• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ecofin: «Μας κοροϊδεύετε δυο χρόνια τώρα!»

Ecofin: «Μας κοροϊδεύετε δυο χρόνια τώρα!»Βολές κατά ριπάς δέχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση του Ecofin που συνήλθε σήμερα το πρωί, στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία.
Το δραματικό παρασκήνιο κατά τη συνεδρίαση θέλει πρωταγωνιστή τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος δέχτηκε ακόμα και ύβρεις για την Ελλάδα.
«Διώξτε τώρα όσους προσλάβατε πέρσι και φέτος», ήταν το κερασάκι των όσων αρνητικών άκουσε ο κ. Βενιζέλος, δια στόματος των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών.
Όπως έγινε σαφές, οι δανειστές και οι εταίροι μας πιστεύουν ότι τα μέτρα που λήφθηκαν δεν μπορουν να αποδώσουν με βάση τους στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση.
«Μας κοροϊδεύετε δυο χρόνια τώρα», «έχετε κάνει τους Έλληνες να μην πληρώνουν φόρους», «είστε τελείως αναξιόπιστοι»… ήταν μερικά από τα όσα …ευγενικά άκουσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.
Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιντερ ο οποίος εμφανίστηκε επικριτικός αφενός προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για έλλειψη αποφασιστικότητας και αφετέρου προς την Ελλάδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γερμανός ομόλογός του ο οποίος ήταν από τους πρώτους που πέταξε  τη …πέτρα στην Αθήνα για τη μη τήρηση των στόχων της.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...