• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά την Scarlett... οι χάκερ «γδύνουν» τη Mila!

Λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία των γυμνών φωτογραφιών της Scarlett Johansson στο Διαδίκτυο, φήμες θέλουν και άλλους σταρ να έχουν πέσει θύματα εκβιασμού χάκερ, με τελευταία την  καυτή Mila Kunis!

Η Johansson, μέσω του εκπροσώπου της απείλησε να μηνύσει οποιονδήποτε δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες της που εκλάπησαν από το iphone της, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την αυθεντικότητα των εικόνων.

Ο δικηγόρος της Scarlett έχει ήδη στείλει προειδοποιητικές επιστολές σε πολλά γνωστά αμερικανικά site, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έχει ζητήσει από το FBI να βρει αυτούς που κρύβονται πίσω από το χακάρισμα.

Πάντως, πολλοί bloggers ανά τον κόσμο αναφέρουν ότι πίσω από τις «επιθέσεις» κρύβεται η γνωστή ομάδα χάκερ, Anonymous και ότι το επόμενο «θύμα» τους είναι η Mila Kunis.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν φωτογραφίες της  σταρ του «Μαύρου κύκνου» με τον διάσημο τραγουδιστή και συμπρωταγωνιστή της στη ταινία “Friends with benefits”, Justin Timberlake.

Φήμες θέλουν την Kunis και τον Timberlake να είναι ζευγάρι, κάτι το οποίοι ίδιοι αρνούνται πεισματικά.

Οι χάκερ όμως υποστηρίζουν ότι έχουν φωνογραφίες από iphone  της Mila Kunis στις οποίες απεικονίζεται ο Justin ημίγυμνος!

Σε μια μάλιστα φωτογραφία φημολογείται ότι ο Timberlake φορά ένα μικροσκοπικό, ροζ εσώρουχο στο κεφάλι του, ενώ σε μια άλλη φαίνεται καθαρά το… μόριό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kunis απεικονίζεται μόνο σε μια φωτογραφία μέσα στη μπανιέρα αλλά προς απογοήτευση του αντρικού πληθυσμού… καλύπτει τα επίμαχα σημεία με μια πετσέτα!

Οι χάκερ λένε μάλιστα ότι έχουν στη διάθεση τους πολλά μηνύματα.. σεξουαλικού περιεχομένου μεταξύ των δύο σταρ.

Το TMZ αναφέρει πάντως ότι το FBI έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ πιστεύουν ότι πίσω από το χακάρισμα της Johansson κρύβεται ο χάκερ που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν γυμνές φωτογραφίες των Jessica Alba και Vanessa Hudgens!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...