• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ραντεβού στα μουλωχτά η Έλενα και ο Τόνι


Κρυφό ραντεβού Παπαρίζου - Μαυρίδη στη Γλυφάδα

Κρυφό ραντεβού είχαν χθες το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης. Το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Made in Star», συναντήθηκε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.
Το ραντεβού έκλεισε η ίδια η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τηλεφώνησε στον πρώην σύντροφο της. Αρχικά στη συνάντηση τους υπήρξε αμηχανία. Ωστόσο στη συνέχεια άρχισαν να μιλούν για τα επαγγελματικά τους, είπανε πως είναι,και πόσο καιρό θα μείνει εδώ η Έλενα.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα από τις 19 Σεπτεμβρίου και μένει σε μια φίλη της. Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Τόνι Μαυρίδη να έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του ξανθού μοντέλου; η Έλενα ξέρει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και πως ο Τόνι δεν έχει σχέση αυτή την περίοδο.

Όσο για το χειμώνα, να σας ενημερώσουμε πως δεν θα απολαύσετε την Έλενα Παπαρίζου σε κάποια πίστα, αφού η ίδια αποφάσισε ν΄απέχει, καθώς θέλει ν΄ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό.
Γι΄αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά τις προτάσεις του ΑΝΤ1. Ο διευθυντής Προγράμματος του Αμαρουσίου Γιάννης Λάτσιος, έχει κάνει πρόταση στην Έλενα, να λάβει μέρος σε κάποιο από τα shows που ετοιμάζει το κανάλι. Μάλιστα η Έλενα έχει ανοιχτή επιλογή να συμμετέχει σε όποιο εκείνη επιθυμεί.

http://www.madata.gr/diafora/showbiz/136320.htmlStar.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...