μπορώ να παίξω στο Τζόκερ; Με άλλα λόγια, πόσα διαφορετικά δελτία (5+1) μπορώ να καταθέσω; Η απάντηση είναι δυστυχώς 24.435.180. Ναι, καλά διαβάσατε, από την επιλογή 5 αριθμών εκ των 45 και ενός εκ των 20, μπορούν να προκύψουν περισσότερες από 24 εκατομμύρια διαφορετικές εξάδες αριθμών. Πόσες από αυτές τις δυνατές εξάδες παίζονται στις κληρώσεις;

Στις τελευταίες κληρώσεις Τζόκερ παίχτηκαν αντίστοιχα:
4.529.965
3.507.119
3.767.047
3.258.057
4.564.160
και πάει λέγοντας.
Βάσει του αρχείου του Ο.Π.Α.Π., τα τελευταία χρόνια παίζονται συνήθως από περίπου 3 έως 8 εκατομμύρια στήλες.
Δεν είναι λοιπόν κάθε φορά πιθανότερο να προκύψει ΤΖΑΚ-ΠΟΤ δεδομένου ότι στην καλύτερη περίπτωση μένουν 24 - 8 = 16 εκατομμύρια άπαιχτες εξάδες;

Tα ίδια συμβαίνουν και στο ΛΟΤΤΟ. Ενδεικτικά, τον Νοέμβρη του 2011, εμφανίστηκαν 10 ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, την περίοδο Μάρτη - Ιούλη εμφανίστηκαν 31 (!) ΤΖΑΚ-ΠΟΤ ενώ τα Χριστούγεννα μόνο 3 διαδοχικά.
Το ΛΟΤΤΟ, στους 49 αριθμούς, έχει 13.983.816 δυνατές εξάδες, δηλαδή ελάχιστα λιγότερες από 14 εκατομμύρια και δεδομένου ότι στις τελευταίες κληρώσεις έχουμε αντίστοιχα, 933.201, 949.858, 941.505, 1.150.851, 942.239 συμμετοχές. Είναι εντελώς προφανής ο λόγος των αρκετών διαδοχικών ΤΖΑΚ-ΠΟΤ.

Λές ότι είσαι σχεδόν σίγουρος ότι...
'υπάρχουν μπάλες με μεγαλύτερο βάρος', και τα λοιπά. Αναρωτιέμαι, πόθεν πηγάζει αυτή η σιγουριά; Από το ότι δεν κερδίζεις; Η πιθανότητα να κερδίσεις το Τζόκερ είναι 1 προς 24.435.180, κατά συνέπεια είτε σταματάς να παίζεις, είτε εφοδιάζεσαι με την απαραίτητη υπομονή και στοιχειώδη γνώση.

Χωρίς να έχω κανένα ατομικό συμφέρον και χωρίς να υπερασπίζομαι τον Ο.Π.Α.Π. ή οποιονδήποτε διοργανωτή, οφείλω να πω ότι το άρθρο σου αποτελεί παραπληροφόρηση.
Ο τζόγος χρειάζεται σε πρώτη φάση τη στοιχειώδη γνώση της Θεωρίας Πιθανοτήτων και Στατιστικής έτσι ώστε να ξέρουμε κάθε φορά το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχουμε. Η λογική 'μπαίνω στο πρακτορείο, ρίχνω δελτίο και καταριέμαι τον ΟΠΑΠ για την αποτυχία' είναι τουλάχιστον τραγική.
Γίνε λίγο πιο προσεκτικός στα συμπεράσματά σου. Θα κάνει καλό σε σένα και σε όσους σε διαβάζουν.

Ανώνυμος είπε...

αρκει να κοιτάξεις τις κληρώσεις 7/8/2008 , 30/12/2010 και 26/1/2012 και αρκετές άλλες και θα καταλάβεις.....

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι που παει η διαφορά και οχι αν ειναι στημένο …..πχ τα εσοδα του ΟΠΑΠ μονο απο το Τζοκερ ειναι γυρω στα 500.000 με 600,000 σε καθε κληρωση!!! Δηλαδη 4.950.000 ευρω το ΜΗΝΑ…
Ποσα παιχνιδια ειναι ; Που πανε αυτα τα λευτα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

simfono oti einai stimeno pexnidi.... kai o opap den einai filathropiko idrima kai kanoun oti kanoun gia tin tsepi tous.... ena pou eprepe na kanoun einai kata tin tapini mou gnomi.... afou se kathe klirosi den bgeni 5+1 nikitis giati den ginete ksana i klirosi?.... an dite kalitera stis 104 klirosis kathe xrono ta kerdismena deltia einai meta bias 22-29 to poli... auta ta atoma kerdizoun leuta ta katathetoun stin strapezes kai pernoun tokous gia na zisoun... an tora stis 104 klirosis eixame 104 nikites den tha kanane auto giati ta xrimata tha htan poli ligotera kai den tha tous eftanan na pernoun tokous opote tha erixnan xr4ima se kapia doulia opote to xrima tha kinotan stin agora siga siga... to epiases?.....

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τελευταία έχω αρχίσει και ασχολούμαι κάπως με τα συγκεκριμένα παιχνίδια, εχω κάνει ένα πρόγραμμα στο excel όπου έχω εισάγει όλα τα αποτελέσματα του παιχνιδού από τότε που ξεκίνησε.
Από τις σταστιστικές ανλύσεις που κάνει το συγκεκριμένο προγραμμα για σύνολο 300+ κλήρώσεις του τζόκερ, δεν προκύπτει κάποια ανωμαλία, κάποιο αποτέλεσμα που να δέιχνει ότι τα νούμερα είναι πειραγμένα.
Αυτό είναι μια ένδειξη του ότι μάλλον είναι όντως τυχαία.
Από την άλλη βεβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να το στήνουν με τετοιο τρόπο ώστε να φρόντιζουν να τηρούν τα στατιστικά προσχήματα.
Όπως και να έχει θα συμφωνήσω με αυτους που λένε ότι μια εξέταση στα μπαλάκια προτού μπουν στην κληρωτίδα θα μπορούσε να κάνει ακόμα πιο διαφανή την κλήρωση.

Ανώνυμος είπε...

re paidia an eine na sou katsei tha sou katsei ego pezo 1 xrono k mou ekatse 4sari allos mporei na pezei xronia k na pigenei kouva tixera eine auta

Unknown είπε...

Καλησπέρα παιδιά ο άνθρωπος κατάφερε να πατήσει στο φεγγάρι. ... και άλλα πολλά. .
( ένα μπαλάκι σε μια τρύπα δεν μπορεί να βάλει,;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ασχολούμαι χρόνια με το άθλημα κάποτε επεσα σε συζήτηση με ένα θείο μου για το λόττο ότι τάχα είναι στημένο του λέω απλά θα γράψω 6 τυχαία νούμερά και αν τα βρεις θα σου δώσω ότι λεφτά έχω στο πορτοφόλι μου με περισσή αλαζονεία συμφώνησε .μαντέψτε τι έγινε μετά ούτε 1 δεν βρήκε. Αυτή τη λογική δυστυχώς την έχουν οι περισσότεροι νεοέλληνες .τουλάχιστον σε λόττο. Τζόκερ για κινο και άλλα με ηλεκτρονική κλήρωση εχω επιφύλαξη. Jony

kontoleon είπε...

Ξερει κάποιος το πλήθως των ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ στοιλών που παίχτηκαν στην τελευταία κλήρση ή να το υπολογίσει κατα προσέγγυση?
(γιατί αυτό μετράει για να δούμε πραγματικά την πιθανότητα να γίνει τζακποτ με 22447755 στήλες(πολύ πάνω απο 10%)

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε φίλοι μου ,
Διαβάστε και την δική μου εκδοχή και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να τα αποδείξει , αν δεν υπάρχει κρατική βούληση και πολύ καλά μυστικά οργανωμένη επιχείρηση.
Όσο αφορά τα παίγνια με τα μπαλάκια , σε ένα χώρο με κουτάκια είναι τοποθετημένα τρείς παρτίδες μπαλάκια με επικάλυψη υδραργύρου ή άλλο ορυκτό που επιδέχεται μαγνητισμό , έχουν και οι τρείς παρτίδες ακριβός το ίδιο βάρος . Η μια παρτίδα δεν έχει υποστεί καμία επέμβαση , η δεύτερη είναι φορτισμένη θετικά και η τρίτη φορτισμένη αρνητικά . Έτσι έχουμε τον νόμο της φυσικής πως τα θετικά μεταξύ τους απωθούνται και με τα αρνητικά έλκονται. Όλες οι διαδικασίες γίνονται ηλεκτρονικά ελεγχόμενα από Η/Υ. Ο υπολογιστής εφόσον έχει καταλήξει στον συνδυασμό των αριθμών δίνη εντολή στα κουτάκια που είναι μεμονωμένα οι αριθμοί του επιθυμητού συνδυασμού με φορτισμένα αρνητικά τα μπαλάκια να είναι σε αναμονή , ταυτόχρονα το ίδιο κάνει και σε όλα τα υπόλοιπα κουτάκια με θετικά φορτισμένα νούμερα που δεν θέλουν να κληρωθούν. Όλα αυτά τα μπαλάκια κατευθύνονται στον κάδο . Το στόμιο του κάδου είναι φορτισμένο με θετικό πεδίο , η ισχυρή πίεση του αέρα δεν επιτρέπει στα θετικά και αρνητικά μπαλάκια να έλκονται , αλλά και στα θετικά να απωθούνται από το στόμιο . Έλκονται μόνο τα αρνητικά που έχουν επιλεγεί !!!
Αν είναι επιθυμητό σε άλλο σχολιασμό μου θα σας πω και για το ΚΙΝΟ την πιο εκσυγχρονισμένη απάτη.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια κληρωση του οπαπ ή λοττο ή τζοκερ, δεν θυμαμαι ακριβως, ειχε συμβει το εξης: αρχισε η κληρωση κανονικα, βγηκαν τα 2-3 πρωτα νουμερα και τεταρτο καπου σκαλωσε και ακυρωσαν την κληρωση και την αρχισαν παλι απο την αρχη. Για μαντεψτε...εντελως τυχαια τα 2-3 πρωτα νουμερα ηταν ακριβως τα ιδια με πριν!!! Αν δεν ειναι στημενο τοτε τι ειναι???

Unknown είπε...

Ψάχνετε για έναν ιδιωτικό δανειστή; Χρειάζεστε επειγόντως δάνειο; Έχετε κακή πίστωση; Μπορώ να σας βοηθήσω να εξασφαλίσετε ένα δάνειο με επιτόκιο μόλις 2%. 100% χρηματοδότηση με ελάχιστη τεκμηρίωση.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: {lendersuccess@gmail.com} αν σας ενδιαφέρει να πάρετε ένα δάνειο, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δανείου μας
Ευχαριστώ

Unknown είπε...

Αν λέγονταν Ζαχαρένια, θα μας χαλαγε? Έτυχε να την λένε Ελπίδα κι ας είναι και η τελευταία επιλογή του κάθε ενώς απο μας..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...