• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Mad Men» και «Modern Family» οι μεγάλοι νικητές των Εμμυ 2011


Σε μια λαμπερή βραδιά, με οικοδέσποινα την Τζέιν Λιντς απονεμήθηκα χθες -Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου- τα 63α Primetime Emmy Awards στο Λος Άντζελες.
Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι σειρές «Mad Men» και «Modern Family» οι οποίες μεταξύ άλλων απέσπασαν και τα βραβεία καλύτερης δραματικής σειράς  και καλύτερης κωμωδίας, αντίστοιχα, ενώ το  Εμμυ καλύτερης σκηνοθεσίας παρέλαβε ο θρύλος της μεγάλης οθόνης Μάρτιν Σκορτσέζε για το «Boardwalk Emire».
Άλλη μια κυρία της μεγάλης οθόνης, η Κέιτ Γουίνσλετ απέσπασε το Εμμυ καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά ή ταινία για την τηλεόραση για τον ρόλο της στο «Mildred Pierce», ενώ το αντίστοιχο ανδρικό κέρδισε ο Μπάρι Πέπερ για το «The Kennedys».
Επίσης, τα βραβεία β ρόλων στην κατηγορία μίνι σειρά η ταινία στην τηλεόραση έλαβαν η Μάγκι Σμιθ για το «Downton Abbey» και ο Γκάι Πιρς για τον ρόλο του στο «Mildred Pierce».
Το βραβείο καλύτερου ηθοποιού απέσπασε ο Κάιλ Τσάντλερ για το «Friday Night Lights», ενώ το αντίστοιχο Εμμυ για καλύτερη γυναικεία ερμηνεία κατέκτησε η Τζουλιάνα Μαργκούλις για το «The Good Wife».
Το Εμμυ καλύτερων ηθοποιών σε κωμωδία παρέλαβαν η Μέλισσα ΜακΚάθι που εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Mike & Molly» και ο Τζιμ Πάρσον για το  «The Big Bang Theory».
Στους β' ρόλους για κωμωδία τα βραβεία κατέκτησαν οι Τζούλι Μπόυέν και Τάι Μπουρέλ με την συμμετοχή τους στη σειρά «Modern Family».
Επίσης ο Πίτερ Ντινκλέιτζ βρεβεύθηκε με το Εμμυ καλύτερου ηθοποιού σε σειρά επιστημονικής φαντασίας για το «Game of Thrones», ενώ βραβείο β' γυναικείου ρόλου απέσπασε και η Μάργκο Μαρτιντέιλ για τον ρόλο της στο σόου  «Justified»
Από την τελετή απονομής δεν έλειψαν φυσικά οι μεγάλοι αστέρες της τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου μεταξύ των οπίων οι Ντρου Μπάριμορ, Τσάρλι Σιν, Κέιτι Χολμς, Γκουίνεθ Πάλτροου, Στιβ Καρέλ, Σοφία Βεργκάρα, Τζούλια Στάιλς, Χριστίνα Χέντρικς, η τραγουδίστρια Πάουλα Αμπντούλ, το μοντέλο Χάιντι Κλουμ συνοδευόμενη από τον συζυγό της και τραγουδιστή Σιλ κ.α
http://www.tovima.gr/vimanight/article/?aid=420414
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...