• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Βούλιαξε» την Ακρόπολη το Focus


Με ακόμη ένα προκλητικό εξώφυλλο για την Ελλάδα που φέρει τον τίτλο «Χάθηκαν τα λεφτά μας» και φωτογραφία που απεικονίζει τον Παρθενώνα να βουλιάζει κυκλοφορεί σήμερα στη Γερμανία το εβδομαδιαίο περιοδικό Focus.
Στο περιοδικό εμφανίζεται ο Παρθενώνας βυθισμένος σχεδόν μέχρι το αέτωμα σε μία θάλασσα, από την οποία προεξέχει το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος επάνω στο οποίο βρίσκεται ένα χαρτονόμισμα  των  200 ευρώ.
Στους υπότιτλους του εξωφύλλου αναφέρεται: "Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη -- τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση".
"Η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;" αναφέρεται επίσης στην βιντεοσκοπημένη παραπομπή για το άρθρο στον ιστότοπο του περιοδικού.
Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της ελληνικής κρίσης το ίδιο περιοδικό είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία στους Έλληνες.
(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=310838
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...