• ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑΡΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

The king's dead foto (Ανανεωμένο με video)

Σοκάρει η φωτογραφία με τον νεκρό Michael Jackson!
To γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα λεπτά η φωτογραφία του νεκρού βασιλιά της Pop Michael Jackson! H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jacson, Dr Conrad Murray.Οι εισαγγελείς έδειξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους ενόρκους κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δείχνει τον Jackson νεκρό σε κρεβάτι του νοσοκομείου, διασωληνωμένο.
"Ο θάνατος του Τζάκσον, ήταν ανθρωποκτονία" είπε ο αναπληρωτής  εισαγγελέας David Walgren, απευθυνόμενος προς τους ενόρκους και δείχνοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. "Οι πράξεις και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του οδήγησαν τον Τζάκσον στο πρόωρο θάνατο στα 50 του χρόνια".
πηγή:
NewsKosmos.Com/www.tlife.gr




Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε από χθες ο προσωπικός γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Η πολυαναμενόμενη δίκη που έχει χαρακτηριστεί και ως η «Δίκη του αιώνα» ξεκίνησε με την αιφνιδιαστική κίνηση του εισαγγελέα να δείξει τη φωτογραφία του νεκρού σώματος του τραγουδιστή. Βαριές κατηγορίες εξαπέλυσε ο εισαγγελέας κ. Walgren εναντίον του κατηγορούμενου ισχυριζόμενος ότι τα αποδεικτικά στοιχεία θα δείξουν ότι «οι ενέργειες και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του Michael, Conrad Murray οδήγησαν στον πρόωρο θάνατό του στην ηλικία των 50 ετών.»!
Ο κ. Walgren προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα των ημερών πριν από το θάνατό του τραγουδιστή. Τα φώτα στην αίθουσα του δικαστηρίου χαμήλωσαν και σε μία οθόνη παρουσιάστηκε ο τραγουδιστής να τραγουδά το «Earth Song» στο Staples Center στο Los Angeles, λίγες μόνο ώρες πριν φύγει από τη ζωή!
«Όταν στις 19 Ιουνίου ο Michael εμφανίστηκε στην πρόβα του δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ρίγη. τρόμο... και ήταν φλύαρος» υποστήριξε ο Walgren. «Ο θάνατος του Michael Jackson ήταν ανθρωποκτονία,. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Michael Jackson έθεσε κυριολεκτικά τη ζωή του στα χέρια του Conrad Murray... Ο Michael Jackson εμπιστευόταν απόλυτα τη ζωή του στις ιατρικές γνώσεις του Conrad Murray. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν όμως ότι η άστοχη εμπιστοσύνη του είχε πολύ υψηλό τίμημα... αφού πλήρωσε το κόστος με τη ζωή του».
Για να υποστηρίξει τις κατηγορίες του παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος ο Conrad Murray στο I Phone του, ένα μήνα πριν από το θάνατο του τραγουδιστή. Σε αυτό ο Michael Jackson ακούγεται μπερδεμένος και συγχυσμένος να ψελλίζει, προφανώς υπό την επίδραση προποφόλης: «Πρέπει να είμαι εκπληκτικός. Όταν ο κόσμος φύγει από το show, θέλω να λέει πως δεν έχει δει ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή του. “Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο!”  Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται “Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson”».
Ο κ. Walgren είπε ότι το ηχητικό ντοκουμένο ήταν απόδειξη ότι ο Δρ Murray ήξερε τι συνέβαινε στο Jackson και θα έπρεπε να διακόψει τη χορήγηση προποφόλης. Ο κ. Walgren κατηγόρησε επίσης τον Dr Murray ότι δεν κάλεσε το 911 αμέσως μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον τραγουδιστή. Είπε επίσης ότι κλήση έκτακτης ανάγκης από το γιατρό δεν είχε γίνει μέχρι τις 12:20, τουλάχιστον 24 λεπτά από τη στιγμή που ο Dr Murray πιστεύεται ότι ανακάλυψε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Jackson. «Είναι σαφές ότι o Conrad Murray εγκατέλειψε τον Michael όταν χρειάστηκε βοήθεια» είπε ο κ. Walgren. «Ήταν βαριά αμέλεια εκ μέρους του κ. Conrad Murray. Αποδείχτηκε ανεύθυνος, αφού η επιθυμία του να αποκτήσει το επικερδές ποσό των 150.000 δολαρίων το μήνα ήταν τόση, ώστε όχι μόνον εγκατέλειψε τον ασθενή του, αλλά πρόδωσε και όλες τις αρχές της ιατρικής περίθαλψης».
Ο εισαγγελέας εμφάνισε και μία φωτογραφία του δωματίου όπου ξεψύχησε ο τραγουδιστής, ώστε να δείξει πως οι ιατρικές συσκευές παρακολούθησης ενός ασθενή όταν είναι αναίσθητος, δεν υπήρχαν ή ήταν αχρησιμοποίητες…
Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Dr Murray, Ed Chernoff είπε στο δικαστήριο ότι ο Michael Jackson προκάλεσε το θάνατό του. Ο κ. Chernoff υποστήριξε ότι ο Michael προκάλεσε μόνος του το θάνατό του, καταναλώνοντας 8 χαπάκια των 2 mg του Lorazepam μαζί με προποφόλη. Αυτό το κοκτέιλ «τον σκότωσε ακαριαία». Ο κ. Chernoff δήλωσε ότι ο Jackson απογοητευμένος επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί, διότι ο γιατρός του, αρνήθηκε να του δώσει ένα φάρμακο που ήθελε, «έκανε πράξη αυτό που προκάλεσε το θάνατό του». Πέθανε τόσο γρήγορα που δεν είχε ακόμη προλάβει να κλείσει τα μάτια του!». 







http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=70&artid=113685
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...