Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Χρυσοχοΐδης: τι είπε για εγκληματικότητα στην Αθήνα

Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την εγκληματικότητα 
Στη συνάντηση ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αντώνη Σαμαρά, πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Η ελληνική κοινωνία και η χώρα πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στο έγκλημα που όλο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας. Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα, η κοινωνία ζητά τώρα λύσεις. Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με άλλους εγκληματίες».
Προανήγγειλε μεγάλη επιχείρηση τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, λέγοντας ότι αρχίζει προσπάθεια να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι ο κ. Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, έτσι ώστε να ανασάνει η πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...